bu arada robbenin olduğu takım finalde dünyaları kaçırıp 2. oluyo hep bkz. dünya kupası finali :D
Printable View
bu arada robbenin olduğu takım finalde dünyaları kaçırıp 2. oluyo hep bkz. dünya kupası finali :D
Neymiş bu Chelsea sempatizanlığı arkadaş yahu. Ne olduda millet bu kadar Chelsea taraftarı oldu?
Ashley Cole ne penalti atmis oyle.
Tebrikler Chelsea Teşekkürler Chelsea :)
Futbol mucizelere keder, City'nin şampiyonluğu, Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası kazanması, şimdide Chelsea şampiyonluğu, kesin EURO 2012 Polonya gülebilir...
Adaletini seveyim futbol. En çok da Neuer'e üzüldüm ben. Adam hem attı, hem tuttu ama; yetmedi kupayı getirmeye. En kötüsü de kendi seyircisi önünde kaybetmesi oldu Bayern için.
abromoviç : bu ateş üfleyerek sönmez
:D :D :D :D
Robben o penaltıyı atarken hissettim kaçıracağını.Daha garanti bir vuruş denemeliydi.
Neuer gibi kaleci lampard"in penaltiyi nasil tutamaz anlamadim adam hep ortaya vuruyor :D bugunde ortaya vurdu :D
Ya bu tribünde kupa verme olayı size saçma gelmiyor mu ? Böyle hiç ruhu yok gibi geliyor bana. Eskiden ne güzel sahanın ortasında verilirdi ve herşey net şekilde görülürdü. Bunda hiçbirşey belli olmuyor.
Güzel bir final oldu. Drogba tam bir reyiz.
Cech 5 penaltıda da hatta robben'in kini de sayarsak 6 penaltıda da köşeyi bildi.
Bayern için yıkım senesi 3 kulvarda da 2.oldular.
2.'lerin takımı Munih :D gurur duymalılar 2.'likleriyle hep 2.'ler :D
eskiden türkiyede de trübünden veriliyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam
bence de sahanın göbeinde almaalrı daha fotojenik
Robben, önce lig şampiyonluğunu ardından da Şampiyonlar Ligini rakiplere verdi adeta.
Drogba'da az çakal değil ha, aldı kupayı Abramoviche götürdü resmen "2 senelik sözleşmeyi haftaya imzalıyoruz dimi ?" der gibi.
Sadri baskan oyuncu izlemeye gitti demistim :)
Robben final kaybetme konusunda Ballack'ı geçti :) Oynadığı kulüplerde ve Milli takımda bir çok finali kaybetti. Chelsea'de futbol olarak kupayı hak etmese de 2008 yılında hak ettiği kupayı bu yıl hak etmedikleri bir şekilde kazandılar. Şans bu defa yüzlerine güldü.
Photoshoptur o yaw :D
Tabikide öyle :n:
hikmet hoca yok mu nerde o onerde
Hikmet hoca ekler birazdan Di Matteo reyiz ile fotosunu...
Penaltıları çıkartırsak, son yılların en sıkıcı finali oldu diyebiliriz sanırım. Yinede tebrikler Chelsea.
Bu maçın anısına gelsin !
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=p4rZwpoZhRA&feature=g-all-c"]DROGBA ![/YOUTUBE]