Vaart'ın kariyeri de bitti böylece.
Printable View
Vaart'ın kariyeri de bitti böylece.
En geç bir dahaki sezona Vaart Hamburg'tan ayrılmış olacak..
5.5 milyon euroya alınan Van der Vaart'tan yaklaşık 15 milyon € kar edebilirdi Hamburg fakat Van der Vaart'ı bırakmayarak kariyerinden 1 sene çaldı.
Vaart'a helal olsun, adamlar tehdit ediyorlar o ise isini yapiyor sahaya cikiyor gollerini atiyor.. takdir ettim Vaart'i.
Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın istekleri doğrultusunda Galatasaray'da kadrodışı bırakılan Necati Ateş'e Almanya yolu gözüktü.
24.08.2007
Galatasaray’da kadrodışı bırakılan Necati Ateş’e Almanya yolu gözüktü. Hertha Berlin Sportif Direktörü Preetz, milli futbolcuyla ilgilendiklerini resmen açıkladı. Necati’nin menaceri Harun Arslan ile görüştüklerini de doğrulayan Preetz, transferi bir kaç gün içinde bitirmeyi istediklerini vurguladı. Profesyonel olduğunu belirten Necati ise her takıma gidebileceğini söyledi...
Necati icin iyi olur ama ortama kolay ayak uyduramaz.
necati hangi takıma giderse katkı sağlar.çok iyi oyuncudur.
Ben gitmesini isterim Necati'nin.Şu durumda gidebileceği en iyi takımlardan Hertha...
Bence de Necati için iyi tercih olur Herta Berlin...
Necati geçmişten beri Alman kulüplerin ilgisini çekmiştir.Bakalım gidip ne yapacak orada.
Necati kim ne derse desin iyi oyuncu bence Hertha ya faydalı olucak...
kendini kurtardi gibi bakilabilir
Necati Avrupa'da çoğu takımda oynayabilecek kapasiteye sahip.Herha Berlin'de bunlardan biridir..:)
hertha ya gitmesi bizim icin hatri sayilir bir bonservis parasi demek...
Hertha olmasa bile kesn almanyaya gidecektir hamburgda olabiklir belki
hamburg a gitmesi beni daha çok sevindirir hamburg a forvet lazım
Keşke Necati dursa da Ümit gitse.
fmde çok kalite gerçekte nasıl bilmiyorum
Türk oyuncusu olmayan Kulübü Bundesliga'da oynatmıyorlar herhalde :p
bu adamı orduspora almaya calısyordum süper adam:D
İşte Veli.. Türkçe biliyor mu acep.. :)
Hertha'ya gitmesini isterim..
http://www.sportnet.at/images/GetIma...5-242898c42e01
Necati bence gidecekse elini cabuk tutmali.
necati 31 ağustosa kadar gitmelisin bize para kazandırmalısın
Süper olur Necati için.:)
Evet yurt dışında bizi temsil edecek bir oyuncu daha olmuş olur inşallah transfer gerçekleşir bize gelse daha iyi olurdu ama:D:D
http://www.trt.net.tr/haber/2005/09/...daum_psv_b.jpg http://www.trt.net.tr/wwwtrt/imgs/1pix.gif
Alman çalıştırıcı, 2 maçta takımının başında yer almayacak.
Almanya 2. Futbol Ligi takımlarından 1. Köln'ün teknik direktörü Christoph Daum'a, 2 maç ceza verildi. Almanya Futbol Federasyonu (DFB), Alemannia Aachen maçından sonra hakeme yönelik suçlamalarından dolayı Daum'a, 2 maç ve 10 bin Avro para cezası verdi.
Daum, takımının Alemannia Aachen'e 1-0 yenildiği karşılaşmadan sonra hakem Florian Meyer'i bilinçli olarak yanlış karar vermekle eleştirmiş, daha sonra da kendisinden özür dilemişti.
Daum, bu hafta deplasmanda oynanacak 1860 Münih maçı ile gelecek hafta Köln'de oynanacak Greuther Fürth maçında sahaya takımın başında çıkamayacak.
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Arminia Bielefeld, ikinci lig ekiplerinden Kaiserslautern'de forma giyen Alman golcü Daniel Halfar'ı renklerine bağladı.
Bundesliga ekiplerinden Arminia Bielefeld, Kaiserslautern'in gelecek vadeden golcülerinden 1988 doğumlu Daniel Halfar'ı transfer etti. Bielefeld'in, Halfar'la 3 yıllık sözleşme imzaladığı ifade edilirken, Kaiserslautern'e ise 500 bin euro bonservis bedeli ödendiği belirtiliyor. Bielefeld'in teknik direktörlüğünü yapan ve 1994-1995 sezonunda Galatasaray forması da giyen Reinhard Saftig ise, Halfar'ın transferiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Halfar, bizim oyun anlayışımıza yeni bir boyut getirecek.
Uzun süre Armina'ya fayda sağlayacak bir oyuncu. Bu nedenle onun transferinden dolayı memnunum" dedi.
Necati out,
Money in..
Hayırlısı olsun...