Maçın kritik oyuncuları Sabri Sarıoğlu : oyundan çıkışı ile maç kazandırdı. Serdar Özkan : oyuna girişi ile maç kaybettirdi.
Printable View
Maçın kritik oyuncuları Sabri Sarıoğlu : oyundan çıkışı ile maç kazandırdı. Serdar Özkan : oyuna girişi ile maç kaybettirdi.
mac bitti 2 basit hatamiz ile 2 gol yedik ama cevirmesinide bildik 2-4 muthis bir sonuc 2-0"dan 2-4"e cevirmek hic ama hic kolay degil. Firtina Gibi estik resmen bu takim sampiyonluktan fazla herseyi hak ediyor tebrikler GALATASARAYIM.
8 oldu galibiyet serisi
İkinci yarıda hemen Semih'le bulduğumuz gol maçın kader anıydı.O golden sonra topa hakim olduk.Sonuç olarak Yürüyoruzzz biz bu yoldaaa ...
Helal olsun tüm aslanlarımıza ! geçen seneki durumumuza baksak 2-0 olduğunda maçlar kapanırdı Samsun gibi evinde sağlam futbol oynayan takıma karşı 2-0'dan 4-2 galip gelmek kolay değil...İmparator hatalarını telafi edip gerekli oyuncu değişiklikleriyle maçı yine bize kazandırmasını bildi...Riera'ya ayrı bir parantez açmak istiyorum Selçuk'un attığı golde müthiş bir iş çıkarttı savunmayı çok iyi zorladı aynı golü zaten Kayseri maçında da atmıştık o gol sayesinde şimdi galip geldik...Bir kez daha helal olsun diyorum aslanlarımıza !
Kötü oynayanlar çıkınca işler düzeliyor işte. Sıradaki...
Galatasaray hücum oyuncusu soktukça Samsun garip bir şekilde geri çekildi, oysa ilk yarıya nazaran daha fazla açık bulma şansları vardı. Maçı 2-0'a getirecek oyunu oynayıp daha ikinci yarı başlar başlamaz skoru korumak istemenin cezasını ağır bir şekilde çektiler. Yedikleri 2. golde bunu görmek zor değildi trajikomikti.
Tebrikler Galatasaray.
'Sabri'n sonu selamettir.
Şampiyon olmasak bile ben bu takımı şampiyon ilan ederim. Helal olsun.
Bence maçın kader anı Selçuk İnan'ın önlediği Samsunspor'un 3 oyuncuyla geldiği kontra ataktı.
İnandık biz sizlereeeeee Cimbom yüzümüzü güldür bu seneeee. Şampiyonluk şarıkısıı düşmesin dillerden tribünlerde.
Fatih Terim ne üfledin sen bu oyunculara devre arasında çok merak ediyorum. Türkiye'ye gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörsün.
euro 2008'deki geri dönüşlerin tesadüf olmadığını pekiştiren maç (alıntı) :D
Sampiyon belli gibi, ikinci kim :)
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=iuN8vhrwvw8&feature=g-hist&context=G2b194c8AHTwg4zgALAA"]Cimbombom'um Ne istersen iste benden[/YOUTUBE]
Bir insan bir takıma bir maça bu kadar eki eder mi ? Sabri bu takımda en fazla yedek olmalı.Bir de kaptan oluyor ya anlamıyorum.Sabrisiz mükemmel bir serimiz varken adamın 45 dk oynaması bile her şeyi değiştirmeye yetiyor.Riera iyiydi bu maç ilk kez uyumlu gördüm.Asistini yaptı iyi oynadı.Engin'i hiç beğenmedim bu maç.Deli etmiştir birçok kişiyi.Ama mükemmel bir geri dönüş oldu helal olsun aslanlarımıza.
Samsunlu Sabri memleketine kiyak yapti ama yetmedi :p
Gerçekten tebrik ederim.Skoru görünce şaşırdım açıkcası.
Tebrikler galatasaray'a bana buca fener maçını hatırlattı
Fatih terim etkisini yine gösterdi
Biz geçen sene 3-1 ' den 3-5 çevirdiğimiz maç sonrası edilmeyen laf kalmamıştı şimdi ise daha 16 hafta + playoff varken şampiyonluk şarkıları söyleniyor :)
Not : Ben şikeyle ilgili bişey demiyorum sadece karşılaştırma
Reyiz ya :D:D
http://www.netteresim.com/pictures/d...0743203f4d.jpg
Volkanında var böyle topu ararken pozisyonu küfürlü dalga geçmişlerdi :n:
Bu takım olduğunu gösterdi bu maçta.Şampiyonluk bu tip maçlardan geçiyor.İşte çok zor bir maçı kazandık.Helal olsun herkese.Ama özellikle İMPARATORA.Gene maçı bize getiren hamlleleri yaptı.Maçın en kötüsü Sabri idi.Selçuk her zamanki gibi muhteşemdi.Ek olarak Riera kendine gelmiş.Son iki üç maçtır Riera'nın iyi oyunu vardı.Son olarak
Adında gururum saklı renklerinde cesaret sensiz olmaz Galatasaraaaay
Herşey değişse de birgün karşılıksız sevgim kalbimin durduğu ana kadaaar.
Maçı izledim televizyondan. Samsunspor açısından harika bir ilk yarıydı. Eghiko 6 aydır yapamadığını bir maç içerisinde 2 kez yaptı 2 tane gol attı ama bir işe yaramadı tabi.
Galatasaray 2.yarıda zaten olayı bitirdi. Geri dönüş güzeldi.
Son dakikalarda Petkoviç istifa diye bağırıyordu taraftar ama, bu adam daha ne yapabilir ki ? Sanki elinde müthiş oyuncular varda kullanmyıor gibi bir izlenim var galiba. Elinden gelenin en iyisini yapıyo zaten. Takımda iş bitirecek yada böle çok kilit isimler yokki. En fazla böyle işte.
Ama Serdar ve Gekas bu takıma katkı yapar gibi önümüzdeki maçlarda