Aykut hoca ne yapmalı ? Sow u riske etmek istemiyor, alex sakat, Emreyle de ilgili demekki bir sorun var ki oynatmıyor. Her durumu da hocaya bağlamayın
Printable View
Aykut hoca ne yapmalı ? Sow u riske etmek istemiyor, alex sakat, Emreyle de ilgili demekki bir sorun var ki oynatmıyor. Her durumu da hocaya bağlamayın
Çıkması gereken 11 tartışmasız Volkan-Gökhan-Bekir-Yobo-Ziegler-Cristian-Emre-Mehmet-Stoch-Dia-Bienvenu olmalıydı.
4-3-3 sistemiyle düşünün bu kadroyu tabi. Sow sakat Ziegler'i zaten kesmez düşüncesiyle yazıyorum ayrıca.
aykut hocayı anlamak için sabretmek lazım. sabır sabır sabır 1 sezon daha
Semih seni basında gösterdi kendini, bienvenu ondan daha etkiliydi. Dia nin da formsuzlugu ortada.
Sow sakat haberlerini ligtv"de falan gormedim kaynak varsa atarsaniz sevinirim.
Stoch çıktı Sow girdi :confused:
Çıkması gereken kadro nedir arkadaşlar? Ben de bunu anlamıyorum. Neye göre çıkması gereken kadro o? Hangi kriterlere göre yani? İdman falan yapılmasın o zaman, 1 hafta yatsınlar. Sonra çıkması gereken kadro çıkar. Bu kadar basit mi bu olaylar? Aykut Kocaman'ın egosuna laf edenler; Emre Belözoğlu'nun egosu ne olacak? Onun egosuna mı yenilsin Fenerbahçe? Emre sütten çıkmış ak kaşık, Aykut Kocaman takmış Emre'ye.
Aykut hoca vasat bir TD.Bunu bugün için değil genel olarak söylüyorum.Sow sakat değilse ilk 11 çıkmaması yanlış.Ve sakatlığı varsa ikinci yarı girmeside yanlış.Stoch'un çıkması başlı başına bir yanlış.
Emre ve Sow girdi.Fenerbahçe galibiyete şimdi yakın diye düşünüyorum.
Niye maç başlarken Emre ile Sow oynamadı sormak lazım. Emre'nin karakterini beğenmem ama futbolunada kimse birşey diyemez bence iyi bir oyuncu
iddia ediyorum ümit özat mı zigler mi d iye sorsam zigler diyen bir trilyon fbli bulurum itirazı olan
Sadece Baroni'nin uzun şutlarıyla etkili olabiliyoruz ne mutlu bize.
Yat Ömer yat.Sırf şu çirkef adam için Antalyaspor'un küme düsmesini istiyorum.
Ondan sonrada niye kufur ediliyor bana anlamiyorum diyor, cokmu zor bunu cozmek Omer efendi.
Sonunda, Samsun kaldı gol atması gereken :)
lan az kalsın kaçıyodu soow:D
Gol be oh sonunda
sow 3 haftadır kayıp düşüyor ne ayak ?
ve henri golü atar :D ama spiker gol demeden inanmadım gördüğüme:D
Ömer Çatkıç hadi zaman geçirsene ?
henri atti 2-0 :D hadi samsun at 1 tane ya :D
Bienvenu'nun gol atmasına sevindim.
Ve Antalyaspor ligde kaldı.Neyse bir bakıma iyi oldu seneye stad evime yakın yere tasınıcak Fener maçına rahat giderim. :D
Dia'nın o hareketlerine gol yakısırdı yahu. :D
ya bu adamlar düşüyo ya düz sahada delleniyorum