dostum bu dedıgın olursa ınonu ve deplasman farketmez gıderım herhalde butun maclara okulu asarım sampıyonlar lıgı macı ıcın yurtdısına bıle gıderım ıns ama ıns bole olur.
bıde sıvoku ben olesıne solemıstım gıtsın dıe bı derdım yok :D
Printable View
dostum bu dedıgın olursa ınonu ve deplasman farketmez gıderım herhalde butun maclara okulu asarım sampıyonlar lıgı macı ıcın yurtdısına bıle gıderım ıns ama ıns bole olur.
bıde sıvoku ben olesıne solemıstım gıtsın dıe bı derdım yok :D
Sivoku nasıl beğeniyorsunuz anlamyorum çok gereksiz bi adam bence..Stoperdede iyi değil..
Ferraira iyi transfer metzelderde alınırsa defans oturur..Ama hala sağbek eksik ekremin asl yeri orası değil türkiye liginde idareten oynar..
arkadasim sen pek takip etmiyosun sanirim. sivok gercekten cok kaliteli bir adam, pozisyon almasini ve topa hamle yapmasini cok iyi biliyor. gerektigi yerde sertde olabiliyor bazen ayari kaciriyor ama olsun. ayrica topu oyuna iyi sokuyor , dan dun oynamiyor yani. zaten bu yuzden orta sahadada oynayan bir futbolcu. mental ve fizik olarak iyi bir oyuncu. hem daha 25 yasinda sanirim.cok genc degil tabiki ama cok calisan bir oyuncu bence kesinlikle kalmali 1-2 seneye kalmaz kendini cok gelistirip avrupadan teklifler alacaktir.
İlginç gelişmeler ardı ardına yaşanıyor...
Şu anda Ferrari ve Metzelder elde.Ancak kontenjan açılmadan resmi imzaların atılması mükün değil.Yani kontenjan boşaldığı anda Denizli'nin tercih ettiği isim Beşiktaş'a gelecek...
Bunda sorun yok.Yeni gelişme ise şu;
Bu iki isimden daha iyi bir isimle anlaşma zemini aranıyor ve heran sürpriz olabilir ve o isim gelebilir...
İsim belli değil ancak aklıma Lucio geliyor...
Brezilya dızısıne dondu ıyıce olay bnce kabak tabı vermeden halletsınler ısı.
Ferrari ile Metzelder'in kaçırılma gibi bir ihtimali yok zaten şuanda.İkisi garanti...
Kontenjan boşaldığı anda Hoca'nın "olsun" dediği kişi imza atacak...
Ancak bu iki isimden daha iyi ve Başkan'ın belki sürpriz yapabilirim dediği kişi içinde anlaşma zemini aranıyor...
Bu isim olmadığı taktirde zaten Ferrari-Metzelder(bence Ferrari) ikilisinden birisi gelecek...
Ferrari geldi mi? NTVSpor'u izliyordum orada sağ tarafta yapılan transferleri gösteren listede, Beşiktaş'ın yaptığı transferlerde Ferrari yazıyordu.
İmza atılmadı resmı bır acıklamada yapılmadı dıe bılıorum ben.
şimdi gordonu kiralamışız strum graz'a 1 senelik biraz olsun kontenjan açıldımı iş burada da bitmiyor delgado var fenerin appiah olayında ki gibi bizde delgadonun sözleşmesini dondururuz ve deriz ki arkadaş kendine takım ara düşünmüyoruz seni der bi kontenjan daha açarsın ferrariye imzayı attırırsın gönül ister ki zapo gitsin belki ama şu an için zapoyu gönderemezler arkadaşlar çünkü adam gitmek istemiyor adam buradan aldığı parayı hiç bir avrupa takımından alamaz bence cok fazla ümitlenmeyin bi tek ferrariye attıra biliriz imza belki bobo giderse o adamada hiç bir avrupalı kulüp türkiyedeki bir oyuncuya 10 15 milyon avro vermez baliç için verildi avrupada madrid maskara olmustu ve en kötü transferi olmuştu klübün
Önprotol imzalandı...
Kontenjan boşalmadan resmi olarak imza atamaz zaten arkadaşlar...
Zapoyu Istanbulspora verecekler dıe duydum ben sabah en ıyı teklıfı veren ıstanbulspormus way halımıze
İBB o,İstanbulspor değil...
Eski takımı S.Liberec'e de kiralanabilir...
tamam pekı sızı mı kıracam ıbb olsun yanlıs duymusum demekki
Tekirdağspor'a kiralanma ihtimali varmış Zapo'nun.
Beşiktaş da buldu da dahasını istiyor :) Yahu Ferrari de Metzelder de çok üst düzey stoperler, daha kimi arıyor Beşiktaş? Cannavaro'yu mu? Puyol'u mu? :) Al işte ikisini de (bence), veya istediğini, ikisi de iyi sonuçta.
buarada o suprız ısımın defans oyuncusu olacagı ne malum? sonucta delgadonun yerıne gelecek bırı olamazmı?
Ferrari geliyor Ferrari...:)
Lamborghini Lamborghini bnce :D Son zamanlarda Y.Demiroren'in gozumdekı degerı arttı ınanıorum ben ona :D
Sonuçta fazLa düşünmeye gerek yok, süper bir stoper geLecek işte, fazLa takıLmamak gerek :D
Ferrari çok iyi seçim-ona baktıkca Ronaldo'yu görüyorum:icon_biggrin:
Kadromuz bayağı iyi oldu valla :)
DeLgado gönderiLmeLi zaten, ne bekLiyoruz ki. Adam zaten oynayamayacak, ona yer kaLmıyor, boşu boşuna yattığı yerden para ödenmesin. Yerine Ferrari+MetzeLder yaparız.
Delgado yarın basın toplantısı düzenleyecek...
Umarım, "sakatlığım dolayısıyla kulübümünde isteğiyle sözleşmemin dondurulmasını kabul ettim" der...:)
İnşaLLah öyLe der.
Pazartesi günü Nihat, MetzeLder ve Ferrari den oLuşan bir imza show yapar, yoLa devam ederiz :D
evet inşAllah öyle der,ayrıca Hayrettin Abinin dediği imza show süper olur :p
İspanya'nın Marca Gazetesi'nde Beşiktaş'ın, Christoph Metzelder ile anlaştığı haberleri çıkarken, Alman oyuncunun menajeri bu iddiaları sert bir dille yalanladı!..
Real Madrid'in stoperi Metzelder'in Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşma sağladığı haberleri gündeme bomba gibi düştü ancak bu habere yalanlama Metzelder'in menajeri Jörg Neubauer'den geldi!..
İddialar üzerine Alman basınına konuşan Neubauer, "Kimse ile temasımız yok. Bu iddialar çok saçma! Eğer ikinci bir Christoph Metzelder yoksa bu iddialar doğru değil!" dedi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
İddialar üzerine Alman basınına konuşan Neubauer, "Kimse ile temasımız yok. Bu iddialar çok saçma! Eğer ikinci bir Christoph Metzelder yoksa bu iddialar doğru değil!" dedi.
Bu cümleye koptum vallahi :D
Ferrarininde menejeri yalanlamıştı :D
Aynı yalanlamayı 3-4 gün önce Ferrari'nin menajeride yapmıştı...
Menajerlerin ciddi anlamda ne iş yaptıklarını düşünmeye başladım...
Neyse,Ferrari önplana çıktı zaten,kontenjan boşaldığı an o geliyor bir aksilik olmazsa...
arkadaşlar maraton dan cıkan haberlere inanmayın adamların işi gücü asparagas haber yapmak değilmi zaten bence güvenirliği hiç yok...