Volkan her hareketiyle taraftarı yıllardır kışkırtıyor. Kimse kimseye durduk yere küfretmiyor, tepki göstermiyor. Yanlış doğru kısmını konuşmaya gerek duymuyorum, tabii ki yanlış, terbiyesizlik ama olaya tek yönden bakmak büyük hata. Milli takımda yıllarca bir çok Fenerli oynadı ve hemen hemen hepsi hiç böyle tepkiler almadı hiçbir zaman. Fenerbahçe maçlarında bile bütün tribün bir kişiye böylesine dalaşmadı. Yahu bu tribünler bir milli maçta neredeyse Emre Belözoğlu'yla barıştılar manşeti attıracak kadar iyi iletişim kurdu, o maçta tribünde olduğum için yaşananları çok iyi biliyorum ve hatırlıyorum. Volkan'ın da en az o tepkileri gösterenler kadar suçu var, önce bu konuyu bi kabul edin. Her tepkide taraftarla laf dalaşına girilmez. Diğer konu ise sanki bütün takım muhteşem top oynuyor da taraftar tepki vererek küstürüyor. Bu tepkiler sadece Volkan'a olan kinden falan dolayı değil uzun zamandır hem kulüp takımları hem de milli takım top oynamıyor, birikmiş bir sinir var bu ruhsuzluğa karşı o da böyle böyle çıkıyor. Dediğim gibi yanlış, terbiyesizlik ama olaya hep aynı yönden bakarsanız hiçbir şeyi değiştiremeyiz. Ayrıca Volkan çok da lazım değil milli takıma kusura bakmayın, eski performansı yok zaten 2018'de de çok büyük ihtimal emekli olmuş olacak zorlamanın alemi yok. Kaleci yetiştirebiliyoruz en azından, iyi kalecilerimiz var, yerini rahatlıkla doldurabiliriz.
Edit: Bir de şöyle bir tehlike var sanırım Volkan için, durumu bilen biri açıklarsa sevinirim
http://pbs.twimg.com/media/B2lkPo5IcAAr8uV.jpg:large