Tebrikler Real Madrid, güzel bir maçtı gerçekten.
Printable View
Tebrikler Real Madrid, güzel bir maçtı gerçekten.
hala madrid! viva madrid! hala madrid! viva madrid! hala madrid! viva madrid! hala madrid! viva madrid!
Evet Pep ne demiştin : ) Real size rakip olamazdı, direk finale çıkardın haa. Rossell yine 5 atarız diyodu : ) ŞL var daha az daha sabredin.
Fener-Galata maçı olsa bu kadar darlanmazdınız yahu (:
Vamos Real...
Oh be, yıllardır hasrettim şu kupaya sonunda kazanabildik.
Daha net resimler çıkınca eklerizde canlı canlı ekleyelim şu resmi ;
http://yukleresim.com/images/32885271699397653989.jpg
Bu mac samp ligi olsaydi ne pepe kalirdi sahada ne de arbeloa
Forza Barça...
pepe+di maria+marcelo çok büyük yürek sahibi. ben böyle hırs görmedim. real barça'yı resmen dövdü. pepe sahada ayak basmadık yer bırakmadı. özellikle ilk yarıdaki mücadele çok etkileyiciydi. hele di maria'yanın mücadelesine hayran kaldım.
Bırakın kendinizi kandırmayı 2 Senedir ilk defa yeniyorsunuz, unutmaki bu barcelona geçen s ene bütün kupaları aldı Madrid Ne yaptı? Şimdi bu madridi barcelonadan güçlü görüyorsunuz öylemi? Gülüyorum sadece...
http://www.youtube.com/watch?v=1Jejx...eature=related
¡Hala MADRID!
20.yüz yılın en iyi takımı .
TEAM ÜLKE NOKTALARI
REAL MADRID CF İSPANYA 563,50
JUVENTUS FC İTALYA 466,00
FC BARCELONA İSPANYA 458,00
AC MILAN İTALYA 399,75
FC BAYERN ALMANYA 399,00
INTER İTALYA 362,00
AFC AJAX HOLLANDA 332,75
LIVERPOOL FC İngiltere 300,25
Benfica PORTEKİZ 299,00
RSC Anderlecht BELÇİKA 231,00
Mourinho büyük hoca siradaki maç gelsin :D
Aygün Şimdiye bakıyoruz diyor Başka bir arkadaş 20 sene Geriye gidiyor, Geçen sene Eski deildir Aygün Bu sene Daha bitmediği için Mecburen Geçen seneye bakıyoruz çünkü Geçen senenin Sonuçları ortada, Şuan bitmiş bişey Yok Futbol devam ediyor.
İddiaya girip avatar değiştirecekler varsa şunu kullanabilirler.
http://i.imgur.com/ubj6C.png
Son noktayı ben koyayım. Barcelona oyuncuları çok güzel oyunculardır, dünyanın en iyileri de var içinde, ama Kulüp olarak Real Madrid her zaman Barcelona'nın üstündedir. Gerek tarih gerek başarı gerekte karizmayla .)
gssözlük'te söyle bi yorum var bence gerekeni aciklamis
türk fanatiklerine güldüğüm eşleşme/karşılaşma/mücadele/rekabet v.s. artık her neyse. ebedi rekabet, ezeli dostluk bile diyebilirsiniz. * arkadaş şu memlekette kaç kişi ispanya tarihini biliyor? kaç kişi katalonya'nın tarihini biliyor? ispanya iç savaşı'nda ne olmuş, ne bitmiş kim biliyor allah aşkına? sonra da tutup, bilmedikleri şeyler üzerinden fanatik oluyor insanlar. biri kraliyet yanlısı diye madridlileri sevmiyor, öteki bölücü diye barcelonalıları sevmiyor. savaş yeminler ediyorlar falan. oğlum işiniz gücünüz mü yok lan sizin? otu b.ku fanatizm seviyesine indirmenin ne kadar aptalca olduğunun farkına varın artık. iki takımda da dünyanın en iyi futbolcular toplanmış, bir tarafta xavi, iniesta, messi, bir tarafta ronaldo, di maria, aziz casillas. oturup izleyin işte. bir takımı sevmek için başka bir takımdan nefret mi etmek gerekiyor? vallahi şu memleketin en zorlama nefreti barcelona/real madrid nefretidir. gören de iç savaşta büyümüş sanacak lan sizi. sanki franco'nun askerleri babanızı kurşuna dizmiş, katalanlar evinizi basıp annenizi öldürmüş.
futbol işte, izleyip geçin. ne abartıyorsunuz?
Gereksiz bir hareket bence.
Resim çok eski, arşivden çıkardım onu : )
Maçın Sonucuna Bakıp Öyle Yorum Atmak Daha İyi Uzatmalarda ya da Penaltılara Giden Maçlar Artık İyi ya da Kötü Bir Kazananı Belirleyecektir. Maç 90dk ve Yendiyseniz Konuşun.
İnadına Barça Sonuna Kadar Barça... Şampiyonlar Liginde de Göreceksiniz Felaketi
Bir Dipnot Nerdeyse 20 Yıldır İlk Defa Kazanmış Bizim Barçalılar Acımış Sanırım Madridlilere:n:
millet ciddi ciddi tartışıyo yavv :D:D:D
yav bırakın barçayı reali benim gibi maçın keyfini yaşasanıza :D
Bu memlekette "konyalı portlandlılar" diye bir internet sitesi var. :D Üstelik Portland'ın ligin en kötü takımlarından birisi olduğu yıllarda bile vardı. Adamlar resmen Portland diyor, başka birşey demiyor. Hatta bir defasında gazeteci Kanat Akkaya'yı Portland'ı eleştirdi diye protesto etmişler de, o da Hürriyet'tekiköşesinde böyle bir grup var, beni eleştirdiler diye şaşkınlığını yazmış, benim öyle haberim olmuştır.
"Konyalı Portland'lılar"ın olduğu yerde bu tür fanatikliklere fazla şaşmamak lazım. :p