oyunu öne yığabilsek... kuyt sol kanatta oynuyor gibi geldi bana da. sow'u hep ortada gördüm.
Printable View
oyunu öne yığabilsek... kuyt sol kanatta oynuyor gibi geldi bana da. sow'u hep ortada gördüm.
Mhmet Topalı çok beğendim topla alışverişleri ve hucuma destek verişleri çok iyiydi. Ondan beklemediğim hareketleri yapıyor açıkcası :)
Sow sol kanatta oynamıyor ki , hocanın antremanlarda da denediği 4-3-1-2 oynuyoruz.İyi başladık ama son 10 dakika falan çok sıkıcıydı.
Hayır ya ne alakası var geçen hafta Sivas'ın M.İ.Y maçı 19'da başlamıştı yayınla alakalı bizim maç 20:30'da TS maçı 21'de oynanacak Fener'in maçını 20 ya da 19 yapsalar kötü olurdu onlar için...
Cumartesi 15:00 Karabuk - Trabzonspor ( 30+ derece hava sicakligi)
Cumartesi 19:45 Antep - Sivas
Cumartesi 19:45 Elazig - Fenerbahce
Ilk hafta fiksturu ( ramazanin son gunu) Federasyon saglikli dusunemiyor. Burda yayin akisini etkiliyecek birsey yok. Futbolcu sagligini dusunsunler. Bugun Fenerbahceyede aynisini yapsalar aynisini derdim, ondan sordum macin niye erken oldugunu, sonra zaten havanin sicak olmadigini gordum maci acinca.
Gol dakikaları bunlar..
avrupa macinda egemen o hareketi yapsa direk kirmizi.. gole giden son adami düsürdü yere.
Egemen net kırmızı !
Her yan topta kuyta tamamen sarılıyorlar sonuncuda da düşürdüler.hani değişmişti bu kural?
Sivas 6-7 dakika çok iyi baskı kurdu ama golü çıkartamadı. Fener' de sıra.
Alex ayip.etti eger gorduyyse de tepki vermediyse
Genç Nöbetçi oyunda :D
Adam butun kafa toplarini aliyor :) Enaramo nasil bir adamsin sen
HAK'ın yerine Semih girmiş Fenerbahçe şuan da nasıl oynuyor ?
Diziliş ve oyun bakımından.
sivas iyi oynuyor ama bir turlu atamadilar
yazik su takima.. ne hale getirdi kocaman güzelim takimi
ulan selcuk senin o pas verecek ayagini yaninda oyuncu var adam taca atiyor topu...
Selçuk :n::n:
Sivaslılar Selçuk diye tezahürat yapıyor :D
Selçuk o pası nasıl verebiliyorsun mübarek.
Selçuk iyi güldürdü he :zuhaha Fener ilk yarı kaçırdıklarını atsa çok rahat kazanırdı bu maçı ilk yarı 0-0 bitince hayli zorlaştı maç Sivasta Eneramo ve Aatif bi türlü toparlanamadılar bi soldan bi sağdan ofsayt yaptılar Aatif öğrenememiş bu işleri :D
selcuktan muthis pas :D :D
maç bitti 0-0 sivas 2.ci yari hak eden tarafti.
http://www.youtube.com/watch?v=DrmSTLMqQ8M
Selçuğa laf yok :D
Bu Selçuk'un hayatı incelenmeli. :) Selçuk'tan kat kat yetenekli, daha çalışkan birçok oyuncu büyük kulüplerde harcanırken bu adam bir şekilde hala Fenerbahçe formasıni giymeyi başarabiliyor. :)
Selçuk :zuhaha Bir Galatasaraylı olarak Aykut Kocaman'ın bir ömür Fenerbahçe'nin başında olmasını istiyorum :)