Al işte yardım ve yataklık yapan adam hala forumda alın bunu dışarı :@
Printable View
İyi geceler beyler, dikkat edin kendinize :)
Bu aralar forum fena patladı. Yakında, 2.hesabı olmayanlar bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar kalacak diye korkuyorum. Klavyeden caka satan insanlara çok kanıyoruz. Nasıl olsa kendilerini, ne yaptıklarını, kısaca gerçekte kim olduklarını göremediğimiz için burada istedikleri insan rolünü oynayabiliyorlar.
Kaan' ın da dediği gibi, kendinize dikkat edin bu aralar.
Bir kaç saattir forumdaki eski konularda dolaşıyorum.Güzel bir nostalji oldu,baya keyif aldım.:)
twitteri neden türkçe yaptılar ki saçma sapan insanlar ameleler tt listesindeki dengesizlikler giresi gelmiyo insanın
http://fotocdncube.gazetevatan.com/n...5447443793.jpg
Quote:
BU gece saatler 1 saniye ileri alınıyor. Atomların rezonans frekanslarını sayarak zamanı ölçen atom saatine dünyanın yavaşlayan devriyle uyumlu ilerlemesi için bir saniye eklenecek.
Bu ayarlama için bu gece atom saati Greenwich Gözlemevi saatine göre gece yarısı olmadan önce bir saniye ileri atılacak. Tüm dünyanın saatlerini ayarlamak için kullanılan atom saatindeki düzenleme yapılmazsa yıllar sonra güneşin batışı öğlen vaktine denk gelecek.
BİLGİ:Atom saatleri 1950’lerden beri uzay araştırmaları, astronomi, yapay uyduların yörüngelerine oturtulması, navigasyon ve bir çok bilimsel araştırmalarda kullanılıyor
Tamam kesin alacağım. :D :D
Ben 2 saniye alırım seneye de kullanırım :D
:D :D :D Acaba kaç yıl sonra olacak o dedikleri olay.Biz o zamana kadar yaşarmıyız acaba :D
Beyler arkadaş Santorini Adası'na gidiyor ben Anadolu'nun ücra bir köşesine.Hak mı lan bu ? :(
Zorunda kalmadıkça saatten falan bahsetmemek lazım bir süre buralarda.
mehmet abi harikasın :n:
Hahahahaha bu inanılmazdı :zuhaha
Beyler yüzümdeki siyah noktalar için önerebileceğiniz bir ürün var mı ?
Patlat gitsin :D
saat dakika saniye akrep yelkovan orijinal replika ilyas selman bu kelimeler yıldızlansın :D