Yan toplarda ligin en iyi kalecisi Volkan diyorum ben de. Birebirde de eskisi kadar kötü değil. Uzaktan şutlarda zaten iyi. Dün 5dk.lık konsantrasyon kaybı yüzünden 2 gol yedik ama 2.golde pek de Volkan'ın suçu yok.Şanssızlık.
Printable View
Fenerbahçe hak ederek kazandı. İlk yarıdaki gibi oynasaydı maç zor olurdu fakat 2. yarı bambaşka bir takım vardı.
teknik adamları anlamakta zorluk çekiyorum niye olmadık macera peşinde koşarlar tamam bişeyler denyeceksin olabilir bunu maç 2-0 ,3-0 olunca yap elinde Türkiye nin en iyi sağ beki var öne koyuyorsun Orhan ı illaki oynatacaksan Bekir in yerine oynat ayrıca Sezer i kanata alıp Topuz göbekte kalsaydı sanki daha iyi olacaktı .
kalecilerin yediği gollere bakın , muslera , volkan , 61 forma numaralı oğuzhan , bunu anlatmaya çalıştık kaleciler hatalı goller yiyebilir çok komik goller yiyebilir , hatta bize laf deniyordu , ertesi hafta aynı maçta farklı kaleci trabzon'dan aynı golü yiyordu , bakın bir imada bulunmadan söyleyeyim , yerdeki topa kafayla müdahele etmeye çalışan rakibi oldu trabzon'un yine birşey demedik çünkü futbol bu çok büyük saçmalıklar oluyor , kaleciler hata yapıyor , korcan(beşiktaşlı kendisi yanılmıyorsam) genç çocuk bitirildi , çok üzülüyorum gerçekten şu an içerideki insanlara.anlatmaya çalıştığımız gerçekler , komik bir şekilde yüzümüze çarpılıyor bütün maçlarda.
Kalecilik zor bir iş valla Allah sabır versin tüm kalecilere...
Stoch'un performansı çok iyi pes'deki gibi pıtı pıtı gidiyor eleman herşeye rağmen küsmemiş formayı hak edeceği zamanı beklemiş, serdar'ın gelişiyle dahada yer bulurlar kadroda.
Korcan şuan hapisteyse
Volkan'ın idam edilmesi gerek
anlayana
volkan zaten böyle çok basit goller yer her sene. inşallah minimum a iner bu. ama stoch u ayrı bir tebrik etmek lazım. ve orhan bıktırdı beni artık. bana sanki futbol dışında herşeyi yapıyormuş gibi geliyor.
Serdar ve Emre de takıma dönünce nispeten daha da rahatlayacağız.
Stoch dün akşamın yıldızlarındandı.Gol atmasına nasıl sevindim anlatamam.Gökhan'ın golündeki şık pası da güzel bir bonus oldu.
İnşallah futbolcularımız milli maç arasından sağ salim sakatlanmadan dönerler.Milli Takımdan sakat alıyoruz iyileştiriyoruz tekrar milli takıma yolluyoruz.