4. periyottaki katliama böyle bir son yakışırdı çünkü. Şu maça ayırdığım zamana acıyorum, keşke bu kadar hakkımız yenmeseydi 20 fark yeseydik. Bu şekilde olması can yakıyor.
Printable View
bundan sonra futbol hakemlerine laf etmicem harbiden şuraya bak göz var nizam var açıp görüntüsünü tekrar izliyosun ona rağmen hatalı karar veriyosun yazık
Mücadelemiz yeter.Ender hariç.Bu adam beni deli ediyor.Ne zaman oyuna girse mutlaka rakip hava yakalıyor.
Oraya gidip resmen evimizde gibi maç seyrettiren taraftara yazık oldu.Onlarında ağızlarına sağlık.Nihayetinde bir maç ve kupa kaybettik ancak son çeyrek ortada.Ellerimizden alıp resmen çaldılar kupayı.
Maçın kahramanı Murat Biricik tebrikler başarılarının devamını diliyoruz
hakkında bir tweet
https://twitter.com/coachhaliluner/s...29224637612032
Tebrikler Fenerbahçem.. Son 4 yılda 3. kez kazandık Türkiye kupasını.. Güzel bir maç oldu..
Başından sonuna kadar hakettik kupayı. Bu kadar zorlanacağımızı tahmin etmiyordum ama.
Tebriklerrrr Fenerbahçe Ülker ...
Tebrikler Fenerbahçe Ülker! Kupada ki 3 maçta da iyi oyun sergiledik ve kupayı kazandık. Bu maç basit hatalar yapmasak 15-20 sayı rahat görürdü maç. Sadece 3 tane bomboş turnike kaçtı Kaya , Oğuz ve Bo'dan.
Piangiani olmadan harikayız.
Tebrikler Fenerbahçe Ülker.
Tebrikler takımımıza.
http://tinypic.com/view.php?pic=2wh4fi8&s=6
potaya dokunduğu çok açık.Neyse artık tebrikler diyelim.
bir hata olsa gene iyi son periyotta maçi vermek icin elinden geleni yapti hakemler. sonuç olarak tebrikler fenerbahçe haticeye degil neticeye bakilir.
Nasıl sövdüm belli değil. Hoş, hakettiğimizden değil maçı ama böyle kaybetmek de üzücü oldu. Her neyse tebrikler Fenerbahçe
Bu arada kurallara bir göz attım da, oyuncu atışı yaptıktan sonra çembere yapılan müdahale eğer topun girmesini/girmesinin engellenmesini sağlıyor ise ihlal olur, aksi takdirde müdahale legaldir, ve bunun tayinini pek tabii ki hakemler yapar.
Eğer FIBA kurallarına göre çembere dokunulduğunda sonuca bakmaksızın ihlal gerçekleşiyor olsaydı, tekrarı izlenmesine rağmen bu denli açık şekilde dokunmaya kesinlikle ihlal verilirdi. Ancak olay hakemlerin yorumuna bırakılmış durumda.
McCaleb açık şekilde çembere müdahale ediyor ancak bu müdahale topun seyrini değiştirmediği için baskete hüküm verilmiş bence..
Çok kolay sayı yiyen bir takımız bu sene ama bu maç çok düşük skorlu oldu. Takıma olumlu hava katacaktır kupa, tebrikler Fenerbahçe.
[YOUTUBE="kNc2JpqVL_Y"]Hakem Rezaleti[/YOUTUBE]
Sinirlerim yine zıpladı, göz göre bu kadar olur. Bu hakemlerin atandığı maçları izlemem daha, 3 çeyrek hem biz hem de takım resmen vakit kaybetti. Bu saçmalıklar olmasa da yenilebilirdik, mükemmel oynamadık, hatalar yaptık, bu kasıtlı kararlara rağmen de kazanabilirdik o derece tuhaf bir maçtı ama böyle olmaz, bu emeğe saygısızlıktır.
Kaya Peker de şaşırtmadı, maçı izlerken farketmemiştim bu hareketlerini. Engin'e teması, elinden havluyu almasında ki mantık nedir, çok içerlemiş herhalde Galatasaray'a transfer olmasına..
Müthiş oyunlar oynanmıs son çeyrekte, hakemleri de Allah'a havale ediyorum.