Tevez: “United Ronaldo’yu arıyor”
Carlos Tevez, eski takımı Manchester United’ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’yu aradığına inandığını ifade etti.
Manchester City’de forma giyen Arjantinli golcü oyuncu, eski takımı United’ın Cristiano Ronaldo’nun boşluğunu dolduramadığını belirtti. Manchester derbisinde eski takımına karşı mücadele eden Arjantinli oyuncu, 4-3’lük yenilgiye engel olamadı.
People.co.uk’a yaptığı açıklamalarda, eski takımını eleştiren Tevez, “United cephesinde kimse bunu itiraf edemeyecektir. Ama hala Cristiano Ronaldo’nun eksikliğini dolduramadılar. Şimdilik sonuçlar iyi gelebiliyor olabilir. Ferguson da bu gerçeği inkâr edemeyecektir. Nani ve Anderson benim arkadaşlarım. Takıma büyük katkıları olacaktır. Ancak Cristiano’nun yarattığı boşluk çok büyük” dedi.
United taraftarıyla arasında bir sorun olmadığının altını çizen Arjantinli oyuncu, “Ferguson’un beni takımda tutmak istemediğini herkes biliyor. Ayrılma kararı almamın sebebi asla para olmadı. Bu yüzden United taraftarının bana tepki göstermesi için bir neden yok. Onlarla aramda asla bir sorun olmadı” diyerek sözlerini tamamladı.
Van der Sar 'devam' diyebilir
Manchester United 'ın Hollandalı file bekçisi, kendisini hâlâ formunun zirvesinde hissediyor.
Manchester United'ın 38 yaşındaki file bekçisi Edwin van der Sar, futbolu bırakmak için son kararını aralık ayında vereceğini söyledi.
Baş parmağı kırık olduğu için sezon başından beri görev yapamayan Hollandalı kaleci, kendini oldukça formda hissettiğini söyledi.
The Daily Mail gazetesine konuşan Van der Sar, "Yıllardır, her sezon sonunda futbola veda edeceğimi belirtiyorum ama bir türlü kopamıyorum. Manchester United ile olan sözleşmem 2006 Aralık ayında sona ermişti. Fakat ne zaman o tarih gelse, sözleşmeyi bir sene daha uzatıyoruz. Bu sene de kararımı yine aralık ayında vereceğim" dedi.
Sözlerine devam eden başarılı file bekçisi, "Kendimi hâlâ formda gördükçe, kendime olan güvenim geliyor. Ancak yaşım sürekli olarak artıyor. Sanırım bu sezon benim son sezonum olacak. Yine de son kararımı aralık ayındaki durumuma göre vereceğim. Kendimi geçmişteki kadar iyi hissediyorum" diye belirtti.