Yok yahu o kadar da değil,maksimum serçe parmak uzunluğunda oluyor.:)
Printable View
Hala gülüyorum :n:
Bu arada Kahve - kola etki yapmadı. 3'ü 1 arada + Kola deneyeceğim şimdi
tapancaya bağlı :) Sağlam kitinleri var kerataların. Sineklikle vuruyon, tınlamıyor, uçup sağa sola savrulmaya devam ediyorlar :D Öff be, huylandırdınız kaşıntı tuttum :0:
edit : owww çok geride kalmışım konuda :D
Beyler anlatılana göre dedik.Görmediğim bir şey hakkında kendim yorum yapmam.Ekşi'de yazanlar fazla abartmış demek ki.
Tamam reis sana bişey demedik yanlış anlama :) Ama söyleyiş şeklin çok ciddi gibiydi ondan güldüm ben baya :D
Yalnız şaka maka uykumu kaçırdı bu gülme :D Bildiğin gülme krizine girdim basit bi cümle yüzünden :D
Şimdi tekrar okudum da baya komikmiş yahu :n:
Cihan ağzına birkaç mentos at sonra kolayı boşalt ağzına ve ebedi uykuya dal :D
Tırtıl ile öylesine makarasına girmiştim.
Arkadaş sohbet sitesine ancak kıza aşık olup çıktım :(
Kız Samsundan ancak gel dese yemin ederim sabaha atlar giderim o kadar beğendim :o
Yüzüne aşık oldum şuan konuşuyoruz :(
Çapkıııınn :D Yaz aşkı buldu bile kendine :n:
Kıza dedim ODTÜ'yü düşünüyorum ama üniversitede İstanbul'a gelmelisin sen geliyorsun ya niye geliyim diye tepki aldım ve Cenker'e koştum :D
Yarın saçlarımı kestireceğim ve eski tarzıma döneceğim.
Bugün anladım ki eski sevgilimi çok özlemişim.Çok masraf oluyordu ancak ayrılmak bana yaramadı.Çok özledim kendisini ama çıkıp yüzüne bunu söylecek ne yüzüm var ne de niyetim.
Yarın gidicem ve uzaktan bakıcam kendisine zaten bundan sonra anca uzaktan bakarım.Ne günlere kaldık be.
demekki eskimemiş hacı fırsaat varken git söyle aşk biraz da yüzsüzlüktür :)
Bazen onu düşünürsün sadece onu, dokuzu değil.
Size de ne desek yaranamıyoruz arkadaş özlü söz söyledik şurda :zuhaha
Başım çatlıyor. :icon_eek:
Tanıdık kiralık katil varsa Aygün'ü öldürsün, masrafları ben karşılarım.
kiralık kat var istediğin İL'de bulabiliriz böylelikle istediğin İlde kiralık kat bulabiilriz sonuç kiralık kat il aygünü de katın balkonundan attık mı problem tamamdır meseleyi çözdüm dağılın :D
tamam kat satın alıyoruz forumdan para toplayalım aygün ne kadar vereceksin malum seni temizleyeceğiz seninde katkın olsun :D
Geri ödemeli borç,kira gelirlerinden öderiz. :n:
Bayadır doğru dürüst yoktum buralarda,keyifler nasıl ?
benim keyfim gıcır birazdan yatsı namazını da kılınca ohh iyice rahatlıcam :D
Nikah memuru kızımızla oğlumuz evlenmek için belediyemize başvurmuşlar diyor, sonra da evlenmek istiyor musun diye soruyor. HADİ ATEİSTLER!!