Neyse.. Diğer saçma konular gibi amacından sapmasın..
Galatasaray'ın kanatlarda sorunu var. Özellikle ön liberoya transfer şart..Quote:
Maç sonunda, Maç içinde ki kardeşlikten bahsettim. Bunlar nelerdir heralde saymama gerek yok dimi?
Printable View
Neyse.. Diğer saçma konular gibi amacından sapmasın..
Galatasaray'ın kanatlarda sorunu var. Özellikle ön liberoya transfer şart..Quote:
Maç sonunda, Maç içinde ki kardeşlikten bahsettim. Bunlar nelerdir heralde saymama gerek yok dimi?
Birgün şu forumda güzel tartaşacaz ama ne zaman bize kaybedenlere veya izleyenlere tebrik etmek düşer kazanada kimseye hakaret ve tahrik etmeden kendi düşüncelerini yazmak düşer yanlışsam söyleyin? Bundan 2 sayfada önce dedim. Tebrikler Beşiktaş.
Futbol: futbol dostluk ve kardeşlik çerçevesinde oynanan bir oyundur. futbolcuların hiç biri birbirine düşman değilken ve çoğu abi kardeş muhabbeti içindeyken ve hatta grup başlarının maçlardan önce oturup sohbet ederlerken. böyle çabuk galeyana gelen taraftarlar kardeşlik yok bizim kardeşimiz yok derler. Olay şudur ki futbol bir spordur. ve top ile futbolcular oynar stad içinde veya dışında taraftarlara saldırmakla küfür etmekle veya adam öldürmekle puan vermiyolar. Burda kardeşlik her takımlar arasında olması gereken bir şeydir sahada top oynanır ve orda biter. Taraftarlar destek veriri ve orda biter ama bizim ülkemizde değişik zihniyette olan bir çok insan var. Bu zihniyetin bu forumda türemesine ve başkalarına işletilmesine hele daha 10-11 yaşında olan kardeşlerimize bu zamana kadar süre gelmiş kavgaların ve nefretin iletilmesine asla ve asla izin vermem. Bu konuyla ilgili son mesajdır. Ya maç ile ilgili yorum yazın yada bu konuya girmeyin
Delgado'yu beğendim biraz daha uyum sağlarsa beşiktaş'a çok faydalı olur...
delgadoda biraz artistlık gördüm
Göze hoş gelen futbolu olmasa zaten ön plana çıkmazdı...Quote:
Originally Posted by emre1905
Beşiktaşı tebrık ediyorum....
Galatasarayımız böyLe oLmaz!!! Lig başlıyor daha adam gibi topa basan futbolcumuz yok takım oyunu yok... Hazırlık maçları kamplar boşu booşuna geçmiş...
Arkadaşlar kaleci hakkında ne düşünüyorsunuz? Cordoba'yı aratacak mı? Maç esnasında spikerin de dediği gibi topu oyuna sokmada kesinlikle aratacaktır.
Sizin fikirleriniz neler?
Bu arada ben de Delgado'yu beğendim. Bir de dikkatimi çekti biz niye Delgado'yu da Alex'le kıyaslamadık. Hemen kıyaslamamız lazım. Şimdi bırakalım bu konuyu ve kim daha iyi onu tartışalım:D:D:D:D
delgado daha iyi bence ama burda tartışmayalım
bence farklı özelliklere sahip oyuncular kıyaslamak yanlış olur şimdiden.biraz izlemek lazım.
Ya topu oyuna sokmada Cordoba gibisi yoktu. Valla gözlerim aradı onu :n:Quote:
Originally Posted by sekopej
Delgado zaten mükemmel. Ama dediğin gibi kıyaslamak lazım bak şimdi üzüldüm hemen konu açalaım serkan :n: :n:
Sadece topu oyuna sokmakda değil her özellikte cordoba Bundan üstün bjklıler Çok arıyacak cordobayı çook.Quote:
Originally Posted by ermoon
bence bu kalecide iyi hemen not vermemek lazım.
Şampiyon'a katılıyorum bir maçtan bişey olmaz ama ilk 45 dk'da çok belli hatalar yapmadı.
runje ye not vermek yanlış ama duruşu ve tavırları bana güven vermedi ama ilerleyen haftalarda görücez
ben kendi adıma cevap veriyim ben tebrik etmezdim doğal olarak :D gs- fb arasındaki rekabeti gs-bjk arasında göremiyorum BENQuote:
Originally Posted by batuhan1907
Evet şimdi bu konuyu kapatıyorum ve yeni konuyu açıyorum.
Gerets Tomas'ı neden oynatmadı? Kadroda düşünmüyor mu yoksa daha hazır olmadığı için mi?
Evet görüşlerinizi bekliyorum....
bence düşünmüyor çünkü tolga tomastan iyi ancak songu sağa çeker ve cihanı keserse anca öyle tomas oynar
ya beyler bird eümit karan düzelmedi mi daha ni,ye yoktu?
ü.karan 6. haftaya yetişicek galiba
Ümit Karan'ın mutlaka takıma dönmesi lazım çünkü Necati dökülüyor.
Allah ümit karan a acil şifalar versin
amin desenize len :D
Galatasaray'da birçok oyuncu çok formsuz. Tek birşey yapmaya çalışan Hasan ile Mondragon vardı..
BJK ise Delgado özellikle olarak çok güzel oynadı hakkaten. Tebrik ediyorum. Hak edilmiş bir galibiyetti.. Ben bir de Fahri - Kleberson ikilisini tuttum baya...
GS'nin ön libero transferi ile takım toparlanır diye düşünüyorum ama transfer olmazsa bence Mehmet ile devam edilsin. Sonuçta potansiyeli var, kazanalım gençleri...
GS hazır değil ama BJK hazır gözüktü..
Her iki takıma da TSL'de başarılar..
runje ye bu maçla not vermıyoruz oynadıgı hazırlık maçlarındada göz doLdurmadı ;) Galatasarayın yedek kalecisi Fevzi Ondan daha yetenekli
necati ilk 11 de çıkarsa maçlara gitmem...
necati volkan bu iki futbolcunun da galatasaray gibi Türkiyenin en büyük klüplerinden birinde oynamaması gereK
Hem gençlerin önünü kapatıyorlar hemde galatasarayımızı batırıyorlar
Necati bir yere kadar tamam fakat bence artık miladı dolmuş gibime geliyor. İşte bu saatten sonra satıp para kazanmaya bakacaksın. Bununla elde edilen parayla ön libero alacaksın. Tomas'ı satıp sol kanada takviye yapacaksın o zaman takım hazır hale gelir. Ben Tolga'yı da beğenmedim. Çok faul yapıyor. Direk adamı düşünüyor. Eğer böyle devam ederse Tomas oynar gibime geliyor.
beşiktaş'a tebrikler ama yinede şampiyonluk şansı çok az gibi geliyor bana hala.
galatasaray kötüydü dmc,dl şart,belki bunların gelmesiyle toparlanırlar.
ama maç çok sıkıcıydı
evet maçın sıkıcı olduğu hakkında hemfikir iz. Ancak ben sol kana da takviye değilde sağ tarafa cihanın yerine bir takviye olmasını gerektiğini düşünüyorum... Ergü,n bence sol da iyiydi. Ergün soldan daha iyi top çıkardı cihan lan lun şişirdi habire. bence sol yerine sağ bek lazım. Cihandan Daha teknik bir oyuncu. Ön libero zaten kesin şart. nacati gerçekten çok kötü. hala nedne bu kadar kötü oynadığını (geçen sezon belli bir dönemden itibaren) anlamış değilim...Quote:
Originally Posted by Del Piero_10
Maden not yoktu ve yeteniksizdi neden Belçika'da o kadar ödül aldı hazırlık maçlarından ve ilk maçtan oyuncuyu değerlendiremessinQuote:
Originally Posted by SaMaNYoLu