Şu gelsin bu gelsin sıktı artık valla gelecekse gelsin birisi..Ayrıca Necati'yi Hagi istemiyorsa alınmazki onda tam yetki yok mu yoksa bizmi yanlış biliyoruz..
Printable View
Şu gelsin bu gelsin sıktı artık valla gelecekse gelsin birisi..Ayrıca Necati'yi Hagi istemiyorsa alınmazki onda tam yetki yok mu yoksa bizmi yanlış biliyoruz..
Hagi'ye tam yetki vereceklerini sanmıyorum
Sezon Önceki 1-2 Hazırlık Maçında Tvden Seyretmiştim Zapatayı, Bursaspor ve Beşiktaş Maçlarıydı Sanırım Steau'nun. Bazen Cins Cins Hareketleri ve Dengesiz Çıkışları Olmuştu. O Zaman Beğenmemiştim.
Anil ile 4 yillik sözlesme imzalanmis
Anıl Dilaver'den bahsediyor sanırım..
Anil Dilaverle sözlesme yenilemisiz.
Colin Kazım Kazım Richards, Galatasaray'da diyorlar.. Ne kadar doğrudur bilemem. Hagi ben onları adam ederim demiş Necati ve Kazım için.
Ya sabır, böyle saçma bir transfer politikası olamaz. Şaka gibi...
Hüseyin içinde öyle denmişti henüz bir şey göremiyorum.Umarım hepsi yalan haberdir.
Kazım iyi oyuncudur ama kafa olarak hiç bir zaman kendini futbola veremeyeceğini düşünüyorum.Böyle gelmiş böyle gider gibi.1 maç oynar 5 maç yatar.Ben Galatasaray'ın da Kazım'ı alacağını düşünmüyorum açıkcası.
Kazım,Necati ve kaleye de o kadro dışı adamı aldık mı tam olayların takımı oluruz :D
colin gibi yıldızlarla arena'yı doldurmayı düşünüyorlar herhalde. akııllıca.
Kelepçeleri hazırlasın bizim oyuncular şimdiden :)
Sanirim Kazim'in gelmesine olumlu bakan tek ben olacagim :)
:n: colin kazım da gelirse adnan sezgin'in ünü dünyayı sarar :D Bir takım bu kadar beleşçi olabilir... Nerede boş,beleş topçu var saldırıyorlar ama ne hikmetse yabancılardan kontratı bitenlere yönelmeyi akıl edemiyorlar
Galatasaray'in sezon basinda büyük ümitlerle transfer ettigi Musa Cagiran ise sezon sonuna kadar Konyaspor'a kiralik olarak verilmis.Ali Turan da Antalyaspor'a transfer olmus.
Kaynak Tribündergi
ali turan gitsin zaten iyi olmuş neden oynamadığı 6 ay da çok ağırlaştı yoksa ali turan stoper mevkisinde rakibi dağıtır acımazda ama 6 ay oynamadı adam bi anda değişti
Musa'nın kiralanması mantıklı forma şansı bulamayacak gibiydi fakat açıkcası ben Barışı,Mustafa Sarp'ı oynatacağıma Musa'yı oynatırdım orası ayrı konu.Musa forma şansı bulabilirse Konya'da sezon sonu iyi bir şekilde gelecektir.
Cenk Tosun'la ilgileniyormusuz ve Serdar Özkan da Bursa ile görüsüyormus. Umarim bu yaprak dökümünün devami gelir.
çok doğru musa forma bulacağı bir kulübe gitti kiralık olarak
Ali Turan gitti.Sırada Serdar Özkan,M.Sarp,Barış gibi oyuncular var.İnşallah en kısa zamanda gönderilir bu boş oyuncular.
Ali Turan'ın gitmesine çok sevindim.Faydasından çok zararı oluyodu iyi olmuş.Diğer gereksizlerinde aynı şekilde kapının önüne koyulmasını bekliyorum
musa çağıran haberi doğruysa çok sevindim. o çocuk kendini geliştirirse uzun yıllar takıma hizmet edebilir
FCN Lucas Biglia, Maruo Formica, Taner Yalçın, Cenk Tosun ve Tunay Torun diyor.
Bu isimleri yeni oluşan scouting ekibi önermiş sanırım.
Gelecek olanlar : Formica 100% - Biglia 100% - Necati 99% - Yekta 99% - Kazim 100% - Taner Yalcin 100% - Cenk Tosun 99%
Kazim bonservissiz.Yapilacak sözlesme mac basi + 35 maddelik disiplin taalimatlari varmis birisine uymadigi an sözlesme fesih hakki.
Ayrica yabanci bir forvet icin görüsmeler olduguna dair haberler aldik.Kisacasi Ocak ayi icin gyaet iyi.Burda cogunluk ancak Kazim'a karsi cikabilir.
Rıfkı Soylu
ScoutGS
Formica - Biglia - Kazim - Taner olmus. Necati 99% - Yekta 99% - - Cenk Tosun 99% deniyor.
Ali Erdoğan (twitter) ScoutGS admini.