Yeter Necati yeter artık be!
Printable View
Yeter Necati yeter artık be!
Yok artık arkadaşlar şampiyon Fenerbahçe ne :D Yarın ne olacağı belli değil Kadıköyde'de favori biziz.
4ever Neco.
Zırıl sen böyle dedikçe kesin Fener şampiyon diyorum her defasında :D çok büyük konuşuyon hep :D benim bildiğim Fener yarın o maçı çok rahat alacak görürsünüz :D
Galatasaray kötü oynadığı maçta 2 puan kaybetti.
Ne güldüm ya :n: Allah sabır versin Galatasaraylı arkadaşlara.
Beşiktaş maçı zaten önemliydi , daha bi önemli oldu şu skorla birlikte .
Trabzon ilk maçın aksine daha dikkatli derli toplu görüntü verdi , Galatasaray pozisyona girmekte sıkıntı yaşadı , maçın sonlarına doğru Necati çıldırtmasa yine kazanacaktı ama inanılmaz işler yaptı Necati . İki tarafı da tebrik ediyorum , umarım durumu lehimize çevirebiliriz.
tahminim tuttuğu için mutluyum gs puan kaybettiği için dahada mutluyum :D
Fatih Terim'in maç içindeki yanlış değişimleri maçın tıkanmasına neden oldu. Orta alanda top yapacak oyuncu bırakmadıktan sonra 8 forvet oynasan bile gol atamazsın. Malesef geride tek kalan Selçuk da topları dağıtamayınca maç bu skorla tamamlandı.
Trabzonspor'da girdiği net pozisyonları harcayarak resmen galibiyeti kaçırdı.
Necati, süper bir oyuncu değil tabi ama yine de yabana atılacak bir oyuncu olmadığını biliyoruz. Son dönemde acayip kötü futbol oynuyor.
Son sözde hakemimize gelsin. Gerçekten aldığı parayı hakediyor musun? Ben olsam o parayı yerken bir düşünürüm ancak bunlara müthiş puanları veren yansız (!) gözlemciler oldukça adamlarda çok iyi yönettim sanıyor.
Faul yokken faul çalıyor ama atağa çıkan oyuncuyu kesen Selçuk'u oyundan atmıyor. Yanılmıyorsam kartı vardı. Şimdi kart veremiyor çünkü faul yok ama faul veriyor çünkü Galatasaray'ın atağını durdurması lazım.
Necati'yi eterle bayıltıp boğaz köprüsünden aşağı atacağım bir yerde karşılaşırsam. Hoca yeter artık şu Baros'la başla artık maçlara. Kadromuz eksik Aydın'la Necati'yle olmaz bu işler. Bugün Stoch'u bize koy en az 10 puan önündeydik Fener'in. Hızlı yaratıcı skorer kanat oyuncusu lazım bize.
Değişen birşey yok yarın bizde puan kaybedeceğiz o yüzden sevinmedim :)
Fatih Terim Melo degisikligiyle maci verdi bundan sonra kalan 2 maci da kazanip Ligimizin marka degerini düsürmemek lazim.
Yarın kazanmadan önce bu maçı Fenerbahçe açısından puan kaybetme lüksünün gelmesi olarak görelim.Yarın kazanırsak ciddi avantaj olur.
Ucunculugumuz hayirli ugurlu olsun :) artik kafalar daha rahat
Burak artik baska gol vuruslarida dene, Umut diziyle bile gol atiyordu :D
Alanzinho ve Burak'ın 11'de olması geçen maça nazaran Trabzon'u daha derli toplu yapmış yalnız ligde 30 golü aşkın bir golcünün şu maçta yakaladığı yüzde milyonluk net 2 pozisyonda yaptığı vuruş içler acısı. Geçen bir açıklaması vardı bu kadar golü ne zaman attım bende bilmiyorum, İnan Burak ben de bilmiyorum : )
İlk yarı dengede oynandı maç, İkinci yarı Galatasaray baskın oynadı ama skoru yaratacak pozisyonları üretemedi, Necati'nin pozisyonu ise Galatasaraylılar için gecenin en talihsiz anıydı.
Puan farkı 2.5, yani yarın biz kazanırsak lideriz, Ayrıca bu kayıp bize Kadıköydeki son maç için 1 mağlubiyet hakkı doğurdu. Kısaca Trabzon veya Beşiktaş maçından alınacak 1 galibiyet şampiyonluğu son haftaya taşır.
Galatasaraylı arkadaşlar şoktadır sanırım. Özellikle 4-2lik maçtan sonra iddaa tabiriyle herkes başka bir handikaplı galibiyet bekliyordu. Bizim 3.lük şansımız açısından kötü oldu bu sonuç.
fener maçındaki topun yüzde onunu oynayamadı galatasaray böyle lakayt olursan puanlarıda kaybedersin
Yarım puan fazlamız var :)
Hep benim arkadaş yüzünden ya. İddaa'da uzun vadede Barça'ya ŞL kazanır, ManU ligi alır dedi durumları ortada. Galatasaray'a bastı bugün durum ortada. Bir dahakine engelleyeceğim söz :D Yarın Fenerbahçe'ye basması için psikolojik baskı uyguluyorum şu anda, maşallah dediği 3 gün yaşıyor :D
Onu bunu bilmem: BU TAKIM BU SENE ŞAMPİYON OLACAK!
Bu iş Kadıköy'den önce bitmezse Kadıköy'de bitecek.
#şampiyonlukşarkısıdüşmesindillerden
Maç sonu Şenol Güneş'in açıklamalarını herkes okumalı/dinlemeli.
Şenol Güneş ; Bu günden itibaren futbol konuşmuyorum! Adaletin olmadıgı yerde futbol konuşmam! Kitleleri tahrik ederek futbol olmaz!
Şenol Güneş : Biz kitleleri durdurmaya çalışıyoruz! Birileri sürekli tahrik ediyor! Bu tehlikeli oyunun aleti olmak istemiyoruz! Bu olanları Bize yikabilirler! Futbol konuşulmuyor!
Senol Güneş ; Aykut gecen sene bunu bana da yaptı! Onu konusturanlara gündem yapanlara bakmak lazım!
Şenol Güneş ; Gecen hafta teşvik gelmedi şimdi teşvik mı geldi bize Fenerbahçe'den! Bunu mü söyleyeyim! Bu insanlar aptal degil!
Şenol Güneş : Kemal Kapulluoglu ve Şekip Mosturoglu benim hakkımı yediler! Bugün yine aynı adamlar devrede! Şimdi görünmeyen tehlike var!
Şenol Güneş : Onları herkes biliyor! Aykut Kocaman'dan özür beklemiyorum! Çünkü o bunu bilerek yapıyor!
Senol Güneş : Bu sucu işleyenler cezasını çekecek! HUKUKEN AKLANABİLİRSİNİZ! AMA VİCDANEN AKLANAMAZSİNİZ!
Şenol Güneş ; Hukukun gucu degil, gücün hukuku var! Ben cocuğuma is yakınıma ihale istemiyorum!
allahtan melonun ayağı serkana isabet etmedi
sadri şenerin her fırsatta ortamı germesini saymazsak evet öylesin hocaQuote:
Şenol Güneş : Biz kitleleri durdurmaya çalışıyoruz! Birileri sürekli tahrik ediyor! Bu tehlikeli oyunun aleti olmak istemiyoruz! Bu olanları Bize yikabilirler! Futbol konuşulmuyor!
Fatih Terim: Şimdilik 2 maç kaldı ama bu bizim tahminimiz; bakarsınız daha sonra da HATIR KUPASI adıyla 3 maç daha çıkar