yaw ben ugur yıldırımın takımında huzursuz oldugu antrenorle atıstıgını okudum acaba dogrulugu varmıdır gelse ne gusel olur ama kaynak olarak pasfotamac yazıyodu onun ıcın sormak ıstedım
Printable View
yaw ben ugur yıldırımın takımında huzursuz oldugu antrenorle atıstıgını okudum acaba dogrulugu varmıdır gelse ne gusel olur ama kaynak olarak pasfotamac yazıyodu onun ıcın sormak ıstedım
uğur yıldırımı almaz bizim yönetim anca okan falan toplar onlar
valla kaynak faullü ama belli de olmaz hani...
aslında uguru alabilirsiniz cünkü adam zaten fanatik gsli...
Tomas Gravesen bugün bitebilir
Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak için büyük çaba sarfettiği Real Madrid'in Danimarkalı yıldızı Gravesen'de sona yaklaşıldı. Yıldız futbolcuyla ilgili gerekli tüm girişimlerde bulunduklarını belirten Özhan Canaydın bu transferle bizzat ilgileniyor. Tomas Gravesen için bugün Real Madrid'le son defa görüşecek olan sarı-kırmızılı yönetim, astronomik bir bonservis bedeli istenmemesi durumunda en kısa zamanda Gravesen'e imza attıracak.
GERETS ÇOK İSTİYOR
Real Madrid'in yeni başkanı Calderon'un Danimarkalı futbolcu konusundaki düşüncesi net değil. Ancak mor-beyazlıların yeni teknik direktörü Fabio Capello'nun Gravesen'i önümüzdeki yılın kadrosunda düşünmediği biliniyor. Öte yandan Teknik Direktör Erik Gerets, dün yaptığı basın toplantısında en önemli eksiklerinin tecrübeli bir önlibero olduğunu söylemiş ve Gravesen ile Maniche'den birini takımda görmek istediğini belirtmişti. Maniche pahalı gelince tek hedef olarak Gravesen kaldı.
13.07.2006
Kaynak : Sabah
Bende gazetede okudum inanmak istiyorum ama geçen seneki gibi Pires olayınada dönmesini istemiyorum.. Umarım olur. Böylece 2+1 transfer bombası patlatmış oluruz :)
Manuel Lucero iddiası!..
Şili basını, Galatasaray'ın Şili'nin Coquimbo Unido takımında oynayan Lucero'yu transfer ettidiği iddia etti
Galatasaray'ın, Şilili futbolcu Juan Manuel Lucero'yu transfer ettiği iddia edildi. Şili'nin Prensa Futbol Gazetesi'nin dünkü haberinde, Galatasaray'ın, Şili'nin Coquimbo Unido takımında forma giyen forvet oyuncusu Juan Manuel Lucero'yu transfer ettiğini iddia etti. Lucero'nun menajerleri Miguel Bauza ve Victor Milanese Comisso'nun, gazeteye yaptıkları açıklamada, Arjantinli futbolcunun bugün veya yarın İstanbul'a giderek, resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi. 21 yaşındaki futbolcunun, 1 milyon Dolar'a malolduğu ifade edildi.
ewet arkadaslar kaynak dha kım bılır bu dogrumu hergun bırı bakalım ne olcak
Okan bir GALATASARAY lıdır.Her zaman sevmişimdir.BJK deykende seviyordum şimdide seviyorum.Ama futbolda duygusallığa yer yok arkadaşlar.Zamanında size sevinçleri yaşatanları unutmayın.2000 deki Okan neyse 2006 dakide odur benim gözümde.Sonuçta ekmek parası kazanıyor bu işten.parayı basana gider.
Ayrıca Gravesen bugün bitebilir.Adnan Sezgin öle dedi TV8 deki haber bülteninde.
Uğur Yıldırım 'ın gitmesinde kolaylık olacakmış.GS yönetimi uyumayıp bu oyuncuyu değerlendirmeli.
Bu aralar transfer konusunda baya iyi şeyler yazılıyor, hadi hayırlısı...
yaw kaç gundur bu transfer soylentisi var inş.alırsınız da bu konuşmalar boşa gitmezz
klasık galatasaray transfer politikası.2 ay taraftarı surundurur sonra gıder saıdou tarzında bi adam alır.aha burayada yazıyorum,bu senede gıdıp konyaspordan veya ankaragucunden bi yabancı alırlarsa hıc şaşırmam.
imza atmadan inanmam.yok gravesenmiş yok manicheymiş yok ugur yıldırım.gelıcekler formayı gıycekler ımzayı atıcaklar ancak o zaman ınanırım.yoksa %1 ınanmıyorum bu ısımlere
valla ikiside çok iyi oyuncu hangisi daha az maliyetliyse onu alalım :)
bu adam nereli ya...:DQuote:
Originally Posted by deli_kadir
hahah
adam dünyadan sadece o biliniyor
ben dedim sabredelim diye aha bakın daha iyi olacak
uğur yıldırım gelse galatasaray hagi gittikten sonra çektiği frikikçi sorununu çözmüş olacak ama bakalım yönetim alırmı
yahu yönetım gıdın ugur yıldırım gibilerını alın hiç olmazssa genç... biraz etrafa bakın mıllet gokhan zanları ıbrahım toromanları burakları gökhan güleçleri ugur boralları alıyor.. siz gidip 34 luklerı alıyorsunuz...
eee yönetim anca klubu huzur evine çevire
bunaldım yahu bunlar hazırlık maçlarını izlemıyorlarmı? gözlerı görmuyormu artık bu kadronun yeterlı olmadıgı bu takımı okan gıbı futbolcuların kurtaramayacagını görmuyorlarmı....
Galatasaray'in genc futbolcu alma ihtiyaci pek fazla yok ki. Alt yapidan cikanlari yetistirmek durumunda. Bunu da yapabilmek icin o genclere deneyimlerini aktarabilecek tecrubeli oyuncular alinmasi gerekli.Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
beyler bu tolgayla okan transferi resmi sitede acıklandımı acıklandıysa bi resim falan yokmu?
kesinlikle katılıyorum.galatasarayın PAF takımı son ıkı senenın şampiyonu.saymaya başlasam en az 10 tane yeteneklı gencımız cıkar.
besiktas neden genc oyuncu transfer edıyo cunku alttan gelen futbolcuları yok.
ferhatı,ugur ucarı,ugur erdoganı,mulayımı,ozgurcanı,mehmet guveni,zaferi,arda turanı,mehmet demiroku unutmayalım beyler.bizim taraftarımız futbolcu transfer edılmedıkce tatmin olmuyolar.
açıklandı ve resim var
oynayanmı var? ugurdan baska ilk 11 cıkan yok.Quote:
Originally Posted by metin oktay
hey maşallah kardeşim.sen galatasaray maclarını ızlıyosun dime??Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
ferhat'ın ıstersen gecen sene kac maca ilk 11de cıktıgına bak.ayrıca aydın da cogu macta sonradan da olsa oyuna girdi.
artı bu cocukların hepsi daha 18 veya 19 yaşında.senın bunlardan beklentın neki.hepsi full ilk 11 de mı oynasın devamlı.
emre belozoglu nasıl piştigini hatırlıyomusun.zamanla yavaş yavaş sonradan oyuna alına alına bugunku emre oldu.
benim iddaam şu turkıyedeki en iyi gencler galatasarayda.o yuzden ekstra genc oyuncu transferıne gerek yok.
Ben her zaman diyorum. Okan niye Galatasaray'a geldi ki? Onun yerine Sabri, Arda gibi gençlerimiz var. Ayrıca 2-3 sene sonra, Ferhat, Aydın, Mehmet, Özgürcan, Uğur Uçar, Sabri ve Cafercan gibi isimler ilk 11'i oluşturacaklar. Boş yere para döküleceğine, transfer gerekli yerlere genç isim yetiştirilse daha iyi olur..
okan boş mukaveleye imza attı ya herkes beleşe geldi sanıyor
Genc oyuncu daha hareketlidir daha isteklidir ama genc oyuncu istikrarsizdir.
Her mac oynatirsan, saha disinda yapmasi gereken kendini gelistirme antrenmanlari icin az enerjisi kalir. Genc yasta gelismezse, ileri yasta gelismesi cok daha zordur.
Bu nedenle takimlarin cok dusuk yas ortalamalari veya cok yuksek yas ortalamalari ile basarili olmasi cok zordur. Bu sene genclerin hepsi biraz daha fazla forma sansi bulacaktir ama genelde yedek olacaklardir. Gelecek seneye ise artik takimda daha fazla ilk 11'de oynama sansi bulacaklardir. Bu zaman zarfinda fiziklerini de guclendirip, ikili mucadelelerde daha basarili olmalarini saglanmak zorundalar.
Cok genc oyuncu var tamam ama sadece bu genclerin ustune tum yuku bindirmek dogru olmaz. Gecen sene zaman oldu sag bekte Sabri, sol bekte artik emekliligi dusunulen Ergun Ferhat'in oynayabildigi zamanlarda bile oynadi. Acikcasi sakatlik, ceza durumunda ben sag bek pozisyonunda Okan'a Sabri'den cok daha fazla guvenirim. Hatta belki de Cihan'dan da daha fazla guvenirim. Ozellikle mac Sampiyonlar Ligi maci ise. Ikili on libero oynanirken, Okan bence mucadeleciligi ile Volkan'dan daha iyi bir secim olur.
Zor zamanlarda yedek olarak takima konulacak oyuncunun tecrubeli olmasi, o oyuncunun hata yapma ihtimalini azaltir. Ozellikle eger Galatasaray Sampiyonlar liginde oynar, Turkiye kupasinda yari final veya finale cikarsa, bu fazladan oynanacak yaklasik 15 mac demektir. Sonucta kadronun kisitli olmasi yerine, genis olmasi daha dogru. Okan yedek kaldiginda sorun etmeyecek, forma giymek icin hep savasacaksa, cok dogru bir transfer olur.