Evde oyunu açınca bakayım bu elemanlara. Bugün hasta olacak gibiyim. Havalar da bir garip Dinar'da. Doyasıya FM oynayamadık bir türlü. kar tatili falan olsa da doysak :D
Printable View
Evde oyunu açınca bakayım bu elemanlara. Bugün hasta olacak gibiyim. Havalar da bir garip Dinar'da. Doyasıya FM oynayamadık bir türlü. kar tatili falan olsa da doysak :D
Hocam gel seni benim takıma alayım. Antrenör :n: Gladbach. Genelde sıcak havalarda oynuyoruz evimizde, hasta olmazsın :D
sadece beklenti :n: yoksa piyasada kar falan yok :p
Geldim..Yalnız bu dediğiniz oyuncuların hiçbiri yok bende :D Sadece 1 tanesi var o da EU dışı olunca alamıyoruz.
http://img40.resimup.net/di/30ZB.jpg
(belki geri gelirim ama gelmeme ihtimalim de var. ara veriyorum.
geldim... :) Ama oyunu açıp 1-2 taktik yapmam lazım arkadaşlar için.
4-5-1 taktiğini kullan orta sahayı domine et hocam. Bence daha iyi olur.
:) Hücumda çoğalamayınca fark etmiyor topa sahip olmak
Hocam aynı sorun bendede var %60 topla oynasakta bi türlü gol bulamıyoruz attığımız ya korner yada uzaktan goller.
oyunu açıyorum...
Sparta'nın "fierce rival" kulübü Feyenoord. :n: Stad dolar sanırım.Bu derbide oynayacagımız oyun taraftarların bizi benimsemesi açısından çok değerli.
Takım ezeli rakibi görünce çıldırdı.Taktik tam anlamıyla istediğim gibi işliyor şu anki maçta :D
Bu arada ilk yarıda 2 golü atan forvetimiz 2. yarının 1. dakikasında kırmızı kart gördü ve 45 dk 10 kişi oynadık :n: Kupada 4. turda Utrecht ile eşleştik.
Tebrik ederim :)
O takımdan kork :D
Vaybe tebrik ederim abi feyenoord maçı mükemmel olmuş :)
Lig 2. FC Eindhoven deplasmanındayız bu hafta.Yenersek çok büyük iş başarmış oluruz :)