Yanarım yanarım Olcan'ın bizden yetişip bu kadar iyi futbol oynamasına yanarım, büyük bir kayıp yaşadık diye düşünüyorum.
Dia kesinlikle forma giymesi gerekiyor, öyle bir ayağa öyle bir hıza ihtiyacımız var.
Printable View
Yanarım yanarım Olcan'ın bizden yetişip bu kadar iyi futbol oynamasına yanarım, büyük bir kayıp yaşadık diye düşünüyorum.
Dia kesinlikle forma giymesi gerekiyor, öyle bir ayağa öyle bir hıza ihtiyacımız var.
Ziegler'i iki maçtır hiç beğenmedim ben.Santos'u izledikten sonra Ziegler "attan inip eşeğe binmek" gibi geliyor.
Maça iyi başladık aslında ama devamını getiremedik. Gerek ayrılan oyuncuların gerekse sakat oyuncuların eksikliği fazlasıyla hissediliyor. Defansta Bilica ne kadar mücadele ederse etsin bariz bir altyapı eksikliği göze çarpıyor. Bir pozisyonda sağ kanattan kimse kaçmamasına rağmen oraya doğru koşup rakibin önünü açtı. Lugano - Yobo ikilisi duvar gibiydi. En azından Serdar'ın talihsiz sakatlığı olmasaydı da o ikili birbirine alışsaydı.
Ortasahada Emre'nin yokluğu nedeniyle hem defansif hem ofansif zaafiyet var. Hem Selçuk hem Cristian etkisiz. Ofansta katkıları sınırlı; anlarım ancak defansif anlamda bu 2 oyuncunun katkı sağlamamasını anlayamam.
Gaziantep'te Dany ve Emre gibi hızlı defans oyuncuları olduğundan Semih çok etkisiz. Çünkü rakibin dengesini bozamıyor. Oysa ki Niang en kötü ihtimalle baktı ki göbekte etkili olamıyor, kaçar kanatlara rakibin dengesini kendi topunu getirerek bozardı. Ama yine de tabi Semih'in ne yapacağı belli olmaz, Alex'le iyi uyumları olduğu herkesçe biliniyor.
Olcan'ın golü çok güzeldi. Volkan'ın köşeye giden topu kurtarışı muhteşemdi. Hakem berbat bir maç yönetiyor. Dany'nin eline çarpan top net penaltı. -Geçen hafta da 1 penaltı güme gitmişti- Gaziantep'te de yanılmıyorsam Wagner'di cezasahası içinde bir arbedede yerde kaldı; onun tekrarını fazla göstermedi ama o da penaltı olabilir. Bir de frikikten sonra Alex'in itirazdan sarı kart gördüğü pozisyon vardı ama sağolsun Ligtv tekrarını göstermedi.
Semih çok etkisiz Bienvenuyu almalı . Caner bence gayet hırslı oynuyo ve iyi oynuyo . En azından koşuyo basıyo bişiler yapmaya calısıyo .. Bekir'den de sağ bek yapılmaz oraya M.Topuz'u koy ama Bekir'i koyma hoca lütfen ya ..
NtvSpor'un sitesine göre 14.000 kişilik Kamil Ocak Stadı'nda 120.000 kişi var :icon_lol:
http://i56.tinypic.com/iw3l2e.jpg
Alexin itirazi penaltiyaydi o yuzden sari kart gosterdi ve ligtv 1-2 kez gosterdi o pozisyonu
antep 2 oyuncu degistirdi hadi olcani anladimd wagneri niye cikartti anlamadim
o driplingi yapan bekirmiydi yoksa bekirin formasını giyen bi fake eleman mı:D
Çıkart şu Semih'i ya yürüyemiyo bile adam.
Kaleci ne kurtarmıştı be ilk kafayı,Bekir'in vuruşuydu sanırım. Peşinden kaptan golü yaptı. Bu adam gerçek efsane ya :)
gggggggooooooooooooooooooooooollllaaaleexxxx
Karcemarkas guzel cikartti ama alex koseden iyi vurdu 1-2 oldu
henry giricek oyuna
Alex'li 4-3-3'e döndük Henri ile birlikte.
baroni şut çekmek için yarım saat düşünüyo yok böyle bişi
Selçuk çok yorulmuş gibi sürekli hatalı paslar veriyo, ayakları gitmiyor adamın.Yerine Sezer'i alsak saha içinde de daha iyi bir takım oluruz.
Yahu Caner'in yerine al o zaman Sezer'i sol kanat oyuncusunu orta saha oynatmaya ne gerek var.
Bienvenu'yü ben beğendim hem de oldukça.Dani gibi bir oyuncunun yanında şu pozisyonda penaltıyı alması da başarıdır. Dani böyle pozisyonlarda yanında Niang dahil kim olursa olsun topu alabilen bir oyuncudur.
Alex penaltıyı kaçırdı.Fenerbahçe'deki ikinci kaçan penaltısı.Celta Vigo deplasmanında kaçırmıştı bir kez de.
penaltı kırmızı neden yok
Penalti degildi ve haliylede alex atamadi
Biri diyorki kırmızı neden yok, biri diyorki penaltı değildi. Hangisi doğru :icon_biggrin: Lig tv yok izleyemiyorum
Penaltı değildi pozisyon.Daha müdahale etmeden Dany,kendini bıraktı Bienvenu .İlk yarıdaki pozisyonun etkisinde kaldı sanırım.
Alex acaba kaç penaltı sonra kaçırdı?
caner neden basit düşünmüyorsun
Dany İstanbul'da oynamayı hak eden bir stoper.
Bu Henri çok iş yapacak çok :D
Bienvenu attı, 3-1.
Bienvenu 1-3 yapti ziegler guzel orta acti
henry ilk golünü attı:D
Ziegler 2.goldede güzel orta açmıştı.
Ziegler ikinci golde saçma bir orta yapmıştı bence Alex'e yerden verse gol çok daha rahat olacaktı.Bu golde güzel denilebilir bir orta yaptı,Bienvenu'nun biraz arkasına gitti top ama sertliği iyiydi bu sefer de,Henri'de zaten güzel bir vuruşla 3-1'e getirdi skoru.
Fenerbahçe eksik kadrosuna rağmen 2'de 2 yaparak iyi bir başlangıç yaptı.Stoch dikkatimi çekti mutsuz.Sahadaki 11'e bakıyorum Stoch ilk oynayacak adamlardan.
Antep çok kötü oynuyor.Sahasında alışık olduğumuz baskısını kuramıyor.Cenk çok formsuz.Yanlız kalıyor hücumda.