Gitmek zorunda falan kalmadı yıllardır her sene kendine takım aradı ancak istediği maaşı veren olmayınca takımda vardı. Sonra ben Fener ' e bağlıyım diye açıklamar yaptı. Yaptığı iş sadece göz boyamaydı.
Printable View
Lugano 3 mılyon euro bonservısle PSGde
ucuza gitmis lugano en az 4-5m eder
Bence de 3 MN euro çok az bir mebla olmuş. Lugano'ya yeni takımında başarılar ..
Lugano'da serbest kalma maddesi vardı diye biliyorum ben. Ondan dolayı ucuza gitmiş olabilir.
Çalıştı kalmayı seçti para için vs. beni ilgilendirmez.Şimdi gitmek durumundaydı işte aksi bir şey söylemiyorum ki.
http://3.bp.blogspot.com/-0B-ou9B8w_...o%2Blugano.jpg
Sahada isyan eden efsaneydi benim için.
Emre ve Volkan'in da dedigi gibi Fenerbahce'nin menfaati icin gitti 3 milyon euroya
Sahada biçerdöver efsanesiydi:)
Fransa liginde rahat rahat faul yapar artık.Gitme konusunda Zafer'e katılıyorum.Her yıl gitmeye uğraştı ama burdaki parayı alamayınca hep kaldı.
Serdar Kesimal ne güne duruyor .
Onun gibi hırslısını - agresifini zor buluruz. PSG'de başarılı olur umarım.
Ucuza gitti psg için iyi transfer
Lugano'ya kim ne derse desin adam canla başla mücadele etti gitmek istediği de bir sene kulüp aradı onda da yaptığı açıklamaları dikkatle okumanızı tavsiye ediyorum , hırsından dolayı gitmek istediği çok iyi anlaşılıyor , kaldı ki bu sene de her sene haber çıkıyor ama ben burdayım dedi , şartlar bu duruma getirdi , hayırlısı olsun
lugano ya biçerdöver denmiş. sadece komik.. rıdvan dilmenin bir sözü var: stoper dediğin forvet yanına gittiğinde çekinmeli.. o da öyleydi.. bir de bu lugano son dünya kupasında puyol ve pique ile turnuvanın defansına seçilmiş Luganodur.
haber doğrulandı mı ? miktar kesin mi ?
iyi futbolcudur lugano, kimse aksini iddia edemez.
Savunmada bizim Bülent kaptan gibi sert,agresif ve takımı için herşeyi yapan bir oyuncuydu.Fenerbahçe için kayıp,PSG için çok yerinde bir trasnfer olur eğer haber dogruysa.
Süper Lig'de kalmayacağımız net bir şey. O nedenle mecburen piyasası olan adamları satıyorlar. Hem kalsak bile maddi zarar olacak bir küçülme olacak yine oyuncu satışı olacaktır.
Serbest kalma maddesi 3.5 milyon euro. 3'e gitmezdi ya oyuncu gitmek istedi indirim yapıldı yada rakam net değil. Dün eklemiştim buraya Senad Ok kaynaklı 3.5'e gittiği söyleniyor.
3,5 milyon € diyorlardı serbest kalma maddesine. Daha ucuza sattıysa Fenerbahçe'nin lehine olmamış.
3.5 milyon euro serbest kalma maddesi var abi adamlar tutup 10 milyon neden versin, luganoya yıllık 500bin euro fazla verir,maç başı ücretini yükseltir onun yerine olur biter.Ha 3e satmışız ha 3.5a çok fark yok.
Neden konu ayrı bir şekilde açılmış ? Fenerbahçe Transfer haberleri içerisinde olması gerekmiyormuydu ?
TribunDergi ; Fenerbahce SK, Gokhan Gonul'un satisi icin CF Valencia ile gorusuyor.
kesin haber mi bu?
İmzalamıyorum derse geçerli değil falan diyorsunuz da böyle olacağı belliydi.O madde boşa konmamış oraya.Evet severim Lugano'yu ama anlayın artık Tuncay'ın aynısı.Takım için hırslı değildi , karakteri öyleydi.Nerde oynasa yüreğiyle oynardı.Bu adam her transfer döneminde çektirdi bize.Geçen seneyi hatırlayın örneğin , Young Boys maçlarında defansta kimler neden oynadı.
10,12 den aşağı bırakmamak lazım Gökhan'ı yoksa varsın satmayın...
Lugano'nun gittiğini varsayarak verilen rakamın çok düşük olduğunu düşünüyorum.Lugano kaliteli bir stoper.En azından 7-8 milyon eurodan aşşa etmez.
Valla inşallah 3'e 5'e satmazlar Gökhan'ı. Şu anda Arda ve Volkan ile birlikte yurt dışından adam akıllı trasnfer teklifi alabilecek birkaç Türk oyuncudan biri.