Hayırlısı olsun...Ancak ben Aziz Yıldırım'ın kabul edeceğini düşünmüyorum.
Printable View
Hayırlısı olsun...Ancak ben Aziz Yıldırım'ın kabul edeceğini düşünmüyorum.
Bu kötü oldu işte.
Aykut Kocaman canlı yayında istifa etti
Yıldırım bir zahmet kabul etsin artık. Kocaman'ın adamlığını her zaman takdir ettim ama menajer böyle olunmuyor ne yazık ki.
İstifaya cidden üzüldüm.
Metin Diyadin GELSİN !
Kabul edilirse çok mantıksız bir hareket olacak, 2-3 gün önce transfer çalışmamız var, takviye gelecek derken şimdi istifa hiçbirşeyi daha iyi yapmaz. Kim gelecek şimdi teknik direktör olarak, nasıl bir futbol olacak, kendi kurmadığı takımla ne kadar başarılı olacak bir sürü soru var.
2 kötü sonuç geldi diye istifamı edilir ya
Tamam işte yeni gelen teknik direktör için yeterli zaman olur yeniden yapılanma için..
Karar doğru da bence zamanı yanlış, bugün kazansa yola devam etmeyecek miydi ? Hedeflerden bir sapma yok, havlu atılmamış, tamam 27 puan az ama lider belki 32'de kalacak yani arada uçurum yok. Kupada yola devam ediyorsun, Avrupa Liginde kura güzel gelmiş, riskli bir durum. Ama tabii sonuç dediğin gibi olumlu da olabilir.
Mesut Bakkal iyi guzel lafi oturtmusunda bunun intikami aci olur ben soylim :D
Sezon ortası hoca gönderilmez sezon sonu beklenilmeli.Zaten hoca degistirsek yine bir sezonumuz heba olucak degisen bir şey yok.Sezon sonuna kadar sabredilmeli.İstifasını geri alacak haberleri iyice cogaldı zaten küme bile düssek Aziz Yıldırım bırakmaz Aykut Kocaman'ı.
Son bir kaç yılın en büyük süpriziydi heralde.
Meireles muhabbetine çok takıldı camia o yuzden bu maçı kaybettiler bence.
Söylenecek pek bişey yok kendi kendine maç kaybetti FB.
Her büyük takımın zaman zaman başına gelmiş hadiselerden birini yaşıyor klüp,bölünme.
Taraftarlar arası bölünme var, futbolcular arası bölünme var (belli etmemeye calıssalar da) yonetim de bölünmeler var.
Kan değişikliği şart Aykut Kocaman'ın kesinlikle bırakması lazım.