Orası da doğru:D
Printable View
Selçuk - Yekta, Hakan - Riera/ Çağlar değişiklikleri gelse çok şık olur.
Yine az kaldı duran toptan yiyorduk.
Kaptanlık Selçuk'a geldi, yakıştı.
Melo az kaldı kaptanlığı sahipleniyordu :D
Son 20dk kaptan Selçuk.
Ulan Yekta o kaçar mı.
Selçuk İnan'a yakışır kaptanlık. :) Fatih Terim bunu planlamıştır büyük ihtimal, milli maçlardan sonra moral vermek adına çok mantıklı bir hamle.
Yekta da Selçuk'un asisti yedi resmen. 4. gol kaçtı.
Ndjock üç tane güzel kurtarış yaptı.Galatasaray böyle bastırırsa daha ne kadar dayanır belli olmaz.
Neler kaçtı be Ndjock çok iyi kurtardı.
İkide bir Selçuk'un paslarını yiyorlar bu iki oldu.
Eboue'de 8 tane ciğer var herhalde. :)
Bizim takımın kondisyonunu çok beğendim. Manu maçına hazırlık olduğu çok belli. Dk farketmeksizin tam disiplin ile geriye koşuyoruz.
Sanırım Burak'ın oynama zamanı geldi.ManU onbirini merak ediyorum.
Ben golü Semih' e yazdım. Helal olsun.
4-0
4-0 Umut attı, atmasa olmazdı zaten :D
Edit : Semh'i bilmesem ortasaha oynuyor zannedicem o nasıl pas.
Semih Selçuk Abisinden çok şey öğrenmiş.
Umut atmadan biter mi maç :) Adam bir şekilde atıyor, helal olsun. :) Yalnız Semih'in pas neydi öyle, ona da bir aferin vermek lazım.
Antalyaspor bizim rakibimiz olamaz. 4-0 budur.
Çok iyi oynadığımız söylenemez ama bu şekilde kazanmak ayrı bir güzel oluyor. :) Keşke 1-2 tane daha atabilseydik, neyse artık buna da şükür. Lider olarak gidiyoruz İngiltere'ye, moraller yüksek olacak. Her açıdan çok güzel bir akşam oldu. :)
Umut gene saçma sapan bir gol attı:D
Güle oynaya kazandık.Maçtan önce Galatasaray'ı hafife alan arkadaşlar bir kez daha düşünsün :) Rahat bir maç bekliyordum öyle de oldu.Burak'ın attığı gol nefisti.Antalya'nın kaleciyi hiç beğenmedim.İlk kez rakibin kaleciyi bu kadar beğenmiyorum.Ben bile rahat edemedim o kaledeyken Galatasaraylı olmama rağmen :) 1-2 top çıkardı ama hiç beğenmedim ben.Tebrikler Aslanlarımıza.ManU da 4-0 yendi biz de bakalım nolucak Old Trafford'ta :)
Ömer'in yokluğunda yılların acısını çıkardık iyi oldu. Elmander'in hafif sakatlığı var galiba ManU maçında Burak başlar.
Belkide sezon boyunca deplasmanda bu kadar rahat galibiyet alacağımız çok az maç olur.İkinci yarı biraz daha şanslı olsaydık 6-7 farklı biterdi.Umut'un gol atmasına sevindim.Çok sempati duyuyorum kendisine.Burak ve Amrabat çok katkı vericek gibi.Etkili oluyorlar.Beklediğimden rahattı maç.Manu maçı öncesi iyi oldu.
Semih'in son golde top sürüşü attığı pastan iyiydi bence.
Çok güzel bir galibiyet oldu.Burak'ın frikik nefisti.Sonraki frikiği Selçuk'a bıraksa daha iyi olurdu :) Son golde kimse sevinmeyince gol iptal edildi sandım :D Tebrikler tüm oyuncular,şimdi hedef AVRUPA!
Man.United maçında Elmander oynayamazsa Umut ile tek forvet başlamak daha iyi olabilir.
GSTV: Elmander, tedbir amaçlı olarak oyundan alındı, Manchester maçında oynamasına engel yok.
Cris için tereddütlerim vardı , bu maç ne kadar ölçü olur bilmem ama defansı epey toparlamış bence. Zamanlaması özellikle çok iyi. Ligi çok rahat götürür.
Bizim maçı her izlediğimde umut'a olan saygım artıyor, ne çok koşuyor öyle yahu.Keza eboue de. :)
Geçen seneki güvenli duran takımın sahada olması güzel, ondan önceki seneleri akla getirince daha da güzel. :)
Cris'ide beğendim fena değil, ayaklarıda güzel.
Çok rahat kazandık yine çok gol attık, daha da atabilirdik ama kasmadık, bu sefer yemedik üstelik :) Tabi bunda Antalyaspor'un berbat oyunu da etkili oldu. Tebrikler aslanlarımıza temiz bir 3 puan oldu. Önemli olan çarşamba günü olan maçımız. Umarım oradan da alnımızın akıyla çıkarız.