Aykut Kocaman'ın kovulması için Limasol'a puan kaybetmesi gerekli bence :D
Printable View
Aykut Kocaman'ın kovulması için Limasol'a puan kaybetmesi gerekli bence :D
ünal aysala güvenim her geçen gün artıyor adam bedavaya çilek aldı bunu yappan başka biri yoktur herhalde :D ve şaka bir yana şu anda kendimi aykut kocamanın yerine koysam mönchengladbach maçına koşmayan oyuncuların tamamını yedek bırakırım bakalım o zaman napacaklar koşmayanlar
Sene 2010/2011..
Ben:Fenerbahce top oynamıyor Aykut Kocaman gitsin ...Başkası:ya sen kafayımı yedin her hafta galip nasıl top oynamıyor ?
Sene:2011/2012
Ben:Bu sene şike için ölümüne oynayacaklar aykut kocaman sayesinde filan değil..oyuncular kendi namusu için...
Başkası:Aykut kocaman olmasa oynamazlar..
Sene:2012/2013..
Ben:Bu sene aykut gitmesi lazım şampiyonlar ligi var..elenmesin istiyorsak gitsin..ligdede kötü duruma düşücez..
Başkası :Oğlum 2 senedir gitsin diyorsun adam 2 senedir nasıl top oyanatıyor takımı...
Sene 29 Eylül 2012
TARAFTAR:AYKUT KOCAMAN İSTİFA ...
Artık istifasını vermezse ayıp eder zaten :)
Ayıp yani şu oyunu gördüm ya ayıp izlediğim yerde herkes Kasımpaşanın golüne alkışladı..
Aykut Kocamana yol verilmesse bu cok adamin sonu olur Fenerbahcede.
Twitter'da Ünal Başgan döktürüyor. :D
Sıra rıdvan dilmende :D
Gladbach (D), Beşiktaş ve Bursaspor (D)... Fenerbahçe'nin önündeki fikstür. Bursa maçına gelmeden Aykut Kocaman'ın gönderileceğini düşünüyorum. Kendisi istifa etmezse ve inatla takımın başında maçlara çıkmaya devam ederse de, çok Fenerbahçeli'nin gözünden düşecek, eminim.
Beşiktaş maçını beklesinler de Kadıköy'de yenilmezlik de gitsin :D
Özer Hurmacı; dinanizmizimziizaksadjdjdhasıdgudsgdusavugsva :)
Harbiden Kadıköyde ki yenilmzlik var. :D
Bir gram gurur onur Fenerbahçe sevgisi taşıyorsa istifa eder.
Takımda bu yıl gelenler hariç bir tane seveni yok kendisini derhal ışık hızıyla Fenerbahçe futbol takımından uzaklaşmalı aykut kocaman
gerekirse dünyanın en çirkef pislik küfürbaz saldırgan adamı gelsin ama şu takıma futbol oynatsın,
erkekçe saldırmayı öğretsin
kenara geçsin saldırın desin azarlasın istediğini yapmayan adamı korkutsun
pısırık pısırık surat asmasın kenarda
bu ne kardeşim kanser olduk yeter ya izlemiyim diyorum maçları dayanamayıp yine izliyorum
3 4 5 olsun istedim de kasımpaşa oley çektirmeyi tercih etti.
16.hafta mı fenerbahçe-galatasaray maçı ve ilk maç kadıköyde mii?
Beyler bu kadar takılmayın bu Saraçoğlundaki yenilmezlik olayına :)
Kimse yenilmez değil, şu zamana kadar Aykut hoca varken de tutuldu ise o seri yine devam edecektir.Beşiktaş maçına kadar gitsin gitmesin hesaplarına gerek yok..
Soyunma odasında toplantı yapılıyormuş
Alex De Souza herşeyin sorumlusu sensin
Güldürdüysem ne mutlu bana sinirden ne yazdığımı ne yazdığımı bilmiyorum :) öyle kalsın madem..:)
Ne toplantısı..Şike toplantısı mı ? Beyler şikesiz maç kazanamıyorsunuz..illa her maç şike mi yapalım diyorlar..yok böyle yönetim..taktik..
ve sonra bir ayrıntı...her pas,şut,orta ve yapılan her olaydan oyuncular aykut kocamana baktılar her zaman Futbolcular...Futbolcularda istemiyor aykut kocamanı herhalde..
Oyundan çıkan bir futbolcunun gidip tribüne oturması nedir? Miroslav Stoch ve Alex ne cüretle, nereden güç alarak ya da yüz bularak teknik direktörünü protesto edebiliyor? Yedek kulübesinde oturmayı reddedebiliyor? Bunları da düşünün arkadaşlar. Ciddi şekilde bazı futbolcuların Aykut Kocaman'a karşı tavırı görünüyor. Ne başlarındaki kişiye, ne üstlerindeki formaya saygıları var. Aykut Kocaman yetersiz, eyvallah. Ayrılsın kulüpten ama bu adamları da göndereceksin ki problem tekrarlamasın kendisini.
Yalnız şu Galatasaraylıların Aykut hoca ile ilgili ironik konuşma çabaları da sıkıcı olmaya başladı artık
Maçı izlemedim. Paşa'yı tebrik ediyorum.
ismail kartal çıktı basın toplantısına
aklıma birden yeni malatyaspor maçı geldi ...
Bence çok yanlış bu davranışı, yardımcısını ortaya atıyor resmen.
aykut kocamanın insan içine cıkacak yüzü mü kaldı ki