http://valenciaclubdefutbol.blogia.com/ arkadaslar valencia kendi sitesinde bişeler yayınlamış.ispanyolcam yok ama sanırım anlaşmışız.:)
Printable View
http://valenciaclubdefutbol.blogia.com/ arkadaslar valencia kendi sitesinde bişeler yayınlamış.ispanyolcam yok ama sanırım anlaşmışız.:)
El Galatasaray puja por Fernando Morientes
20MINUTOS.ES/AGENCIAS. 13.07.2007 - 17:30h
Fernando Morientes celebra un tanto marcado con el conjunto ché durante un partido de Liga. El conjunto turco ofrece 5 millones de euros por hacerse con el jugador.
P odría cambiar de aires este año, a pesar cumplir contrato en 2009.
Conoce todas las altas y bajas para la próxima temporada.
El Galatasaray turco ha ofrecido cinco millones de euros para hacerse con los servicios del futbolista del Valencia Fernando Morientes, que tiene contrato en vigencia hasta el próximo 2009, según ha informado la cadena de televisión turca NTV.
Según dicha información, el director general del club turco Adnan Sezgin ha llegado a un principio de acuerdo con Morientes, ya que representantes del Valencia y Galatasaray estarían en la mesa de negociaciones para cerrar el fichaje.
El Galatasaray busca cerrar su capítulo de fichajes extranjeros con la adquisición del delantero español, tras no haber conseguido que la Federación de Fútbol de Turquía amplíe el número de futbolistas extranjeros permitidos en la plantilla de cada club. Con todo, la Federación turca está valorando incluir un cupo de jugadores europeos que no ocuparían plaza de extranjero
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar diyor ki ntv ye göre 5 milyon euroya morientesi renklerimmize katmışız insalah
valencia sitesini çözdüm bi son cümleyi anlamadım kilit çümle o verip vermediklerini söylüyor galiba
Bu İspanyolca haber NTV'yi kaynak göstermiş, yani Türk basınını kaynak göstererek haber yapmışlar.
Yukarıdaki valencia'nın kendi sitesi değil. birinin yaptığı bir blog..
yok beyler kendileri adnan sezgin'in moriyi istediğini söylüyorlar ama son cümle ne
valla ispanyolcam yok.. :D
tekbuyuk com un yalan haber yazcak hali yok ya bence aldık hayırlı uğurlu olsun arkadaslar
ya bizim başkanlarda suç r.mad başkanı çıkıyo diyo biz şunu istiyoruz durum şu
bizde o olay yok oturuyoruz valencia'nın resmi sitesinden ispanyolca şeyleri çevirmeye çalışıyoruz suç başkanda
BUGÜN FİNALDE OYNUYOR .... Julio Baptista’nın formasını giydiği Brezilya, Copa America finalinde bu gece saat 00:05’te Arjantin ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı TV8 canlı yayınlıyor.
Taffarel devrede
GALİP ÖZTÜRK
Daha önce Lincoln'ü Galatasaray'a gelmesi için ikna eden Claudio Taffarel bu kez Real Madrid'li Baptista için devreye girdi... Cimbom'un eski kalecisi, Copa America'da bulunan Brezilyalı'ya telefonla ulaşarak, "Galatasaray'a gidersen ilah olursun" dedi.. Galatasaray'da oynadığı dönemde büyük başarılara imza atan Brezilyalı kaleci Claudio Taffarel, Lincoln'ün ardından bir başka vatandaşı Julio Baptista için de devreye girdi. Lincoln'ün Schalke'den Galatasaray'a transferinde büyük rol oynayan eski milli file bekçisi, Copa America için Venezuela'da bulunan Real Madrid'in yıldızını telefonla aradı. Taffarel'in 26 yaşındaki Baptista'ya, "Galatasaray'a gidersen ilah olursun. Bu sezon inanılmaz iyi bir ekip kurdular. Orada hayatımın en mutlu ve huzurlu günlerini yaşadım. Bence gitmelisin" dediği belirtiliyor.
ADNAN POLAT DA ORADA!
Öte yandan Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel'in İspanya'da sürdürdüğü görüşmelere dün Madrid'e giden Adnan Polat da dahil oldu. Polat'ın katılması görüşmelerin olumlu gittiği, transferde sona yaklaşıldığı şeklinde yorumlandı. Lincoln'de de Polat'ın Almanya'ya gidişi sonrası transfer resmiyet kazanmıştı. Yaklaşık 9 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek Galatasaray'a Baptista, üç yıllık sözleşme ile 21 milyon euroya mal olacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kaynak sabah taffarelde devreye girdiyse belki olabilir ama kolpa gibi
sanmam olacağını
arkadslar tmm bunlarn hepsi yalan biz transfer falan yapamayz gücümüz yetmez ;) ne zmn bi oyncuyla ilgilensek direk bazı arkadaslarımıza çk yüklenerek yok sen yalan söylyosn yok o öyle deil böyle yok şöyle
millet adriano haberine inanırken biz bişey demiyodk smdi biz ilgilennce yok gs ye gelmez şu bu .... nese herkes yorumunu yapmak da serbest....!!
konuşacagmz güne az kaldı bişey biliyorz da söylyorz ;)
selam arkadaslar umarim en kisa zamanda hem baptista hem de morientesi kadromuzda goruruz o zaman bizi kimse tutamaz
Hem Babtista Hem Mori olmaz imkansız bişey bunu bi kere kabullenelim..
Ayrıca Gs. Morientes'i aldıysa gerçekten tebrik ederim ( aldıysa ama)
Neyse konumuz bu değil Apiiah-Halil takası çok saçma olur dün Middlesbrough maçında gördük ki Schalke'de Ernst ve kobiashvili kapatıyor orayı ayrıca Bajramovic'de var.Appiah için onların fazla nastıracağını sanmıyorum
Copa America ile ilgili konu disi mesajlar tasindi.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=44884
Kayserispor’da Saidou sesleri
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...saidou1507.jpg
Kayserispor, Fransa’nın Nantes takımında oynayan Galatasaray’ın eski orta saha oyuncusu Saidou’ya yöneldi.
15.07.2007
İlk hazırlık maçını önceki akşam İstanbulspor’la oynayan ve rakibini 3-0 mağlup eden Kayserispor, Fransa’nın Nantes takımında oynayan Galatasaray’ın eski orta saha oyuncusu Saidou’ya yöneldi. Sarı-Kırmızılı kulübün yetkilileri, geçen yıl Fransız kulübünde 24 kez forma giyen Saidou ile görüşmelere başladıklarını dile getirdi. Bu arada, bir süredir denenen gurbetçi futbolcu Turgay’ın, teknik direktör Tolunay Kafkas tarafından beğenildiği açıklandı.
fanatik
Bence malesef doğru iki transferde olacak GS malesef bu sene süper.
Bence baptista deil mori gelmeli çünkü baptistaya uçuk bir bonservis isteniyor mori için 5milyon euro iyi bir pazarlıkla 3.4-4'e gelir baptista yıllık da çok ister ümit'i hatırlıyoruz böle başka vakalar da oluşabilir bu durumlar olacaksa c.ronaldoyu da istemiyoruz...Ama mori kesinlikle gelebilecek en iyi isim fazla oynayamasa da 17 maçta 12 gol gerçekten eşsiz bir oyuncu lütfen başkanlarım gösterin bir kez daha gs'nin kim olduğunu cümle aleme:)
Of.Her yerde bu Appiah'ın gideceği haberlerini görmekten sıkıldım.Gidecekse gitsin,kalacaksa kalsın.
Bilmiyorum ne dersiniz ama Appiah giderse eğer Antalyasporlu Maynor Suazo'yu görmek isterim ben takımda.Hem sorun yaratmaz,hem de Aurelio ile iyi bir ikili olurlar orta sahada.
Gidene kal diyemeyiz.
insallah olcak bu transfer..
Bu Haber Verildi usta..Artik beklemek lazim..
Appi kalacağını kaç defa açıkladı sayısını unuttum. Adamın gideceği yoksa bile medyadan sonra gidebilir.
şu haberleri verirken ön sayfalara baksak nasıl olur?
ayrıca alamazsak alamayız ;;) yapacak bişey yok ;;) ama benim avatarım hala duracak ;;)
Olmazsa olmaz yapacak birşey yok tabii ki..
Appiah kalıyor bu sene...
İkisinin birden gelmesi nerdeyse imknasız ama bana göre biri gelcek;)