İlk yarı 1 gol atsak umutlanabilirdik ama maalesef elendik...0-0 Bitecek gibi duruyor maç Gökhan Töre girdi kendisini belli etti eğer atarsak onun sayesinde atarız gibi Selçuk Şahin'de ne kadar gereksiz olduğunu belli etti...
Printable View
İlk yarı 1 gol atsak umutlanabilirdik ama maalesef elendik...0-0 Bitecek gibi duruyor maç Gökhan Töre girdi kendisini belli etti eğer atarsak onun sayesinde atarız gibi Selçuk Şahin'de ne kadar gereksiz olduğunu belli etti...
2 forvet niye çıkmaz ki yani en fazla ne olabilirdi.
Takım top oynuyor. Helal olsun. Yenilsek bile önemli değil.
O ilk pozisyon gol olsaydı yemin ederim tur bizimdi.
Ömer Toprak çok soğukkanlı oynuyor.Forvet yok olsa aslında harika olur ama malesef yok
Selçuk Şahin defansifte iyi ancak ofansifte yok zaten bunu bekliyorduk.
Biliç çok tedirgin bu korkuyu verebilen bir milli takım olduğumuz görmek çok güzel.
3-0 önde olan heriflerin suratlarındaki endişe ne zevk veriyor bana ya..1-0 da olsa yensek şunları yenilmiyolar mıymış neymiş
Bilic'in tedirginliği ondan değildir :D 2008 geliyodur adamın aklına kapanacaklardır iyi açmamız lazım...Sinan'da çok iyi forvete Halil'i alsa daha iyi olur valla Kazım'dan daha etkili olur en azından...
İ.koybasi Hakan Balta'dan çok daha iyi olduğunu gösterdi bence. Serkan balci hiç bindirme yapmıyor. Kazım ve Umut etkisiz. İkisinden biri çıkmalı Halil girmeli. S. Sahin den daha fazlasını beklemiyorum zaten. Gol yersek de atarsak da duran topun etkisi olacak gibi.. İlk yarıda gozlmlediklerim bunlar
Gordon SchiLdenfeLd deniLen adamın oynadığı bir takımın savunmasına 2 maçtır şu ana kadar goL atamamak resmen reziLLik. Adamın Beşiktaş kariyerinde oynadığı 8 maçta Beşiktaş 1,5 goL yeme ortaLaması iLe oynuyordu. SchiLdenfeLd i de yıLdız yaptık ve adamı konuşturuyoruz ya, deLi oLmamak içten değiL.
Forvet çıkarıp forvet alıyoruz
3-0 önde olan biziz
Allah seni bildiğin gibi yapsın hiddink gelme lan Türkiye'ye
(not: gerçi geldiği de yok ya)
Selçuk Şahin ve Kazım Milli Takım aday kadrosuna giremeyecek isimler, bırak adamlar birde 11 oynuyor.Milli takımımızın başına geçmeden evvel çok saygı duyduğum bir isimdi Hiddink ama gözümde bitti maalesef.İlk maçta 4-3-3 düzeniyle çıkıyorsun sağ açıkta Hamit?Yahu o sistemin adamı Hamit midir?İleriye Cenk, Semih, Umut tarzında bir forvet koy.Çek Burağı sağa, sola Arda.Göbek Hamit-Emre-Selçuk mis.Ama nerde?Yazık ki çok kaliteli bir kadromuz var, ona rağmen gidemiyoruz.Buna üzülüyorum.Şu takımın hakkı bu değildi.
Kendi kalecilerine meşale attılar :D
Kazım en kötülerdendi...0-0 Biteceğini ilk yarıdan anlamıştık zaten...Neden ilk maçta yoktu bu adamlar Sinan,Ömer,Gökhan Töre...İlk maçta olsalar yine böyle bir skor ortaya çıkarırdık Hiddink bey işimiz bitince oynatıyor anca bu adamları neyse güle güle Hiddink bir daha ülkemize uğramaman dileğiyle...
Hepsini geçtim ama 71. dakiakadaki Umut-Halil değişikliğinin mantığını çok merak ediyorum. :)
Umut atamadı Halil girer 4 tane atar falan diye düşündü herhalde. :)
Halili neden ilk 11 de başlatmadı anlamadım ben umutta hiçbir parıltı göremiyorum halil yine düzgün oynuyor yine goller bulabilirdik kazım yerine ya varya biraz gözümüzü açıp anadolu takımlarına bakmak lazım ordaki oyuncular fasonmu yani Bursaya antepe kayseriye manisaya bir göz atmak lazım Anadolu takımlarından trabzon harici kim girdi takıma ya
selçuk kötü de hamit in selçuk inan ın ondan pek bi' farkı yoktu şu 2 maçta.
Son değişikliği neden yapmadı arkadaşlar takımdan çok mu memnundu hocamız? Ben biraz gerizekalıyım da, bana herkes aşırı yorgunmuş gibi, takıma değişiklik lazımmış gibi geldi.
Herşey çok güzeldi,ancak ah o Forvetler demekten kendimi alamıyorum.
Koskoca takımda 1 tane forvet olsa adam gibi her kupanın en büyük favorisi oluruz.Bu akşam Ömer Toprak yanında ben Egemenin gerçek Egemen olarak oynadığını gördüm.Harika bir ikili oldular çok soğukkanlı Ömer ve bu adam neden oynamıyor dedim kendime ortasahaya baktığımızda gerçekten ortasaha en kalabalık bölgemiz bana göre tek eksik Selçuk Şahin'di ancak oda defansif'i çok güzel yaptı zaten ofansif için tekniği yok :)
Forvete geçiyim diyorum ama diyecek bişey yok ki yani koskoca ülkemizde 1 tane adam gibi forvet yetişmiyor.Yada belkide var bizimkiler göremiyor.[Mevlüt]
Her gün azarladığımız Hiddink'e bugün saygı duyuyorum ve kendisini çıkardığı kadrodan ötürü teşekkür ediyorum.Bana göre iyi kadroydu ancak görüşüme katılmayanlarda olabilir :)
Hala söylüyorum herkes söylüyor 4 dakikada o golü atsaydık bu işi bitiren biz olurduk.Yinede onları uzun bir aradan sonra eskisi gibi Telaşlandıracak bir oyun görmek güzel.
Savunma hattı Egemen hariç komple değişti ve ilk maça göre kesinlikle çok daha iyilerdi.Tabii Hırvat'lardaki 3-0'ın rahatlığı da vardı ama savunma hattını çok beğendim yine de ben.Geriye kalan kısımlar aynıydı.Kule gibi stoperleri uzunca bir süre hava toplarıyla aşmaya çalıştık.Hiddink kalkıp bir kere de uyarmadı yerden oynayın diye.Yerden oynadığımız da bir şey yapamadık ya neyse.Bu şartlar altında çok anormal değil zaten bu oyun.Keşke maçtaki tek pozisyonumuz olan direkten dönen top gol olsaydı da biraz daha heyecanlı bir maç izleseydik.Neyse olan oldu artık.Alıştık zaten büyük turnuvalara katılamamaya.Hiddink,milli takımın başında görmeyi çok istediğim bir hocaydı ama bize uymadı.Umarım yerine isimlere değil,hakedene formayı veren ve milli takıma adam gibi top oynatan bir hoca gelir.
Hamitin pozisyonu unutulmamalı çok şanslıydılar valla sıyırdı geçti...
Maçin adami:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...87056898_n.jpg
:p
Saka bir yana bu maç defansimiz ilk maça göre çok daha iyide ofans hattimiz ise yine etkisiz kaldi.
Kesinlikle her dakika "Hayat Devam Ediyor" rezillik yav...
Rıdvan Dilmen yeni hocanın Abdullah Avcı olduğunu öğrenip açıklamış falan diyorlar bazı sitelerde. Doğrumu acaba?
Bu mahsun olayı nedir ya ben atv den izlmedim maçı..
Yetenek anlamında daha yetersiz bir kadro olmasına rağmen daha çok mücadele eden bir takımımız vardı. Ama şöyle bir bakıyorum koskoca 180 dakikada sadece Selçuk'un direkten dönen Kazım'ın tamamlayamadığı pozisyonumuz var. Bunun haricinde hücumda 0 etki. Acaba ligimizin şöyle ortasıralarından bir ekibi Hırvatistan'la karşılaşsa daha fazla pozisyon bulamaz mıydı ?
İstanbul'daki maç zaten bu maçı anlamsız kılmıştı ama yine de erken bir gol bulabilseydik belki en azından bir heyecan yaşayabilirdik. Oyuncu anlamında bu akşamı değerlendirmek gerekirse; İsmail bizim adımıza sahanın en iyisiydi. İsmail'den sonra Ömer, Egemen ve Selçuk Şahin iyidi. Hamit bu haliyle Real Madrid'te 18'e bile giremez.
2012 treni de kaçtı. Yazık oldu.