Baros 4-0 oldu :) Asist Aydın
Printable View
Baros 4-0 oldu :) Asist Aydın
Baros attı 4-0 :D
Emre kırmızı kart gördü ikinci sarı kart
Emre atıldı.Yapma bunu Emre çok gereksiz oldu bu kırmızı kart.
2. sarıdan görülen kırmızı sayılıyomu play off ta :D
Küme düşmüş takıma karşı kaleciye penaltı attırarak dalga geçmek Galatasaray kültür seviyesinie yakışmadı sanki.
2.ci saridan atilinca playoffta geçerli degil.
Kırmızı kartlar sayılıyor nasıl görüldüğü önemli değil :D
Kartların taşınmaması saçmalık. Play-Off ligin devamı değil mi ?
Ve 34 hafta sona erer...
Cimboma tebrikler, net bir skor. Muslera da kariyerinin ilk golunu atmis olabilir bugun :)
Rogerio Ceni - Ivankov atar hic birsey olmaz muslera atinca kultur seviyesine yakismadi ?
Tebrikler Galatasaray, Güle güle manisa "kıyakçılığın sonu ayakçılıktır" bank asya'da başarılar.
Çok sevindim Muslara'nın gol attığına. Seviyorum bu adamı ya :D
Muslera bu yıl gol atmassa bir daha zor atardı hem büyük bir moralde oldu takıma o kavgadan sonra. O penaltıyı Muslera kullanmasa Selçuk kullanacaktı büyük ihtimal hatrick yapacaktı
ivankov ilk penaltı kullandığında bunumu söylediler acaba ? ne malum muslerada bizim penaltıcımız olmucağı :icon_surprised: bkz. denemeden öğrenemessin kaldıki halısaha maçında 5-6 farkla öndeyken kaleciye penaltı hiçmi kullandırmadınız burakibe saygısızlık mı oluyo yoksa kaleciyi sevindirmek mi ?
Musleranın penaltı attırılması ayıp gerçekten ama bu galatasarayın aldığı galibiyete leke sürülmesine sebep olmamalıdır yanlış yapılmıştır evet ama adamlar oynadı ve maçı aldılar galatasaraylı kardeşlerimin de hemen savunma psikolojisine geçip örnek vermesi de yanlış. neden tamam yapılan yanlıştı ama bu galibiyetimize leke düşüremez diyemiyor ki insanlar gerçekten ayıramıyoruz ot ile çöpü :)
Benim düşüncemin orasını anlayacağını tamamını göremeyeceğini tahmin etmemiştim daha açık anlatayım ; farkla öndeyken, kaleciye penaltı attırmak dalga geçmektir,Manisa'ya özel bir sevgim yok merak etme.Bugünlük etik o kadar da değil mi diyorsunuz Galatasaray taraftarı olarak ? Bekçilik bugün mü gereksiz ?
Macta gol de atan kalecimiz Fernando Muslera 16 lig macinda gol yemeyerek rekor kirdi ve ustasi Taffarel'i geride birakti.
Keşke attığı penaltı golü yerine şunun gibi olaylar konuşulsa.