-
West Ham kadro kalitesi olarak senden üstün fakat galip gelirsen müthiş olur :D
Ve geliceksin de :)
-
West Ham 0 - 1 Millwall !!!
-
Quote:
Originally Posted by
wladcas
West Ham kadro kalitesi olarak senden üstün fakat galip gelirsen müthiş olur :D
Ve geliceksin de :)
Kesinlikle kadro kaliteleri çok daha üstün bizden ancak biz onlardan daha fazla birbirine kenetlenmiş bir takımız an itibariyle :D
-
Bu arada Jay Simpson' ın kiralık sözleşmesi devre arasında bitiyor ve takımına dönecek. Şuan bütçemde hiç para bulunmuyor ama bir şekilde bonservisini almaya çalışacağım. Onun yerine önerebileceğiniz forvet varsa ucuz yollu o da olur :)
-
Bence sezon sonuna kadar kiralamayı dene.Olmazsa Etien Velikonja veya Joshua Obaje'ye bakabilirsin.
-
Birmingham Mağlubiyeti !!!
Bakalım Neden Yenilmişiz ? Ufak bir örnek verelim.
-
Puan Durumu
-
Bugün Samsun-İ.B.B maçında Webo şu pozisyondan daha fena bir gol kaçırdı (: futbol bu şans işi ama nedense şanssızlık genelde kullanıcı olan tarafı buluyor :D Ben rakibin kolay kolay böyle komik pozisyonlar kaçırdığına şahit olmuyorum, kullanan tarafa göre daha az en azından.
-
Mağlubiyeti bir pozisyona bağlayamassın Zafer aaaaa.Olmaz ki böylee aaaaaaa.
-
Quote:
Originally Posted by
balde_mir_07
Bugün Samsun-İ.B.B maçında Webo şu pozisyondan daha fena bir gol kaçırdı (: futbol bu şans işi ama nedense şanssızlık genelde kullanıcı olan tarafı buluyor :D Ben rakibin kolay kolay böyle komik pozisyonlar kaçırdığına şahit olmuyorum, kullanan tarafa göre daha az en azından.
Gerçekten öyle. Adamlar buldu mu kaçırmaz biz böyle neler kaçırıyoruz.
Quote:
Originally Posted by
berkay123456
Mağlubiyeti bir pozisyona bağlayamassın Zafer aaaaa.Olmaz ki böylee aaaaaaa.
Bu sadece örnek Berkay. Elde avuçta bir tek Jay Simpson vardı bunları gole çeviren. Onunda sözleşmesini yenileyemedik ve takımına geri döndü. Yönetim sözleşme yenilemek için bile para vermiyor.
-
Morali düşüktür belki la.Ondan kararsız kalmıştır.Oluyor böyle bazen.
-
Quote:
Originally Posted by
berkay123456
Morali düşüktür belki la.Ondan kararsız kalmıştır.Oluyor böyle bazen.
Moral falan değil kişinin kendisi dingil olunca yapacak birşey yok :n:
-
Watford Karşısında Stress Attık !!!
-
FA CUP 3.Tur Maçında Evimizde Chesterfield' ı rahat geçtik. Maçın adamı 3 asist yapan James Henry oldu.
-
Hadi devam edelim :D
Bu gidişle devre arasını transfersiz geçeceğiz gibi duruyor. 2. Yarı bu kadar puan alamayabiliriz.
-
-
Oo Liverpool vs Milwall, maç şahane. Bekliyoruz.
-
O maça çok iyi hazırlanıp üst tura geçmek istiyoruz. Büyük ihtimal kapanıp kontradan atmayı deneriz. Elimizde forvet olsa daha güzel olabilir herşey :)
-
Elland Road' tan çıkamadık !!!
Leeds 1-0 Millwall
-
Ufak bir gelişme
Sene başında transfer ettiğimiz Teko Modise gördüğünüz gibi 17 passing değerine sahip. Bizde madem öyle bu adam neden sık sık arapası atmayı denemesin diye düşündük ve bir sebep bulamadık. Hemen işlere başladık ve kendisi şu an "try killer through balls" ppm ine sahip. Bu şekilde asistlerini 2' ye katlayacağını düşünüyorum. Siz ne dersiniz bilmem :)
-
Modise'den bomba bir performans bekliyorum o zaman :D
Liverpool'u geçeriz kupada yedek kadroyla çıkıyolar.
-
Mantıklı bir özel yetenek çalıştırması kazandırmışsın, bakalım nasıl yansıycak bu Modise'nin oyununa.
-
Quote:
Originally Posted by
wladcas
Modise'den bomba bir performans bekliyorum o zaman :D
Liverpool'u geçeriz kupada yedek kadroyla çıkıyolar.
İnşallah yedek kadro ile çıkarlar ama yedek kadroları bizden kaliteli olabilir öyle bir durum var :n:
Quote:
Originally Posted by
LeoN48
Mantıklı bir özel yetenek çalıştırması kazandırmışsın, bakalım nasıl yansıycak bu Modise'nin oyununa.
İlk Maçında asist yaparak biraz belli etti kendini :)
Modise' ye Udinese' den 1.500.000£ luk teklif geldi ama düşünmeden reddettim. :)
-
Bu yedek kadro mu bilmiyorum ama bize fazla olduğunu biliyorum orası kesin :n:
Maç Öncesi Kadrolar
-
Biri Liverpool mu dedi ? :n:
-
Rakip ManU' ı eleyen WALSALL
-
Liverpool maçı bomba olmuş. Muhteşem sonuç. Tebrikler. :)
-
Liverpool maçı müthiş olmuş.Onu geçen Walsall'ı çok rahat geçer :D
-
Sağolasın Ümit. Takımdaki forvetleri ateşleyeme çalışıyorum. Yoksa bu lig bitmez :)
Walsall' da Man. United' ı eledi onu da unutmamak lazım :D
30.Hafta Maçını da alarak farkı "7" puana çıkarttık !!!
-
Puan farkı git gide artıyor.