Bunu duymak üzücü oldu. Türkçe yamalarla devam o zaman ne yapalım.
Printable View
Adam orjinal oyun almak yoksa,Türkçe dil seçeneğide yok diyor.Türkiye'de alınan orjinal oyun sayısı ne kadardır ki ?
son yıllarda hatrı sayılır bir şekilde arttığı ortada ama ne kadar satılıyor bilmiyorum.
Sıfır değil.Şu an Turksportal çeviri ekibi Fm 13'ün türkçe çevirisi üzerinde çalışıyorlar.Kesin çıkacak da diyemeyiz tabii.
Çok saçma bir mantık. Sen türkçe çıkar resmi olarak eğer istediğin satış rakamlarına ulaşamazsan desteği kaldır. Ne kadar para o kadar köfte mantığı bence çok bencilce olmuş. Kendileri bilir. Bizim kaybedeceğimiz birşey yok.
Onların da kaybedeceği bir şey yok aslında, o nedenle rahat davranıyorlar.
Turksportal'ın çevir ekibi çevirilerine devam ediyor, oyunda yer alma ihtimali var, sonrasında zaten satışlara bir etkisi olduğunu görürlerse desteğe devam ederler ki 1 defa yer alması bile yeterli çünkü devamında çıkarmazlar, yeni eklenenleri çevirmek büyük sıkıntı oluşturmaz.
bence Türkçe çıkacak FM13 rahat olun siz :D
Futbol bölümünde taraflılığın dibine vuran,düşüncelerini körü körüne savunup karşı tarafın sürekli yanlış düşündüğünü söyleyip düşünce özgürlüğünü önemsemeyen ve sürekli rakibi kışkırtan sevgili Muhammet abicim yönetici olmuş hayırlı olsun :D Yalnız bu nicke mavi gitmemiş hacı :D
Muhammet hayırlı olsun. Aygün o furya senle başlamıştı :zuhaha
Ben sizden görüp de özendim abi :zuhaha
Siz kim Aygün sen mavi değil miydin buralarda :D Benim işim yok öyle işlerle :D
hayırlı olsun Muhammed.
teşekkürler beyler, sağolun. Aygün tövbe tövbe :)
Muhammed mavi sana olmamış, bir konuş da kırmızı oluversin :D Kırmızı yakışır.
niye yahu, mavi gayet güzel :)
Bence en çok üstü çizik yakışır :D
Hayırlı olsun Muhammet. :)
teşekkürler Anıl :)
eskilerden ama sloganı tuttum :D
http://image.haber7.com/fotogaleri/h...e384538239.jpg
Hayırlı olsun benbenim.Bu arada moderatör başvurusunu nasıl yapıyoruz.Bende bu sene epey boş olacağım.Üniversitede son senem çok az ders var alacağım.Bende yardımcı olabilirim.
Bekliyordum böyle birşey.Yakıştı Muhammet'e. :)
tekrar teşekkürler arkadaşlar.