Tebrikler Fenerbahçe... Fenerbahçe yatıp kalkıp Yobo'ya ve hakeme dua etmeli :)
Printable View
Tebrikler Fenerbahçe... Fenerbahçe yatıp kalkıp Yobo'ya ve hakeme dua etmeli :)
Hayatımda bu kadar sıkıcı bir maç izlediğimi hatırlamıyorum. Ne bizde bi hareket var ne Kayseri'de. Sıkıntıdan kurdeşen döktüm tv başında. Bunda Aykut Hocanın da payı büyük yalnız. Özer , Gökay 90 dakika sahada kaldıysa Sezer'i 80 de oyuna soktuysa bi öz eleştiri yapma zamanı geldi sanki.
Her şeye rağmen kazanmak güzel.
Kayseri'nin forvete ihtiyacı var Amrabat çok bencil oynadı o Orhan'ın yaptığı faul kırmızılıktı zaten adam golü atacak gibiydi zaten çok hızlıydı...
Aykut "Kocaman yanlışlar"ın peşini bi bıraktı gitti arkadaş
Tamam takım kötü oynuyor bunun en büyük sebebi milli oyuncuların (serkan,gökhan,serdar,topuz,emre,selçuk) olmaması ve 11 günde 4.maçın olmasından dolayı oyuncuların adım atacak hali olmamalarını gösterebilirsiniz ama elinizde Stoch,Dia,Sezer,Ugur gibi diri oyuncular varken hala aynı oyunculara yükleniyorsanız burada hata var demektir. Kazanmak güzel ama böylesi hoşuma gitmiyor. Hazırlık döneminde fırtına gibi esen Dia ve Stoch'dan yararlanamıyorsak burada büyük problem var demektir. Koskoca Fenerbahçe koca maçta 1 defa kaleyi bulabiliyorsa ben bu galibiyete şans derim ve her zaman şans böyle yüzümüze gülmez (bkz. son Manisa maçı 10 kişiyi yenemedik)
Aykut Kocaman'ın artık şu Daumvari oyuna müdahale etme stilinden mutlaka kendini kurtarması gerekiyor yoksa kapanmayacak yaralara sebep açarız !
Kötü oynamamıza rağmen Kayserispor gibi zor bir deplasmandan 3 puanla dönmek güzel.
Kabul ediyorum,kötü oynadık.Ama bunda çoğu oyuncunun ilk defa birlikte yanyana oynamasının da etkisi büyüktü.Topu ayağına alan futbolcu nereye pas vereceğini bilmiyordu adeta.Oyunun temposunu istediğimiz gibi ayarladık fakat hücumda oldukça yetersiz kaldık.Yobo ve Orhan Şam maçın en iyilerindendi Fenerbahçe adına.
Kayserispor'da Amrabat inanılmaz etkiliydi fakat bir o kadar da bencil oynadı.Defansta Zurab oldukça başarılıydı.Fakat sitem etmek istediğim bir nokta,Kayserispor ikili mücadelelerde oldukça sert müdahelerde bulundu futbolcularımıza karşı.Adeta sakatlamak için çıkmış gibiydiler sanki.Hakem de bunlara oldukça müsamaha gösterdi.Geçen seneki olumlu futbol oynayan Kayserispor'u bu sene bu kimlikle görmek üzücüydü bir futbolsever olarak.
Ek olarak Bilica'nın elle kestiği pozisyon net penaltı.Yardımcı hakemin uyarması gerekiyordu.
Haftaya İBB maçını inanılmaz bir atmosferde oynayacağız.Emre Belözoğlu ve sakatlardan en az 1'i takıma dönerse daha rahat ve iyi bir futbol oynayacağımızı düşünüyorum ben.
Fenerbahçe'nin bu sezon ki oyunu hayır değil.
o kadar olaydan sonra böyle bir futbol kaçınılmazdı.
ama her şeye rağmen puanları topluyoruz.
serdar, topuz, emre ve gg'nin takıma dönüşüyle daha iyi olacaktır takım.
+ Bunca olumsuzluklara karşı (suçlama,soruşturma,moralsizlik,psikolojik darbe,aşırı sakatlıklar,giden oyuncular,takımın dengesinin bozulması vs) 11 günde 10 puan toplamak başarıdır. Şu şartlarda sahada puan kaybedip bunun sebebi niye? diye sorgulayacagınız son takım bence Fenerbahçe olur (:
Sakatlardan 1 takım çıkıyor şu an, 11 günde 4 maça müthiş başarı!
artık bi zahmet haftaya maç yapalım be dinlensinler biraz :S
Kesinlikle katılıyorum.11 günde çıkılan 4 maç ve toplanan 10 puan oldukça önemli bir başarıdır.Futbolcularımız herşeye rağmen terlerinin son damlasına kadar mücadele etmeye devam ediyor.
Yaşanan onca şeye rağmen futbola böylesine dönebilmek o kadar kolay değil.Bu sene bu takıma sabrım ve desteğim her zamankinden daha fazla sonsuz.Maç temposunu yakalayınca geçen seneki form grafiğine yükseleceğimizi düşünüyorum.
Fenerbahçe yatsın kalksın hakeme dua etsin geçen sene fenerin ofsayt gerekçesiyle golü yendi diye tvlerde bağıranlar bugün neredeler acaba
İma etmeye çalıştığın şey ne dostum yani biz hakemleremi bağlıyoruz,hakem bizim takımın taraftarı mı ? Zaten soruşturma ortada sonuca göre bir karar verilecek yani bu olaylar varsada yoksada geçti artık boşuna hakem,şike falan karıştırmayın ortalığı ki geçen sene değil daha geçen hafta 90+2 de ofsayttan golümüz apaçık verilmedi halada burada yakınıyoruz tepkilyiz.televizyonda bi adam bağırınca kimsenin golünü vermiyolar zaten tekrar.
Güzel galibiyet oldu.11 günde 4 maç bu oyun normal.
fenerbahçe nin kötü oynadığını evet biliyoruz. ama ben iyi oynamasını da beklemiyorum zaten. sakat adam sayısı ortada, kaç günde kaç maç yapıldığı ortada..
maça gelecek olursak; bilica bu takımın oyuncusu değil.. artık ağzıyla kuş tutsa yine olamaz. inşallah serdar iyileşir de çabucak kurtuluruz. caner'e değinmeden edemicem: yorumları okumadım burada ama ben caner i çok beğeniyorum bir kaç haftadır. ortaları falan çok iyi, mücadelesi mükemmel.
cristian da bugün iyi denilebilecek durumdaydı. ama gökay son dakikalar hariç çok sönüktü. takım sanki ona oynamak istemiyordu hiç. ama yavaş yavaş oturacak o da. orhan a gelecek olursak; vasattı. topla değil adamlarla bildiğin cebelleşiyordu inşallah toparlar. bienvenu; ben de tam bir hayal kırıklığı.. top tutmaz, sürmez; kafa vurmaz, çabucak yere düşüyor. alışamadı diyerek iyiye yoruyorum ama yoksa işimiz çok zor. henri-semih ikilisiyle işimiz çok zor. sezer ve özer de iyiydiler. özellikle sezer i beğendim. alex biraz sönük kaldı. normal; her gün maç yapıyor adam.
Aykut hoca da neden stoch'u oyuna almadı merak ediyorum.
Gol olana kadar izledim, sonra çıkmam gerekti, döndüğümde maçın son anlarıydı, oynanan oyun hakkında pek bir bilgim yok ama geçen hafta bizi 3 puandan eden hakemler bu hafta Kayseri'nin bir penaltısını vermemiş, gerçi geçen maç gibi değil, orada artık 90. dakika iş bitmişti.
Bu 11 günde oynanan 4 maçtan 12 puan çıkaracağımızı düşünüyordum, ve takımımın bunu da başardığını düşünüyorum, Manisa maçına bakarak. Geçen sezon ligi domine eden takımdan sadece 3 oyuncu vardı sahada bugün, Volkan, Yobo ve Alex. Bunu göz önüne aldığımızda takımın kopuk oynaması normal, kazanmak güzel, tebrik ediyorum oyuncularımızı.
Kötü oynadık ama şu şartlarda oyunun önemi yok. Özellikle golü de erkenden atınca iyice savunma odaklı oyun oynadık. Kayserispor kesik kesik yüklenince golü bulamadılar ve galibiyetle ayrıldık.
Caner yine iyidi. Skor olarak Tuncay kadar katkı yapabilir mi bilmiyorum ama mücadele anlamında Tuncay'ı anımsatıyor ve mücadeleyi hiç bırakmıyor. İnşallah daha da geliştirecektir kendisini. Yobo'yu almasaydık defansın halini düşünmek bile istemiyorum. Tek başına her açığı kapatıyor resmen.
Yusuf Namoğlu sağa sola laf yetiştireceğine otursun hakemlerini izlesin. Bilica'nın pozisyonu penaltı. Bilica'nın topa o şekilde çıkması çok büyük hata. Ancak Orhan'ın pozisyonu penaltı değil. Orhan hava topu mücadelesinde yere inerken eli doğal olarak açılıyor ama Orhan topu bile görmüyor. Yobo'nun pozisyonu zaten tertemiz, direkt topa müdahale var. Ama 333 tane penaltı beklentisi oluşmuş. :} Hakemler çok kötü başladı. Kuddusi Müftüoğlu zaten kötü bir hakem. Umarım bizim maçımıza bir daha atanmaz. Bizim ne hakkımız yenilsin ne de lehimize hata yapılsın.
11. deplasman galibiyeti için takımımıza tebrikler. Yarım saat sonra İBB maçımız başlıyor, onu izlemeye gidelim.
Aykut Kocaman Stoch konusuna açıklık getirmiş.Zorlu bir süreçten geçtiğimizi ve maçın gidişatından dolayı oynamadığını belirtmiş.İdeal ilk 11'imizdeki Türk oyuncuların sakat olması nedeniyle savunma 4'lüsünden 3'ünün yabancı olduğunu,Cristian ve Alex ile bu sayının 5'e çıktığını,son hakkını ise Bienvenuden yana kullandığını söylemiş.
Fenerbahçe son dönemlerin en kötü topunu oynadı bence. Gerek eksikler gerek yorgunluk bunda etkiliydi. Ama buna rağmen ligin en zor deplasmanlarından ikisini kayıpsız geçmeyi bildi. Belki sezon ortalarında takımların oturduğu bir zamana denk gelse puan kaybı yaşaması daha olası olurdu. Eksikler dönene kadar Allah'a emanet gidecek Fenerbahçe bu anlaşıldı. Şu ana kadar form yakalayamamış ekiplerle karşılaşması kayıpları minimize etti ama papaz her zaman pilav yer mi bilinmez.
Kayseri'nin ise acilen Amrabat'ın oyun formatını bir düzene sokması şart. Forvet konusunda da devre arasına kadar epey sıkıntı yaşayacaklar anlaşıldı. Ömer Şişmanoğlu ne yaptığını bilmiyor Gökhan Ünal'ın helvası bile bayatlamış.
Galibiyetinden ötürü Feneri tebrik ederim.
ben maçtan bişi anlamadım yav anlayan var mı :D
Bence kötü oynayıp yenmek, güzel oynayıp yenmekten daha güzel.. Rakip takımların gözünü fena korkutur bu..
Kötü oynadık kabul ama 11 günde 4 maç yapmış takım 10 puan toplamışsa hem zor günler geçirimişken hem de bu kadar sakat varken tebrik etmek lazım.Aykut hocaya eleştirileri pek anlamıyorum bu kadar sakat varken takımda en iyi kadroyu çıkarmaya çalışıyor.Özer belki bişey yapmadı diye gözüktü ama Özer değilde Dia oynasaydı Amrabat sağda Orhan'ı tek yakaladıkça geçecekti bu bakımdan Aykut hocanın tercihleri bence doğruydu.
Caner'i tebrik etmek lazım.Futbolunu çok geliştirdi ve formayı kaptı.Aykut hocanın formayı hak edene verdiği gerçeği bugün bir kez daha gün yüzüne çıktı.Yobo'da müthişti helal olsun her topu kesti.
4 maçta 10 puan toplayan takımımıza tebrikler.
Eksikler, 11 günde 4 maç, şike soruşturmasından allak bullak olmuş futbolcular...Bu 4 maçtan ikisi ligin en zor deplasmanlarından Antep ve Kayseri deplasmanları, diğer 2 maç evimizde cezamız nedeniyle seyircisiz oynadığımız maçlar.Ve bu maçlarda alınan 10 puan mı?Öperde başımın üstüne koyarım arkadaş.Hele bi eksiklerimiz dönsün, önümüzdeki hafta taraftarımızla bi buluşalım, yeniler takıma alışsın geçen seneden daha iyi bir Fenerbahçe olacak.
Sezon başı yaşananlardan sonra biri bana bu 4 haftada 10 puan alın oynamayın dese düşünmeden kabul ederdim.Tamam oyuncu tercihleri konusunda eleştirebilirsiniz ama bence işin dozunu abartmayın.Takımımızın durumunu tekrar tekrar düşünün ve bu 10 puanın ne kadar kıymetli olduğunu iyice anlayın.
Sakatlık için oyun durmuştu son dakikalara doğru, Uğur girmişti ve Caner çıkmıştı, Caner'in tedavisi yapılırken tam sahayı alan görüntüye bir bakın. Arka arkaya 3 Fenerbahçeli oyuncu elleri bellerinde yorgun yorgun bekliyor, oyun başladığında bu böyle 3-4 saniye daha devam ediyor.
Mevcut durumun özeti bu. Rotasyona en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde rotasyon kullanamamak can sıkıcı.