Fibula kemiğinde kırık tespit edilen Trabzonspor'un golcüsü Deniz Yılmaz'ın yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Printable View
Fibula kemiğinde kırık tespit edilen Trabzonspor'un golcüsü Deniz Yılmaz'ın yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Onur
Boss Yumlu Belkalem Musa
Medjani
Ekici Constant
Yatabare Cardozo Waris
Ibrahim
Zeki Aykut Papo Ishak
Salik
Ozer Soner
Sefa Deniz Yusuf
Elde bukadar malzeme var, hoca iyi bir helva yaparsa bu sezon tadindan yenmez
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yapacağı maçlar için oyuncu listesini UEFA'ya gönderdi.
Bordo mavili kulübün UEFA'ya bildirdiği 22 kişilik futbolcu kadrosunda Ferhat Yazgan, Emre Güral, Serdar Gürler, Mustafa Akbaş ile sakatlıkları bulunan Deniz Yılmaz ve Özer Hurmacı yer almadı
Karadeniz ekibinin UEFA'ya gönderdiği listede şu isimler bulunuyor:
"Onur Recep Kıvrak, Fatih Atik, Soner Aydoğdu, Esseid Belkalem, Oscar Cardozo, Kevin Constant, Jose Bosingwa, Aykut Demir, İbrahim Demir, İshak Doğan, Salih Dursun, Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan, Majeed Waris, Carl Medjani, Musa Nizam, Fatih Öztürk, Avraam Papadopoulos, Mustapha Yatabare, Zeki Yavru, Sefa Yılmaz, Mustafa Yumlu."
Serdar'ı neden bu kadar dışladı bu adam anlamadım. Hiçmi umut yok yahu adamda?
UEFA kadrosu belli oldu
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload...3-3A0L2V3X.jpg
Kulübümüz tarafından UEFA’ya bildirilen kadro şöyle:
Onur Kıvrak
Fatih Atik
Soner Aydoğdu
Esseid Belkalem
Oscar Cardozo
Kevin Constant
Jose Bosingwa
Aykut Demir
İbrahim Demir
İshak Doğan
Salih Dursun
Mehmet Ekici
Yusuf Erdoğan
Majeed Waris
Carl Medjani
Musa Nizam
Fatih Öztürk
Avraam Papadopoulos
Mustapha Yatabare
Zeki Yavru
Sefa Yılmaz
Mustafa Yumlu
Fatih atik'i serdar'dan daha çok begeniyorsa demek ki serdar çöp.
Çaykur Rizespor ile tesislerimiz de hazırlık maçı yaptık.
Maç sonucu: Trabzonspor 6-2 Çaykur Rizespor (Goller: Serdar, Sefa 2x, Salih, F. Atik, M. Akbaş / Holosko, Sercan)
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...222903241f.jpg
Cardozo'da balikci cikti
Habercilikten para kazanmak bukadad kolayda niye bukadar insan issiz halen.
Şöyle haberlere çok gıcık oluyorum. Bize ne adamın bayrağından? İsterse her maçtan sonra kocaman Yunan bayrağı açsın. İsterse gol attığında formasının altından Yunan bayraklı tişört çıkarsın. Bize ne yani.
Haberi yapanlar kasıtlı yapıyor zaten.
Teofanis Gekas da Yunan; ama 3 yıldır yardırıyor Süper Lig'de. Böyle şeyleri aşalım artık! Avraam, başarısız olursa da kiralık geldi zaten, gönderirler gider.
Pini Balili
Isin komik yani forumlarin hepsine baktim hic birinde tartisma yok :)
Avram sampiyonlukta pay sahibi olsun Yunan formasi bile alirim ben.
Bu ülke de Yunan'ın görmediği ayrımcılığı biz Trabzonspor taraftarı olarak gördük. Bu haberleri yapanların amacı zaten belli.
Valla ben dunya kupasinda yunanistani tuttum ;:) benim yunan arkadaslarim da var :) isin sakasi ayri da gercekten yunanlilarla ayniyiz ya. Bi seyahatimde trabzon apoelle mi ne oynuyordu onlarin bir yonetim kurulu üyesiyle karsilastim adam yunan. baya muhabbet ettik. Hatta onur'dan bahsetmistik. O kaleci nasil hala türkiyede oynuyor falan demişti :)
Şaka maka Onur'un hala daha Türkiye'den gitmemesine anlam veremiyorum. Onur'un dünya üzerinde oynayamayacağı bir takım yok. Bence dünyanın en iyisi. Direkt Real'e gitsin istiyorum :)
Bence hiç bir eksiği yok. Yan topları kötü diye şehir efsaneleri var sadece.
Galatasaray hariç diyip ligimizde ki diğer takımları neden alçalttığını anlayamadım. Gören de Galatasaray her sene açık ara şampiyon oluyor, kadro kalitesi diğer takımlardan açık ara çok iyi falan sanıcak.
Yan topları olayı şehir efsanesi değil pek. Gerçekten yan toplarda kötü ve büyük takımlara karşı oynarken rakip takımlar çoğunlukla duran toplardan gol atabiliyor ve büyük takım kalecilerinin yan toplarda başarılı kaleciler olması gerekiyor. Bu yüzden bu aslında büyük bir handikap. Ayrıca cepheden gelen toplara gereksiz yere tek elle uçması da diğer handikapı. 33. Haftadaki GS-TS derbisinde Sneijder'in frikiğine bile tek elle uçmuştu ki frikik bu sefer cepheden de değildi ve golü mükemmel şekilde yedi. Ama tabi bu handikaplar onun iyi bir kaleci olduğunu değiştirmez. Çok üst düzey yetenekleri de var.
Küçümseme falan yok. Galatasaray'da Muslera'dan formayı alacak kadar iyi bir kaleci değil dedim. 27-28 yaşındaki Volkan Demirel olsa ondan da alamaz. Galatasaray'ı büyültmedim.
Trabzon'un yeni stadının ismi RTE olcakmış galiba doğrumudur ?
Ben son 1-2 senedir yan toptan fazla gol yediğini hatırlamıyorum. Baya düşündüm, aklıma sadece bir tane hatalı gol geldi.
Cepheden gelen topların sadece çok uç noktaya gidenlerine tek elle uçuyor, diğer pozisyonlarda normal uçuyor. Aşırı uç noktalarda ki toplara tek elle uçmazsa o kadar yüksek yerlerden topu alması imkansız olur.
Örnek verecek olursam: http://spordefteri.com/resimler/kari...tarisi-540.jpg
Bu pozsiyonda tek elle uçmasaydı o kadar yüksekten topu alamazdı ve gol yerdik.
Snejder'in frikiğinde Onur barajı kurarken hakem düdüğü çaldı, golü o yüzden yemişti.
Belediye Başkanı önerge sundu diye dedikodular var ama dedikodudan ileriye gitmedi. Bizim taraftarlar ise bu küçük dedikoduyu duyunca olmasın diye kampanyalar falan düzenliyor. Bu küçük dedikoduyla bile ortalığı ayağa kaldırmış bizimkiler, iş biraz ciddiye binse bizimkiler stada bomba falan atar. Yani böyle bir saçmalığa biz izin vermeyiz. Ayrıca İHO'nun bile bunu isteyeceğini düşünmüyorum. Stad'a sponsorla birlikte Şenol Güneş'in ismi verilmeli.
Her Fenerbahçe maçı öncesi böyle haberler çıkartılıyor zaten.
Onur yine tek elle cikmasinin cezasini cekti, cektirdi. Abartilmis kaleci, tek maclik dusuncem de degil bu
Fenerbahce macina Firati vermisler :) ne kadar sasirdim