Gelecek hafta biz;
https://pbs.twimg.com/media/BKGDT5nCcAAY46v.jpg:large
Printable View
Gelecek hafta biz;
https://pbs.twimg.com/media/BKGDT5nCcAAY46v.jpg:large
Yine t-shirt çıkar herhalde duvara yazılanlardan :D Kadıköy Hatırası koleksiyonu çıkabilir bir kaç yıl sonra paket halinde satarlar :D
12 Mayıs Anneler günü başka bir tarihe alınsın. Bu tarih bizim çünkü. :D
Çok güzel cevap vermiş.Helal olsun Drogbaya
Drogba çok zeki bir adam, Galatasaray'da olduğu için sevinçliyim. Ancak onun tüm dünyadan insanların takip ettiği hesabından Türkiye ve ırkçılık ekseninde açıklama yapmak, cevap vermek durumunda kalması Türkiye adına utanç verici bence. Irkçılık yok diyerek daha ne kadar kendimizi avutacağız merak ediyorum. Dün maçta muzu getiren için söylemiyorum bunu o tamamen özenti ve akıl tutulması yaşamış birisi. Kendi takımında Sow, Webo, Yobo varken o tarz bir saçmalığa girmesinin mantığı yok, onun için ancak akılsız denilebilir herhalde.
Drogba;
''and forgot that you jumped when my ''monkey'' brother scored yesterday...''
diyerek ırkçılık yapanlara ayarı vermiş.Adamsın Drogba !
http://amkspor.com/2013/05/13/siyah-protesto.html
Edit:Quote:
Siyah protesto!
G.Saray, Trabzon maçına ırkçılığı protesto etmek amacıyla siyah formayla çıkacak.
Galatasaray Trabzonspor karşılaşmasına Şükrü Saracoğlu’nda yaşanan ırkçı taciz nedeniyle siyah formayla çıkmayı düşünüyor. Aslan’ın 2-1 kaybettiği karşılaşma öncesi sarı-lacivertli taraftarlar Eboue ile Drogba’yı hedef alarak sahaya muz atmışlardı. Sarı-kırmızılı futbolcular da teknik heyet aracılığıyla derbide yaşananları protesto etmek amacıyla ligin son mücadelesinde sahada siyah formayla yer almak isteğinde bulundu. Yönetimin de bu talebi kabul edeceği bildirildi.
Birde kutlamalar iptal edilecekmiş sanırım.
http://amkspor.com/2013/05/13/g-sara...mli-tavir.html
Drogba gibi bir karakter bu ülkede fazla durmaz.
Türkçe olarakta koyalım.
“Tarihin küçük bir parçası, seni incitmez”
“Bana maymun diyorsun, ama 2008’de Chelsea ile Fenerbahçe’yi elediğimizde ağladın. Bana maymun diyorsun, çünkü ben Şampiyonlar Ligi’ni kazandığımda sen televizyonun önünde hoplayıp-zıpladın. Bana maymun diyorsun, çünkü Galatasaray ile şampiyonluk yaşamam seni çıldırttı. En üzücü olanı ise, bana maymun diyorsun ama benim maymun kardeşim (Pierre Webo’dan bahsediyor) dün 2 gol attığında havalara sıçradığını unuttun. Sen kendini gerçek bir taraftar olarak mı görüyorsun? Galatasaray taraftarlarının tüm yorumlarını kontrol edersen, onlardan bir şeyler öğrenebilirsin.”
Drogba 10 numara cevap vermiş. Ayıp yani, hiç hoş birşey değil şu muz olayı.
çok değil, 1-2 sene evvel siyahi futbolculara ilgi tavandı, belki hala öyle. diğer ülkelerde benzer vakalarda siyahilerin safında durur, bizim ülkemizde futbol oynamaları için temennide bulunurduk.
ama geldiğimiz şu noktada artık birilerinin düğmeye basıp dur demesi gerekiyor. drogba gibi bir adama bu açıklamayı yapmak zorunda bırakmak mertlik olamaz.
neden ben o muzu gösteren insanla aynı atmosferi yaşayayım? hangimiz hakediyor drogba'yı canlı izlemeyi?
1 kişinin yaptıgı birşey bu aldırıs etmeye gerek yok zaten bunu yapan gerizekalıdan başka birşey olamaz cünkü takımımızı tasıyan 2 oyuncu da siyahi.
Bu arada
SON DAKİKA: Galatasaray, şampiyonluk kutlamalarının yeni sezon başına ertelendiğini açıkladı.
Zaten tepkimiz o 1 kişiye.1 kişi yapıyor,yaptığı kişi dünya starı,adam açıklama yapıyor,bütün dünya duyuyor,sonuç; Türkler ırkçı.
Kutlamalar ertelenmiş . Doğru olanı yapmış bravo yönetime
Hiçbir şey bir insanın hayatından daha değerli olamaz. Erteleme kararı çok doğru olmuş, bravo gerçekten.
Enteresan bir detay değil mi sizce de ..
https://twitter.com/LeventKarakocJK/...887553/photo/1
Ayrıca dizi olayı da başlı başına saçmalık. Sanki grup aşamasında patates bir maç yayınlanıyor. Kupa finali neticede. En az o absürt dizi kadar reyting alır.
Demek ki kesinleşmiş ki Cumartesi deniyor,kulüplere bildirilmesi için illa federasyonun internetten mi açıklaması gerekiyor abi,o açıklama basın ve kamuoyu için yapılıyor bu kadar dar düşünmeni beklemezdim abi senden.
Dar düşünmekle ilgisi yok abicim. Ben bu zamana kadar olan şeyler üzerinden konuşuyorum. Yıllardır olağan şeyden yani. Eğer böyle bir şey paylaşmasaydım sen de gidip e zaten o açıklama sadece basın ve kamuoyu için yapılıyor genişliğinde düşünmeyecektin değil mi benimki dar düşünmekse :)
Neyse basit bir konuyu uzatmaya gerek yok bana biraz enteresan gelen birşeydi sadece :)
drogba nın bu cevabını ben genel bir cevap olarak algıladım hoşuma gitmedi. bunu yapan bir kişi sadece. ama o metin fenerbahçe taraftarına yazılmış gibi geldi bana..
“Bana maymun diyorsun, ama 2008’de Chelsea ile Fenerbahçe’yi elediğimizde ağladın. Bana maymun diyorsun, çünkü ben Şampiyonlar Ligi’ni kazandığımda sen televizyonun önünde hoplayıp-zıpladın. Bana maymun diyorsun, çünkü Galatasaray ile şampiyonluk yaşamam seni çıldırttı. En üzücü olanı ise, bana maymun diyorsun ama benim maymun kardeşim (Pierre Webo’dan bahsediyor) dün 2 gol attığında havalara sıçradığını unuttun. Sen kendini gerçek bir taraftar olarak mı görüyorsun? Galatasaray taraftarlarının tüm yorumlarını kontrol edersen, onlardan bir şeyler öğrenebilirsin.”
Eğer bunu genel olarak algıladıysan,istersen çıksın Drogba siyahi bir oyuncu olduğu için özür de dilesin.
genel hale getirdi benim gözümde..Quote:
Galatasaray taraftarlarının tüm yorumlarını kontrol edersen, onlardan bir şeyler öğrenebilirsin
galatasaray taraftarı fener taraftarı diye bir olay yok bu konuda. insanlıkla alakalı birşey var, başka hiç bir kategoriye sokulamayacak.
Tamam hocam,görüşüne saygı duyarım.
Adamın ırk'ı ile dalga geçiyor dengesizin biri, adamda çıkıp açıklama yapıyor sizde genel algıladım falan diyorsunuz. Genel olsa ne olur. Orada vurgulamak istediği ırkçılık yapan kimse, ırkçılık yapanlara onlara yazmıştır heralde ben onu anlıyorum. Bırak futbolcu ne derse desin. Haklılık payıda çok yüksek zaten. Yaptığı açıklamada da çok absürt bişey yok bence.
Ölen arkadaşımızı da öldüren bir kişi. Sosyal medya da Katil Galatasaray demek çok büyük terbiyesizlik. Her neyse artık. Bütün takım taraftarlarıda bu olayı zaten şiddetle kınıyor.