Sanırım yedek takım için istediler ? :icon_biggrin:Quote:
Fenerbahçe ve Galatasaray’ın uzun süredir istediği milli futbolcu Sercan Sararer, kendisini İtalyan devi Juventus’un istediğini ancak bu teklifi bile kabul etmediğini açıkladı.
Printable View
Sanırım yedek takım için istediler ? :icon_biggrin:Quote:
Fenerbahçe ve Galatasaray’ın uzun süredir istediği milli futbolcu Sercan Sararer, kendisini İtalyan devi Juventus’un istediğini ancak bu teklifi bile kabul etmediğini açıkladı.
'Süper' Dortmund!
27 Temmuz 2013 23:28 NTVSpor.net
Süper Kupa Dortmund'un... Almanya Süper Kupası'nda güçlü rakibi Bayern Münih'i Reus[2], İlkay Gündoğan ve Van Buyten'in kendi kalesine attığı gollerle 4-2 mağlup eden Borussia Dortmund kupayı müzesine götüren taraf oldu.
madara ettiler munihi ilk kupayi kaybettietiler bakalim
Pep geçen sezon ki düzeni devam ettirmezse sıkıntı olur. Ayrıca Dortmund dünyada alanı daraltan en iyi takım. Adamlar nefes aldırmıyor.
Bayern tam kadro olamamanın sıkıntısını yaşadı bu maçta.Kalecileri zaten kaleci falan değildi aşırı saçmaladı.Javi Martinez'i de kesmiş hemen kadroya bile almamış Guardiola.O adamsız Munih çok sıkıntı yaşar bence.
Klopp, Guardiola'ya hoşgeldin mesajı verdi. :D Dortmund, Şampiyonlar Ligi finaline göre çok daha üstün bir oyun sergiledi ve hak ederek kazandı, tebrikler.
Saatimiz Diesel'den Dortmundlu'yuz ezelden.
Tebrikler Jürgen başgan :n:
Özet varmı arkadaşlar ?
Kaleci zaten Bayern seviyesinde değil, Van buyten futbolu bırakma zamanı gelmiş, Shaqiri pek bir şey yapamadı bi de Guardiola çok ilginç şeyler deniyor maç 3-2 iken Kroos'u çıkardı yerine orta sahaya Dante'yi aldı.
Aynen Engin takımın gole ihtiyacı var gitti Dante'yi aldı. :D Van Buyten ile başlama tercihi zaten komediydi Javi Martinez'i de kadroya almaması çok ilginçti.Takım elbet toparlar Ribery ve Neuer dönünce ama rakipsizler diyemem Bayern için Guardiola oturmuş sistemi bozmaya niyetli gibi çünkü.
Orta saha değil resmen forvet oynattı adam Dante'yi. :D Starke zaten rezaletti. Birde Guardiola'nın fantezileri ile Münih kaybetti. Neuer ve Ribery'nin eksikleri fazlasıyla hissedildi. Ayrıca Guardiola'nın bazı şeyleri anlaması, kafasına sokması lazım. Tiki-taka'yı güzelim Alman futboluna aşılaması imkansız. Yapacağı tek şey Alman futboluna zarar vermek olacaktır.
Bayern futbol da teknik direktör'ün sahaya etkisini net bir şekide gösteriyor.
Jupp Heynckes kodları vermeden Bayern o mükemmel günleri bir daha göremez :n:
Tebrikler Dortmund, İlkay'ın golü çok şık topu çekişi ve vuruşu çok güzel.
Luis Gustavo Arsenal'e gitmeyecek miydi ? Wolfsburg'la anlaşmış.
Frankfurt Vaclav Kadlec ile anlaşmış.
dun aksam dortmund werder macında W.bremende oynayan ozkan yıldırım diye bi oyuncu var. Dun kaybetmelerine ragmen ben aşırı begendim o oyuncuyu. Takip eden bilen var mıdır? Neyin nesidir bu cocuk milli takımda oynama şansı var mıdır vs.
FM'de rastlamıştım daha önce bu elemana bende milli takıma alabiliyordum ben oyunda gerçekte de elbet göze çarpmıştır böyle devam ederse alınabilir bence.
Puan Durumu
http://t1309.hizliresim.com/1f/2/s5zn6.png
Gol Krallığı
http://u1309.hizliresim.com/1f/2/s5znq.png
Oynanmakta olan Hoffenheim-Leverkusen maçında çok ilginç bir olay yaşandı. Leverkusen 1-0 öndeyken bir Leverkusen atağında Leverkusen'li Kiessling'in vurduğu kafa ağların yan tarafındaki bir yırtıktan kalenin içine girdi. Hakem ilk önce golü verdi, daha sonra iptal etti. Henüz oyun başlamamışken golü bir kez daha verdi. Tekrarlarda görülüyorki top dışardan içeri girmiş. Oyun başladıktan sonra hakemi çağırdı Hoffenheim'lı yedek oyuncular kalenin oraya, gösterdiler yırtığı. Ama iş işten geçmişti. Skor şu an 0-2.
işte yılın olayı :)
http://www.youtube.com/watch?v=gui9eEO29J0
Bu gol şimdi kural hatası mı,hakem hatası mı? Daha önce böyle bir şey olmuş sanırım Bayern'in bir maçında,tekrarlamışlar maçı.(Hoffenheim teknik direktörünün açıklamasında okudum) Leverkusen Almanya liginde en çok sempati duyduğum takımdır,Fm'den dolayı.Lider olmalarına da sevindim ama bu olayla oyuncularının tavrı hoş değil.Kiessling çok net farkında gol olmadığının ama çakallık yapmış.
Hakem de skandal. Hadi yanlış gördün, ilkinde ver golü. Önce verdi, sonra iptal etti, sonra tekrar golü verdi. İptal edip, tekrar vermesini sağlayan kim acaba? Kendisi mi verdi o kararı. Yardımcı için ters açı.
Geçen sezon ligi istediği düzeyde bitiremeyen Gladbach bu sezon yine çıkışlarda.
Lucien Favre'ye bayılıyorum. Oyuncu yönetimi çok iyi ve transfer konusunda da çok başarılı.
Freiburg'dan 2.5 Milyon €'ya aldığı Max Kruse döktürüyor. Ben bu sezon çizgisini bozmayacağını ve Avrupa vizesi alacağını düşünüyorum.
Bayern bu sezon da bırakmayacak gibi gözüküyor.Genelde 1 sezon Bayern,1 sezon başka bir Alman takımı seklinde giderdi şampiyonluk kazanma sıralaması ama Bayern son dönemde acayip kadro oluşturdu.Her geçen sezon üstüne katarak gidiyorlar.Durdurulabilmeleri zor gözüküyor.
Bayern deplasmanda üçlemiş Dortmund'u.Dediğim gibi bu sezon da şampiyonluğu kimseye bırakmayacak gibi gözüküyorlar.
Bayern geçen sene evet 3 kupa aldı göze hoş gelen de bir futbol oynuyarlardı
Heynckes zaten muthiş bir td idi.
Ama Guardiola'lı bayern maça resmen galip baslıyor bu kadar sağlam ve süprize açık olmayan bir takım yarattı daha 2-3 ayda.
Seyir zevki azalmış olabilir ama gecen seneki çogu kilit oyuncusunun 1-2 seneye performans veremeyeceğini düşünürsek Götze üzerine oynaması Kroos'a daha fazla sorumluluk vermesi çok mantıklı hareketler bence.
Bayern belki ondan bu sene harikalar beklemiyordu, onu 5 senelik aldılar.
Ama bu seneden itibaren Avrupa'da Bayern'li yıllar geliyor gibi.
Bayern 7 atmis Bremene :)
Leverkusen , Dortmund karşısında Signal Iduna Park'da 1-0 önde. Hyypia'yı tebrik etmek lazım.
BVB'de Nuri ile Bender'de sakatlandı. Özellikle Nuri'nin durumu ciddi diyorlar.
Nedir bu Dortmund'un sakatlıklardan çektiği.Sokratis'te kırmızı yedi.Bender'i stoperde oynatıyordu ŞL'de Kloop Marsilya maçına yetişmezse sıkıntı olabilir gerçi rakibin bi iddası olmaması büyük avantaj Dortmund için.Bu arada farkı iyice açtı Munih ile Leverkusen.Dortmund bu sezon 3. bitirir gibi görünüyor Leverkusen bir sürpriz yapıp şampiyon olur umarım.
Leverkusen'in sezon sonunda Münih'i geçmesi çok zor.Bunu Leverkusen'e sempatisi olan birisi olarak söylüyorum.:)
B.Münih aşmış artık. Dortmundla da fark 10 oldu, Leverkusen'in nefesi yetmez zaten. Şampiyon, bu sene de B.Münih olur.
Dortmund şu anda Hoffenheim deplasmanında 2-0 geride.Öyle üstün bir oyunu da yok.Goller Shippclok ve Volland'dan geldi.
Lewandowski'den Bayern'e 5 yıllık imza!
4 Ocak 2014 15:09 NTV Spor
Borussia Dortmund'un yıldız golcüsü Robert Lewandowski, Bayern Münih'e transfer oldu. Bild gazetesi, sağlık kontrolünden geçen Polonyalı futbolcunun, 5 yıllık sözleşme imzaladığını yazdı.
http://www.ntvspor.net/haber/dunyada...5-yillik-imza-
OF of of of :D