Gazetede kadroda olduğunu okumuştum. Yok sanırım. :D
O zaman Stoch( 2 ), Semih diyelim. :D
Printable View
Hiç koreografi haberi çıkmadı bişey yok heralde
Alex yokmuş.
İçerideki maçlarda Bienvenu yerine Semih de oynayabilir. Alex de olmayınca daha fazla pasör özellikle Semih'i tercih etmiş, mantık çerçevesinde doğru olabilir. Semih'in bugün gol bulacağını sanmıyorum, geriden gelen oyunculara şut pozisyonu hazırlar.
Hareketli Pekmetek yerine ağır ve statik oynayan Edu kötü seçim. Fenerbahçe defansı arasında maç boyu boğulur gider.
İbrahim Toraman pimi çekilmiş bomba, bir hatası ile gol yedirebilir. Bakalım nasıl oynayacak?
Diğer oyuncular için bir şey söylemeye gerek yok, standartları belli.
kadrolar açıklandımı :D
FENERBAHÇE
Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Selçuk, Cristian, M.Topuz, Caner, Stoch, Semih
BEŞİKTAŞ
Rüştü, Hilbert, İbrahim, Egemen, İsmail, Ernst, Veli, Simao, Quaresma, Fernandes, Edu
Mustafa yerine Edu çok daha iyi olmuş. Mustafa'nın top kaybetmekten başka yaptığı bir şey yok. Edu'da çok kötü aslında ama en azından şut atıyor. Fenerbahçe'nin beklenenden daha çok zorlanacağını düşünüyorum.
Semih ile başlaması büyük sürpriz oldu bana. Ama yazık yine gol atamazsa harcayacaklar adamı. Keşke Bienvenu ile başlayıp sonradan Semih'i oyuna dahil etseydi.
Tamam itiraf ediyorum Aykut Kocaman benim :D
Beklediğim 11 sahada, Stoch 10 numara pozisyonunda başlar ama Caner'le bol bol pozisyon değiştirebilir. Topuz-Stoch-Caner 3'lüsü -işler yolunda gitmediği zaman- değişmeli olarak oynayacaktır. Selçuk Şahin yerine Özer olsaydı topla oynama yüzdemiz ve topun bizde kalma süresinde ciddi bir artış yakalar, maçta önde olsak bile skor avantajını savunma yapmak yerine, top çevirerek halledebilirdik lakin bunu Selçuk Şahin ve Cristian ikilisi ile yapmak mucize gibi bir şey.
En iyi mücadele eden ve savaşan kazanır.
Volkan sakatlandı çok kötü...Mert giriyor...
Tüh Volkan gitti
Eyvah eyvah diyorum sadece.Çok kötü girdi Edu.Yanlışlıkla oldu tabi o ayrı.
Volkan ağlıyor sanırım.
Bekir'in Edu'ya kızmasını anlamadım adam ne yapsın yahu orada...
kizilcak birsey yok edu gol atmaya calisiyor volkan kalesini kapatip gol yememek için çarpismalari kotu oldu umarim birseyleri yoktur.
Çok talihsiz bir an oldu Volkan için büyük geçmiş olsun, inşallah ciddi bir problem olmaz. Önemli bir oyuncu takımı için. Ama o durumda takım arkadaşlarının Volkan'a desteği, moral verişi, birbirleri arasındaki bağlılık gerçekten muazzam. Örnek alınacak cinsten.
Devam ediyor oha :D
Edu,egemen,cristian sari gordu
Volkan hala oynuyor. Çok riskli bence. Az önce dikiş atıldı ayağına.
Volkan oyuna devam edyior. Egemen, Baroni ve Edu sarı yedi.
Ooooh ne güzel dünya! Ortamın o kadar gerilmesine sebep olan Bekir'e hiçbir şey olmadı, Edu, Cristian, Egemen kart gördü.
Neyse ki Volkan iyi, oyundan çıkacak belki ama ciddi bir sakatlığı yok gibi.
Bekir'e kart vermemesi saçma bence de...Unutmuştur belki...
semihin penalti bekledigi pozisyona bakin ne yaptin semih :D
Rüştü benden çıktı işareti yapıyor hakem hala aut diyor. 1. şahıs dokundum diyor sen neye göre karar veriyorsun hakem ? Galatasaray'lı olsam bile gıcık oluyorum böyle durumlara.
Büyük geçmiş olsun. Pozisyonu görmedim ama kötü çarpışma olmuş.
Ayağına, üstelik dizine dikiş atılan adam nasıl futbol oynar yahu. Çok oynak bir bölüm diz kapağının orası. Aşırı riskli birşey yapıyolar bence. Adamın canı çok yanar.
Rüştü her yerde gösteriyor dürüstlüğünü...Bu arada Semih'in penaltı beklediği pozisyon harbi komik :D
Bu seferde başka pozisyonda Rüştü "benden çıkmadı aut" diyordu Egemen "Ben deydim ben" dedi :D