Arkadaşların kusuruna bakmayın..
Beşiktaş haketti kazandı, bunun üstüne başka bi laf denmez.. Bizlere tebrik etmek düşer, haftaya bir başka maçta görüşmek üzere..
Printable View
Arkadaşların kusuruna bakmayın..
Beşiktaş haketti kazandı, bunun üstüne başka bi laf denmez.. Bizlere tebrik etmek düşer, haftaya bir başka maçta görüşmek üzere..
Beşiktaş'ın yeni sağ açığı, Carvalhal :icon_razz:
Maç Skoru: Beşiktaş 3-2 Gaziantepspor
O pozisyon kesinlikle ofsayt orası ortada zaten :)
Carvalhal tam Beşiktaş'a göre teknik direktör onunla devam edilmesi gerek.
Bu laf bana sanırım. Faul daha önce yapıldıysa onu da versin buna bir itirazım yok. Zoruma giden bir durum yok yani.(::)
Ek: Ben pozisyonda penaltı göremedim. Benim gördüğüm bir ikili mücadele var orada. Her kaş açılmasında bilerek dirsek attı diye bir şey yok. Neyse maç bitti zaten, tebrikler Beşiktaş.
Beşiktaş iki haftadır ciddi hakem hatalarıyla maçları kazanıyor.Bazı arkadaşlar da gelmiş eze eze yenmişler gibi mesajlar atıyor ilginç :)
Zaten o maçları oynarken Beşiktaş yatıyor hiçbirşey yapmıyor 2'sinde rakibin attığı goller sayılmayıp bizim hanemize yazıldı ve bu hafta da ofsaytta olduğu için Toraman Egemen topa vurmasa da gol olacaktı. Daha doğrusu atak yapmamıza da gerek yoktu nasıl olsa 90+6'da Toraman ofsayta düşecekti ve maçı 3-2 kazanacaktık. Yazık olmuş oyunculara boşu boşuna 3 maç oynadılar.
bazilerini anlamak güç... Bu maçi hak ettik ve daha iyi oynadik son golde ofsayt var evet bunu kimse inkar etmiyor.. Hakem maçi kötü yönetti. Daha halen geçen haftayi konusanlar var, ben burda o verilmeyen gole dogru karar diyen görmedim ehh daha ne konusuyorsunuz.. Hakem hata yapti ama Simao önünü kapatti yani bilerek yapmadi..
Futbolda olan seyler bunlar bazen aleyhine bazen lehine yoksa bizimde sayilmayan gollerimiz oluyor ve ozaman da Besiktas verilmeyen goller yüzünden kazanamiyor, fenerasyon isbasinda diye laflar atmiyorsunuz.
O ofsaytı Türkiye'den verecek yan hakem sayılıdır. Degil Beşiktaş baska bir takımın macında da böyle bir pozisyon olsun sezmek cok zor. Çünkü Toraman'da geriden geliyor. Oyuncuyla yan yana. Milimetrik ofsayt deniliyor ya çogu zaman. İşte bu tam da öyle. İkiside geriden geliyor. Herşey çok hızlı gelişiyor. Bir yardımcının bunu yakalaması çok zor. Hakem hatalarının Beşiktaş'ı bulması ise tamamen şans. Başka bir şey degil. Ona bakılırsa zaten Beşiktaş'ın verilmeyen 1 korneri ve Antep'li oyuncuya verilmeyen net 1 sarı kart var. Bu iki şey maçın seyrini fazlasıyla degistirebilirdi belirtmek istiyorum. Hata varsa herkese var. Cımbızla çekip anlatmayın şöyle şeyleri. Niyetinizin sırf tartışma yaratmak oldugu anlaşılıyor.. :)
Ofsayt posizyonunda şu da var kafayı vuran sanırım Pektemek adım alıp zıplıyor ve baya bir ilerde kafayı vuruyor hakemin o karambol içerisinde onu iyice sezip takip edin birde Toraman'ın boğuştuğu Antep'liyle ayırt etmesi çok güçtü.
O değil de Carvalhal ne koştu be. :D
http://www.youtube.com/watch?v=aVUztgd7YZU
Çok sempatik bir insan. Adeta futbolumuzun şu kanlı bıçaklı dönemini sonlandırmak için gönderilmiş.
Takip etme o zaman Aygünüm.
Bursa maçında ne oldu hatırlamıyorum onu da saymışsınız ama. Eğer Rüştü'nün pozisyonunu diyorsanız orada hakem devreyi bitirdi. Devre arasında gol olmuyor bildiğim kadarıyla.
Bu arada konuyla ilgili son sözüm şu ; bizi 6 günde 3 maç yapmaya mahkum bırakan ve hemen sonrasında derbiye çıkaran TFF kararlarını , http://www.youtube.com/watch?v=_uLpq-fsBk8 bu videoda olanları ve daha birçok şeyi sorgulamayın ama son iki maç için Beşiktaş'ı zan altında bırakın tamam mı? Böyle yapın ki tartıştığımız insanların seviyesini bilelim hiç değilse. Çok güzel bir laf var arkadaşlar iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diye. Hadi selametle.
Bursaspor - Galatasaray maçı pazartesiye alınıp Beşiktaş'ın maçı cumartesiye alınabilirdi. Fenerbahçe için de durum pek farklı değil aslında 2'sinde maç yapıp 5'inde derbiye çıkacak. Gerçi derbinin kesin tarihi açıklandı mı, belki 6'sında pazartesiye koyabilirler.
Bir de maçı izlemediğim için yorum yapmayacağım ama sadece şunu söylemek istiyorum hatırlanırsa Fenerbahçe de Gaziantep'i uzatmalarda attığı golle yenmişti ve orada bu başka yerlere çekilmek istenmişti. Demek ki futbolun içinde bunlar olabiliyormuş, o gün eleştirenler karşı tarafa geçerken karşı taraftakilerin eleştiriyor olması, işimize geldiğimi gibi konuştuğumuzu ve takımımızın lehine olduktan sonra gerisinin çok da önemli olmadığını gösteriyor bize.
Beşiktaş'ı tebrik ediyorum.
Antep kalecisinin sakatlanması Antep için talihsizlik olmuş özellikle yediği ikinci golde.
Hakem hataları her takıma oluyor benim en çok dert yandığım konudur bu, bu kadar takıma hakem hatası olup sadece bir takım lehine oluyormuş gibi(bildiğiniz gibi bu takım fenerbahçe :D) bunu yağ gibi üste çıkarmak, Kendi adamlarını devlet televizyonunda tetikçi olarak kullandırmak falan. Bazı şeyleri anlamak güç.
Uzatmadıki golde Fenerbahçe'ye laf atıp burada Beşiktaş'a atmamamızın bir sebebi var. 6 dakika uzatma veriliyor onun içinde atıyor Beşiktaş. Fenerbahçe maçında 3 dakika uzatma fakat gol 90+6.
Hakemin saati durmuşsa, o saat yeniden çalışıp süreyi tamamlamadan maç bitmez, hakemin saatindedir her şey, o maç konusunda bunları defalarca yazdık, bu tartışmayı illa ki sürdürmek istiyorsanız, başka konuya geçelim. Aslında demek istediğim de 3 veya 6 olması değildi, duruma göre yorum yapılmasıydı.
Oyunun durması ve hakemin saatini durdurması arasında fark var. Hakemin saatini durdurmadığı pek çok pozisyon olabiliyor, bunlar eklenmiyor tabi ki.
Sizin dediğiniz gibi olsa, her kritik maçta önde olan takımın kalecisi sakatlandım der ve 3,4 ya da 5 dakikayı o şekilde tedavi maksadıyla geçirir. Mantıklı mı bu şimdi?:)
Eskişehirspor,Bursa,Antalyaspor gibi zorlu maçlardan sonra Antep'i de yenmemiz çok iyi oldu.Arada Ankaragücü'ne takılmasak mükemmel olacaktı ama neyse sağlık olsun.Maç esnasında açıkcası 2-1 olduğunda bu sefer yenileceğiz herhalde diye düşünmeye başlamıştım.Galibiyet gollerinin maçın sonlarında gelmesi ayrı bir keyifli oluyor.Keşke son golde ofsayt olmasaydı ama futbolun içinde bunlar da var malesef.Bazen lehinize,bazen aleyhinize olur.
Hugo Almeida'nın bitiriciliği yüksek bir forvet olsa zorlandığımız maçlarda bu kadar zorlanmayız sanırım.İlk yarının son dakikakalarında bulduğu net fırsatta kalecinin üstüne vurması bu konuda ne kadar kötü olduğunun göstergesi.Zaten attığı gollerin çoğu bitiricilikten çok doğru yerde olma becerisi sayesinde.Yani başka bir deyişle anca boş kaleye atıyor.:icon_smile: Keşke kadro yapımız Mustafa ile birlikte çift forvet oynamasına uygun olsa.İyi bir ikili olabileceklerini düşünüyorum.Edu'dan pek bahsetmek istemiyorum.İnşallah en kısa sürede Quresma dönecek ve Edu'nun kanat oynamak zorunda olmasına gerek kalmayacak.Cenk'in goldeki hatalarına gelirsek,o kadar abartılacak hatalar değiller bence.Bu tarz hatalar hoşgörülebilirler diye düşünüyorum.Umarım hoca bir dahaki maç kaleyi Rüştü'ye vermez.Sakat ve formsuz olmadığı sürece Cenk 1.kaleci olmalı.