Şu Fatih Terim Kazım'da ne buluor anlamış değilim. Fener'de oynarken de zırt pırt milli takıma çağırıp oynatıyordu bunu gören Aragones de Fenerde ilk 11 çıkarıyodu sinir oluyordum.
Printable View
sabri girdi - ayhan cikti
Kazım kötü oynadıkça pekiştirir gibi oynatmaya devam edersen bu oyuncu ölene kadar kötü oynar.
sabri devam edemicek.
Sabri sakatlandı.
Ve kabus girer, Riera. Şaşırt beni, kapak tak ama bir şey yap Riera.
Hakan vur arkadaş vur be, kaçtı gol..
Baros'u alsaydı Kazım'ı geriye çekerdi.
Riera giriyor
ah ya ah kacarmi o hakan vur kaleye abi ya. kazim vurdu savunmaya carpti kornere cikti. melo dedim onde oynarsa ne kadar etkili olur diye adam one cikti direk gol pozisyonuna girdik
sabrinin ic yan baglarinda sorun varmis
hakan baltanın kulaklarını çınlatan bi sürü gsli arkadaşım var sanırım:D
Meloo yapma abi.
Derbiyi tarafsız izlemek :) tadından yenmiyor :)
Milan baroos giriyor haydi aslanim. risk aldik artik ama erken degisiklik 3 tane. 1"i sakatlikti normal.
Beşiktaş seyircisi de sahaya sürekli birşeyler atıyor.
eboue reyiz keitadan kapmış olayı :D
Melo cikti baros girdi 2"Li forvete donduk Riski aldik bu arada necip sakatlandi oda cikcak galiba
Bu değişiklikle birlikte, bu maç berabere bitmez diyorum. Fatih Terim çok cesur bir hamle yaptı.
beşiktaşın golü geliyorum diyor
Fenerbahçe Beşiktaş derbisini hiç bir şeye değişmem. Hiç zevk alamıyorum GS ile oynadığımız maçlardan. Derbi havası yok kim yenerse yensin.
Necip Uysal'ın kaval kemiğinde yarılma mevcutmuş dikis atilcakmis
kazim yeter artik ya of.
Nasıl bir sakatlanma yahu o.İnsanın kaval kemiği yarılır mı ? Hadi yarıldı diyelim nasıl dikiş atılır ?
Muslera adamsin helal olsun diyorum.
Selcuukk az farkla aut.
Pektemek - Ujfalusi pozisyonunda faul kararı ağırdı, devamında gelen gol de Muslera'nın düdükle birlikte topa uçmayışının es geçilmemesi gerekir yalnız.
Barosun pozisyonu sanki ofsayt degildi
besiktas taraftarlarina tel orgu sart hatta kalin camlarla falan kapatsinlar bu kadarda olmaz ama.
Küfür, sahaya yabancı maddeler sonra 65'te soyun içindeki güneşi Van'a gönder. Beşiktaş taraftarı önce stadta duyarlı olsun sonrasında depremdi, nükleerdi başkaları duyarlı olur.
Maymun Eboue diye bağırmak nasıl bi mantıktır ?
Van için çakmak atılmış olabilir.
Cüneyt Çakır güzel faul uydurdu son dakikada.
Maçın adamı Fernando Muslera.