Bence bugün ateşlenmiş ve iyi oynadığı halde kenara alırsa..cok büyük haksızlık Olur.. mehmet topal dökülüyor..İşte Salih uçan olsaydı yedeklerde..Topal'ın yerine onu alırdı..Cok daha iyi olurdu..
Printable View
Volkan gününde bugün.
Yeter aykut kocaman yeter
Beyler pozisyona girdik ilk defa hoca bi 10 dakika değişiklik yapmaz artık.
taktiği çözdüm beyler 60'a kadar rölantiye al maçı sonra oynamaya çalış
Takım full ataktayken ayağına gelen topu geri pas olarak atıp 10 saniye sonra bu defa kaptırarak kontra atak tehlikesi yaratan Selçuk Şahin cansın can.
Caner çıktı Krasiç girdi
Sow çıkar Semih girer
Maçın sonlarına doğru Kuyt çıkar Serdar Kesimal girer
Dayanın çocuklar 22 dakika kaldı, puanı alacaz buradan.
Egemen yazdı.
Kötü oynarken gol atmak iyidir. Cristian güzel ortaladı, Egemen süper vurdu.
Golü attik artik daha iyi oynar takım
Fenerbahçe bug buldu yalnız. :D Cristian ortalıyor, Egemen vuruyor. :)
Ahhh Selçukk ahhhhh
Duran toplarda niye bütün takım olarak ceza alanı içersine yerleşiyoruz?
Allah herkese Aykut Kocaman şansı versin.
Geçen senedendir dile getirdiğim bir şey, bir ara kendimden şüphelendim acaba bunu sadece ben mi öyle görüyorum diye : )
http://forum.turksportal.net/vb/show...2&postcount=96Quote:
Fenerbahçe'nin kornerlerde 11 kişi savunma yaptığını dönen her topun tehlikeli olduğunu yazmıştım, isteyen varsa maçı tekrar izlesin veya gelecek maçlarda buna dikkat etsin. Belki bu ne ki diyebilirsiniz ama bu çok şey, bu bir felsefe, bu bir oyun anlayışı ve Fenerbahçe bu anlayış yüzünden kaç defa gol yedi. Keşke teknik imkanlar elimde olsa da bunu görsel olarak size gösterebilsem.
Volkan böyle olduğu sürece bu maç 900 dakika olsun yine Fenerbahçe kazanır.
Daum'un ikinci döneminden beri kornerlerde tüm takım olarak ceza sahasına kapanıyoruz
bunların hepsine bütün olarak bakıldığında aykut kocaman a fenerbahçe nin 3 gömlek büyük geldiğini görüyoruz.
küçük düşünen korkak bir hoca
o kadar korkup önlemler almasına rağmen bol pozisyon verip kalecinin perofrmansı ve rakibin kazmalığı ile maç kazanıyoruz o da ayrı.
Krasic resmen dökülüyor ne çalışıyorlar antremanda anlamıyorum.İyi de ceza alanı içersinde kapanmanın mantığı nedir?
Fenerbahçe filan kazanmadı, rakip itina ile kaybetti. Türkiye'de oynasa bu AEL puan bile alamaz 34 maçta, o kadar kötüler.
Fenerbahçe doğru düzgün top oynamadan kazandı.Takımda en çok gol pozisyonuna giren Egemendi :) Bu performansla lider olması büyük şans.Gruptan çıkacaktır Fenerbahçe ama bu oyunla çeyrek finali zor görür.AEL doğru düzgün top oynasa en az 2 gol atardı.
Gruptaki 3 deplasmandan 2'sini kazandık büyük avantaj elde ettik. Gruptan lider çıkarız bence.
Öyle veya böyle son saniyede marsilyadan gol yemesek su an 9 puandik.orta sahada eksikler olduğu açık mehmet topuz bari artık dönse iyi olacak. Krasic diyoruz ama böyle oynayacaksa hiç oynamasin,stoch form tutacak gibi geldi bana bu avantaj.kuralar cekildiginde de soyledigim gibi biz rahat lider bitiririz bu grubu.sadece fark dahi atsak rahat kazanamayiz,hoca bunu seviyor cunku.sebebi nedendir bilinmez tabi.
"Fenerbahce Selcukla Kazandı" ..
Kötü oynanan 2 pas yapamayan fenerbahce..Duran toptan bulduğu golle önce geçti..ama her zaman şans yardımcı olmaz...1.5 ay dendi...Sonra 2.yarı daha iyi olucaz dendi..Bakalım allah sonumuzu hayr ettsin..Top falan oynamıyoruz..Bu maç rumlara karşı oynanmasa macı izlemezdim bile..
Volkanspor olarak iyi oynadık.
Yeni taktiğimiz hayırlı olsun.Serdar'ı sokar da durur artık derbilerde, lig maçlarında her yerde..
Bu arada Krasic'e bir değinmeden edemeyeceğim çok çok çok kötü, ne yaptığının hiç bir mantığı yok.
Berbat bir oyun sonrası alınan 3 puan harbiden çok şanslı Aykut Kocaman, biz beraberlik için gittiğimizi çok belli ettik.
Son dakikalarda hücumcu çıkarıp defans soktuğumuz maçlar oldu. O maçı hatırlayan var mı? Hatırlamadığımız için mi ilk kez olmuş, skandal muamelesi yapıyoruz?
Bu futbolla 3 puan mucize. Gruptan çıkacaktır bence Fenerbahçe. Aykut Kocaman'ın dediği gibi 2. yarıda iyi futbol da oynamaya başlarsa ki ara transfer döneminde eksiklikler de kapatılabilir, UEFA'da üst turları görür.