Tabii ki girerler ancak play off ta ilk turda gider bu Lakers.
Printable View
Nash sakatlıktan dönünce LAL daha iyiye doğru gitmeye başladı. Bu sene çetin bir çekişme var playoff lara bile kimlerin kalacağını tahmin etmek zor.
Maddi manevi Hidayet 20 maç ceza almış.
Hidayet Türkoğlu yaptığı ilk açıklamada, “Türkiye’ye geçen yaz döndüğümde antrenörüm bana omuz sakatlığımın daha hızlı iyileşmesi için bir ilaç verdi. Bu ilacın yasaklı olduğunu bilmiyordum ve almadan önce bunu kontrol etmedim. Vücuduma giren maddeden ötürü tüm sorumluluğu üstleniyorum. Bu tamamen benim suçum ve Orlando Magic organizasyonundan, ligden, takım arkadaşlarımdan ve Magic taraftarlarından özür dilerim. Birçok insanı yüzüstü bıraktığımı biliyorum ve hatamdan ötürü çok üzgünüm” dedi.
Hidayet Türkoğlu aynı zamanda, NBA tarihinde yasaklı madde kullanımından ceza alan sekizinci oyuncu oldu.
NBA'de daha önce Rashard Lewis, OJ Mayo, Darius Miles, Lindsey Hunter, Soumalia Samake, Matt Geiger ve Don MacLean doping cezası almıştı.
Hidayet Türkoğlu'nun 20 maçlık cezası Çarşamba günü, Orlando Magic - Atlanta Hawks karşılaşmasıyla başlayacak.
Sakatlıktan çok formsuz dönmüştü zaten. Şimdi de 20 maç ceza. Sezonu mental olarak kapamıştır. Orlando seneye 4M gibi bir tazminatla Hidayet'i serbest bırakacaktı. Seneye kendisini %99 ihtimalle TBL'de göreceğiz.
62. All Star maçı 17 Şubat Pazar’ı Pazartesi’ye bağlayan gece 03.00’te Houston’dan naklen CNN Türk ve HD kalitesiyle D-Smart 77. Kanal Smart Spor’da.
All Star Çaylaklar maçı 15 Şubat Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece 04.00’te naklen CNN Türk ve HD kalitesiyle D-Smart 77. Kanal Smart Spor’da.
Yetenek yarışmaları da cnn türk de yayınlanacak siteye yazmamışlar ama o da cumartesini-pazara bağlanan gece benzer bir saatte olacaktır açıklama gelirse yazarım buraya
Ve all star arasına girilirken konferansların puan durumlarına http://tr.global.nba.com/stats/leagu...html?locale=tr
şu adresten bakabilirsiniz lakersin sezona büyük umutlarla girdiği bu yılda kalan son 28 maç da houstonla 4 galibiyet farkını kapatması gerek
Son Olarak İstatisliklerde liderle ve Türk Oyuncuların Yerleri
SAYI: KEVIN DURANT (OKLAHOMA CITY THUNDER) 29
RİBAUND: DWIGHT HOWARD (L.A. LAKERS) 11.9
Ömer Aşık (Houston Rockets) 11.5
BLOK: LARRY SANDERS (MILWAUKEE BUCKS) 3.16
ASİST: RAJON RONDO (BOSTON CELTICS) 11.1
TOP ÇALMA: CHRIS PAUL (L.A. CLIPPERS) 2.60
Son olarak En fazla double-double yapanlar listesinde Ömer Aşık 11.sıradadır (24 dd)
143 - 138 Batı kazandı maçı. MVP 20 sayı 15 asist ile oynayan Chris Paul oldu.
Chris'lerin gecesi :D
Batı'da Chris Paul şov vardı, sonuna kadar hak etti MVP'yi, diğer tarafta Chris Bosh rezil oldu :D Şut atar potaya değmez, oyun kurucudan bacak arası yer, savunma yapar üstünden basket yer :D
Ama gecenin en iyi hareketleri sanırım Kobe'den geldi, Lebron James'in dünyasını kararttı savunması ve bloklarıyla.
Diğeri de CP3'ün Noah'a taktığı kapak olmuştur herhalde :D. Agresif savunmaya 3'lükle en güzel cevabı verdi.
NBA'ciler nerdesiniz yahu play-offlar başlıyor artık normal sezon bitti.
Batı Eşleşmeleri :
OKC Thunder(1.) - Houston Rockets(8.)
LA Clippers(4.) - Memphis Grizzlies(5.)
Denver Nuggets(3.) - Golden State Warriors(6.)
San Antonio Spurs(2.) - LA Lakers(7.)
Doğu Eşleşmeleri :
Miami Heat(1.) - Milwaukee Bucks(8.)
Brooklyn Nets(4.) - Chicago Bulls(5.)
İndiana Pacers(3.) - Atlanta Hawks(6.)
New York Knicks(2.) - Boston Celtics(7.)
Valla bu sene geçen seneye göre daha zevkli geçecek gibi görünüyor.2 Konferanstada 2.-7. eşleşmeleri çok çekişmeli geçecek Kobe'nin olmaması Spurs,Rondo'nun olmaması Knicks için avantaj ancak bu avantajlara rağmen belli de olmaz tabi göreceğiz neler olacak.
T-Mac Spurs'a geldi bakalım tekrardan parlar mı
Eski T-Mac'li Spurs sürpriz yapabilir bu sezon.
Başka takımda olsa belli olmazdı ama Popovich ile yeniden doğacaktır diye düşünüyorum.Ayrıca Lakers'in gelmesi kötü oldu Houston daha iyi olacaktı bizim için ama olmadı maalesef.Gasol çok iyi form tuttu dikkat etmek lazım ona.
kobesiz play off hiç çekilmicek izledigim 2 takimdan biriydi lakers. kobe olsaydi ah o sakatligi yasamasaydi...
OKC Thunder - Houston Rockets (thunder en fazla 1 maç verir)
LA Clippers - Memphis Grizzlies (olaylar olaylar :D birbirlerini yerler )
Denver Nuggets - Golden State Warriors (denver deplasmanında oynamak kolay degil 4-2 alır denver )
San Antonio Spurs- LA Lakers (kobesiz zor ama lakers kolay teslim olmaz)
Doğu Eşleşmeleri :
Miami Heat - Milwaukee Bucks (yoruma gerek bile yok süpürürler :n: )
Brooklyn Nets - Chicago Bulls ( bunlarda kendi aralarında oynar :D )
İndiana Pacers- Atlanta Hawks ( sert indiana savunması umursamaz atlanta takımını sindirir )
New York Knicks) - Boston Celtics ( dananın kuyrugu burda kopar :D )
tahminlerim bunlar beyler mavs bu sene yok playoff ta umudumuz miami :p
OKC-Spurs Batı Finali olur Miami-New York Doğu Finali olur.Finalde OKC-Maimi olur Durant tek başına alır bu sene.OKC şampiyon olur benden demesi :D
OKC yine finalde olur ama rakibi kim olur onu bilemem. Bir de şu Miami bir tek bana mı antipatik geliyor yahu, çok itici takım oyuncularla alakası yok ama bu iticiliğin ezelden beri itici LeBron'u, Wade'i falan severim ama takıma gıcığım :n::n:
Yıllardır anti miamiciyiz yalnız değilsin. :D Bu yıl bizim yılımız T-Mac'i de aldık Lakers'ı geçersek şampiyon oluruz diye düşünüyorum.
OKC Thunder - Houston Rockets 2
LA Clippers - Memphis Grizzlies 2
Denver Nuggets - Golden State Warriors 1
San Antonio Spurs- LA Lakers 2
Doğu Eşleşmeleri :
Miami Heat - Milwaukee Bucks 1
Brooklyn Nets - Chicago Bulls 1
İndiana Pacers- Atlanta Hawks 1
New York Knicks) - Boston Celtics 2
tahminlerim bunlar :D 1 maç uzerine degil toplam 6 maç mi iste 6 maçin sonunda turlucak takimlari seçtim :D
Eğer şu anki playoff takımlarının hepsini bir potada değerlendirirsek, hem form olarak, hem de sakatlık vs olarak Miami Heat AÇIK ARA şampiyonlukta favori gözüküyor. Spurs o eski organize olma yeteneklerini bir nebze kaybetti, OKC geçen seneki takım olamama hatalarını hala sürdürüyor,Lakers Kobe'yi, Boston Rondo'yu kaybetti, onların umutları çok azaldı gibi. NYK'de de Chandler'ın bir eksikliği var. Miami ise hem kariyerinde zirve yapan bir Lebron'a sahip, hem playoffa doğru iyice açılmış olan efsaneleri Wade'e sahip, bir başka büyük oyuncu Bosh da takımda, geçen seneki çekirdeği korudular ki NBA'de şampiyonluğun ilk adımı çekirdek oturmasıdır, bu da geçen sene tamamlandı zaten, ayrıca sene başında takıma Rashard Lewis, Ray Allen gibi müthiş oyuncular da eklendi, Chris Andersen ile de en büyük zayıflıklarından biri olan pota altı savunmasında birazcık rahatladılar ki bu olmadan da şampiyon olabilen bir takım, daha doğrusu diğer avantajlarıyla böylesine büyük bir eksikliği kapatmayı başaran bir takım, buralara da biraz tutkal sürünce neler yapabilir ben bilemiyorum, ki 28 maçlık galibiyet serisini yaptılar bu sene, ayrıca Miami Heat tarihindeki en yüksek galibiyet sayısını da bu sene almış oldu normal sezonda.
Yıllardır taraftarıyımdır Miami'nin zaten, o yüzden onların da kazanmasını istiyorum elbet. Ancak objektif bakış açısında da Miami ağır basıyor zaten. Ancak NBA bu, NBA'de ne olacağı belli olmuyor biliyorsunuz.
valla benim favorim lakers ile houstondu kobe sakatlaninca sanslari bence yok houston ile memhpis favorim.
OKC Thunder - Houston Rockets 1
San Antonio Spurs- LA Lakers 2
Brooklyn Nets - Chicago Bulls 1
New York Knicks - Boston Celtics 1
Ve nihayetinde Play-Off zamanı geldi. Play-Off'un havası mükemmel. Yine harika bir Play-Off sezonu izleyeceğiz. Bende tahminlerimi yapayım.
OKC Thunder - Houston Rockets 1
San Antonio Spurs- LA Lakers 1 (lakers süpürülür. 4-0)
Brooklyn Nets - Chicago Bulls (7.maçı izleriz :p )
New York Knicks - Boston Celtics 1 ( dışardan görülen ilk turun en büyük eşleşmesi )
düzenleme bu arada Spurs - Lakers maçı yarın 22.30'da CNN'de..
OKC Thunder - Houston Rockets 2
San Antonio Spurs- LA Lakers 1
Brooklyn Nets - Chicago Bulls 2
New York Knicks - Boston Celtics 1
Benim tahminlerim böyle.Houston'dan bende Arif gibi bir sürpriz bekliyorum.
play off maclarini bari takip edebilsek tvden. normal sezonu hic takip edemedim. cnn biraz daha fazla mac vermeli bu periyotta. aksi takdirde nba turkiyede popularitesini yitirecek. bu nba yonetiminin de isine gelmez. ben bile butun sezon 2-3 mac izlediysem sadece, ulke genelinde durumu dusunemiyorum.
eslesmelerle ilgili hicbir ongorum yok, miaminin ligi domine ettigini biliyorum sadece. surpriz olmazsa onlar sezonun galibi olabilirler. lakers son macla girebildi playoffa, katilamasaydi dalga konusu clippers degil bundan sonra lakers olurdu los angelesda :)
t-Mac sozlesme imzalamis, playofflarda onu izleme imkanimiz olucak. omer ve ersanin hatrina houston ve milwaukee taraftariyim bu sezon.
Bu arada yarın 22:30'da oynanacak Spurs-Lakers maçını CNN Türk verecek.Normal sezonda Pazar ve Çarşamba 3-4 kez izlemiştim ben maçları yine aynı şekilde devam edecek anlaşılan.
Finale kadar muhtemelen Pazar-Çarşamba verecekler. Finalin tüm maçlarını gösterirler. (geçen sene böyleydi en azındna)
Birgün Bobcats ı da play offta görme umudunu hala taşıyorum içimde :D
Knicks-Celtics maçı çok zevkli geçiyor beklediğimiz gibi.Son 3 dakika 81-76 önde Knicks.Bu arada Chandler dönmüş haberiniz ola.
Kidd maçın kahramanıydı.Pierce kırılma anlarında yaptığı hatalarla maçın kaybedilmesinde büyük pay sahibi oldu.Daha maç bitmedi ama buradan dönmez artık
boston iyi zorladı. seri 4-3 biter.
85-78 bitti.Seri 7. maçın sinyallerini verdi Knicks 4-3 ya da 4-2 ile geçer diye düşünüyorum.Denver Nuggets-Golden State Warriors maçı başladı bu arada.