zaytung'dan espri çalmayalım :p
Printable View
misimovic honda takası iyi olur aslında :D
taner çok iyi falan değil gençler abartmayın :)
Ayrıca onun atacağı pasları atabilecek oyuncular çok geldi Galatasaray'a.... Mesele sadece pas atmak değil. o paslara beklerden bindirecek savunmacı ve savunma arkasına koşu yapacak forvet yok bizde :) Eğer Taner alınacaksa Köln'deki o savunma arkasına koşu yapan forvet ve sol bekteki paslara hareketlenen bek oyuncusu da alınmalı :n: Yoksa inanın Hakan Balta'ya o pası atsan Hakan Taner'e küfür eder "35 metre ilerime neden top atıyorsun?" diye :D Ya da Taner bizim Mehmet Batdal'ın koşu yoluna o topları bıraksa bırakın Batdal'ın yetişmesini, Batdal arkasını dönüp hareketlenene kadar kaleci çıkıp topu alır ve üstüne de bir sigara yakacak vakit bulur :D :n:
Yekta'yı aldık sanırım, Kallström'de sadece ufak pürüzler kaldı diyen bir tanıdığımdan veriyorum yine bu haberi o kesin aldık diyor ama Kallström konusunda o kadar heyecanlandıktan sonra şimdi temkinli olmak lazım. Yekta'yı aldık, sanırım :)
Yekta bence de devre arası bir takıma gidecek 3 büyüklerden biri olma ihtimali yüksek Beşiktaş'ın yaptığı transferlerden sonra Galatasaray veya Fenerbahçe'ye gelme ihtimali daha yüksek.
http://i.imgur.com/Kavin.png
Şu resmi gördükten sonra bu adamı harcadığımız binlerce kez daha yanıyorum...
Dün akşam Cem Can, Hürriyet'in Gençlerbirliği'yle anlaştığını söylemişti. Bugün çıkan haber şu şekilde;
http://img208.imageshack.us/img208/4595/hurriyet.jpg
Ne kadar doğrudur bilemem tabi.
Cem Can ;
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=534935
Aman diyim, sakin boyle bi yanlisa dusmesinler..
Taner Yalçın için Köln'e 1Milyon Euro bonservis verip alacağımızı yazmış Goal.com.
Tribündergi'de Michael Bradley'nin ve Kazım Kazım'ın Galatasaray'a yakın olduğu dedikodusu yer alıyor.
Hürriyet kesinlikle 3 büyüklerde forma giyebilecek kapasitede bir adam değil. Ama Bradley gelirse çok iyi olur GS ortasahası açısından..
Hürriyet? Colin Richards? Galatasaray? Aynı cümle içinde?
Yazıklar olsun..
bizim beleşçi tim 5 gün sonra selçuk inan ve bobo yu yoklarlarsa hiç şaşırmam
Hurriyeti alirsa GS yonetimi artik bende istifa etsinler isticem
Adanaspor'un Ersan Gülüm'ü Galatasaray'a verdigi iddia ediliyor.
tribundergi
Eğer gerçekleşirse, inanılmaz..
Koyun mu veriyorsun arkadasim, Ersan'in rizasi olmadan kimse kimseyi birine veremez, kaldi ki devre arasinda boyle birsey imkansiz, Ersan resmen kendini yakar. Kaldi ki S.Adali'nin Adana'da lobisi cok buyuktur, kolay kolay boyle birseye izin vermez, en azindan BJK ile gorusmeden boyle birsey mumkun olmaz. Sene basinda Alexandre Song 4.5 milyon euro'ya geldi diye halay cekenler vardi burada, imkansiz dedigimde GS dusmani vs ilan edilmistim. Boyle bir transfer en azindan simdilik mumkun degil, kandirmayin kendinizi bosuna.
Ne bu şiddet bu celal?
Tribundergi'nin yazdığı bir iddia farkındaysan paylaştığım. Yaptığım yorum: "Eğer gerçekleşirse..." Peki, siz "devre arasında böyle birşey imkansız, Ersan kendini yakar." diyorsunuz. Devre arasında imkansız biliyoruz ancak Ersan neden kendini yakıyor? Adam Beşiktaş'tan Etimesgut Şeker'e gitmiyor ki Galatasaray'a geliyor, hatta kendini yakmaz daha rahat forma giyer Galatasaray'ın sorunlu defans göbeğinde. Alex Song'un gelmeyeceğini bende söylemiştim, adam genç ve Arsenal'de düzenli forma buluyor neden gelsin demiştim. Beşiktaş'ın elinde opsiyon var onu kullanıp kullanmayacağı da belli değil. Belki de Beşiktaş ile görüşülerek bonservisini verdiler nereden biliyorsunuz ki? En başta söylediğim gibi bu sadece bir iddia zaten...
Cevabim sana degildi zaten, bu habere inanip gaza gelen arkadaslar mutlaka olur zamaninda da oldugu gibi, simdi bu habere inanlar kesin vardir. Hadi inanmiyorsun, ihtimal yok niye paylasiyorsun o zaman?
Ersan su acidan kendini yakar, boyle bir transfer olursa BJK kadro disi birakir, gelecek sene ise A.Turan'dan farkli olmaz, tam gelisiyor iken buyuk bir gerileme olur. Kaldi ki Ersan'in BJK yerine GS'ye gitmesi icin ne sportif ne ekonomik olarak hicbir neden yok.
Ne üslubumu ne de sinirimi bozabileceksin haberin olsun ona göre ortamı kızıştırmaya çalışırsın bundan sonra.
İhtimal neden olmasın? Şimdiden bonservis için anlaşılır, sene sonu gelir. Beşiktaş almayı düşünmüyor belki nereden bilebilirsin? Bu habere inanan da olabilir gayet çünkü "tribundergi" öyle fotomaç gibi bir yer değil. Tekrar üzerine basa basa söylüyorum bu sadece bir iddia, haberin içinde de iddia ibaresi yer alıyor. Bu haberi Fotospor bile yapsa ben bu haberi paylaşabilirim kimseye hesap vermem, sende bana bu soruyu soramazsın buna yetkin yok. Paylaştığım iddia ve iddia üzerine yaptığım yoruma da sen çok üstünmüş gibi cevap veremezsin. Değilsin; çünkü kimse üstün değil bu forumda. İnsan önce yaptığı hatanın farkına varır, siz tam tersine gayret ciddiyetsiz bir şekilde "Hadi inanmiyorsun, ihtimal yok niye paylasiyorsun o zaman?" diyebiliyorsunuz, helal olsun. Sizi yanlış tanımışım.
Kendinizle çelişiyorsunuz, Ersan eğer Galatasaray'a transfer olursa dediğiniz gibi Beşiktaş'ın bilgisi ve onayı dahilinde transfer olacak. Beşiktaş tamam almıyorum ihtiyacım yok dediği bir oyuncuyu Galatasaray'ı tercih etti diye kadro dışı bırakıyorsa amatörlükten öte birşey değildir bu. Ersan'ın Galatasaray'a gelmesi için ekonomik ve sportif olarak da nedenler var merak etmeyin.
Hicbir neden yok su an. BJK sportif olarak daha basarili, kadrosunda daha iyi oyuncular var, daha iyi bir maas verecek durumu var, ve Ersan kendisine sans veren kendisini ispatlamis bir hoca ile calisacak. Besiktas'in Ersan'i istememe gibi bir olay zaten olamaz, bunu sende bende biliyoruz, edebiyat yapmakla olmuyor maalesef.
Kadro disi birakmasi bence de amatorluk, ama bu islerin burada boyle oldugunu hepimiz biliyoruz. GS Ali Turan'da ne yapti ve ne faydasini gordu belli.