Beyler Sınav'ın Ygs 15'li Deneme setinin cevap anahtarı elinde olan olan varmi? Çok acil lazım.. YGS sınavına girecek arkadaşlar yardımcı olsun :)
Printable View
Beyler Sınav'ın Ygs 15'li Deneme setinin cevap anahtarı elinde olan olan varmi? Çok acil lazım.. YGS sınavına girecek arkadaşlar yardımcı olsun :)
4 çeyrek bilete 106 lira çıktı ama zarardayım 26 civarı bi para alacağım :D
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...12556890_n.jpg
var mı itirazı olan :D
Cihan 8 Ocak günü Samsunspor - Galatasaray maçı varya GS Store maç günü mü açılacakmış bilgin varmı :)
Firmayı ara bence bi. Bende bi ayakkabı almıştım nette bol geldi aradım eğer göndrerirseniz yarım numara daraltabiliriz dediler.
Arayıp bigi alabilirim ama geri gönderemem çünkü ürünü markafoniden aldım.Onuda iade ettiğimde verdiğim ücreti geri ödüyorlar.
5 Biletten 3 Amorti 1 60 Lira çıktı. 1 pas geçtik. Eh fena değil :p
Sağ gözüm 2-3 gündür seğiriyor. Yok mu bi çözümü :)
Ben kendimi çektim iyice tribün işlerinden de eğer açılış olacaksa basılacak :)
Maç 7sinde gözüküyor evet , Mümkünse olsun zaten Cihan yoksa senide o insanlar arasında görmekden memnun olmam :)
Sarı - Kırmızı yasaklanır zaten 7 Ocak günü , Trabzon maçında olduğu gibi (:
Başladı bizim agresif eleman :)
Agresiflik yok kanka Cihan'ı sevdiğimden dolayı bu tür olaylarda olabildiğince önceden uyarmak istiyorum sadece :) Hem kendisi hemde sevdiği arkadaşlar zarar görmesin sonuçta.
Her Taraf Kırmızı Beyaz Çok Sıkıcı Olur Yahu Değişiklik İyidir Arada :)
Yok o tür reklamları bu sene yapmıyoruz verilen cezalardan dolayı :)
Çünkü Millet 15-20 dakika ana avrat küfür ediyor ceza yemiyor , biz forumda bile yazılması kimi zaman uygun görülen argo kelimeyi kullanınca ceza yiyoruz.O yüzden bu sene o tür şovlar bizden uzak.
Ama başka renk olmasınada karşıyız :)
kim kimi basıyo ne oluyo ben fransız kaldım ne ayaksınız olm siz :D
Adamın niyeti iyi sana noluyor ki murat abi ?! :D
Murat senin linç olmanı istiyor Cihan çaktırma dedi bana söyleme o tür şeyleri diyo :n:
Valla şu finaller başlamasaydı bende gelip Samsun tribününde büyük destek verecektim ama kısmet olmadı :)
Valla Ben Trabzon'un Samsun'u Kuşatmasından Yanayım :p Ayrıca Bir İstanbul Çıkarmasıda Fena Olmaz :D :n:
Senin istediğin o ilk madde şuna benzer baga '' Tekeköy Belediye Spor'un Şampiyonlar Ligini Almasını İstiyorum '' gibi birşey olur sadece istemekle kalır :n:
O değilde ben Karadeniz klüplerinin çekişme içinde olmasını anlamıyorum.
Bolu,Samsun,Ordu,Giresun,Trabzon, Rize vs bir sürü şehir var orada birlik beraberlik olsa bu ligin tozunu atarlar.
Kanka bizim durumları biliyorsun Bolu,Ordu,Giresun,Trabzon, Rize koyu içine aldığım Trabzonspor ile dayanışma içinde olma imkanımız yok söz konusu bile olamaz.
Sadece Futbol için değil bu çatışma o yüzden imkansız diyorum.Futbol için olsa bi nebze düzelme şansı olabilirdi ama söz konusu sadece futbol değil
Bence çekişme olması daha iyi. Daha zevkli hale geliyor (Tabi taraftarlar birbirine zarar vermediği sürece :))
"telefonunuzun alarmını "ayağa kalkmayan cimbomlu olsun" yapın
her sabah işe ve okula zamanında gidin . :))"
facede gördüm zekice :)
:D:D oda güzel :D:D