Cüneyt Çakır kötü yönetiyor şu ana kadar. Sow'a en az Sarı vermeliydi burda da elle müdahale yoktu.
Printable View
Cüneyt Çakır kötü yönetiyor şu ana kadar. Sow'a en az Sarı vermeliydi burda da elle müdahale yoktu.
pozisyonda el yoktu.
Cüneyt Çakır'ı çözemiyorum maçın başından beri, Fenerbahçe zaten iyi oynuyor, garip bir gol yedi. Maçın döneceği her halinden belli, saçma kararları ile galibiyete gölge düşürecek böyle giderse.
Bekir dibinde kendi adamlari varken 50m lik toplar atmaya calisiyor, ayar oluyorum
Biri editörden egemenin ayarlarıyla oynasın bune ya
Ah be Egemen.
Penaltı.
Doğru karar.
Kuyt bitmiş.
neler kaçıyor neler
Emre varken Kuyt'in vurmasi sacmaydi
O penaltıyı Emre'nin kullanması lazımdı, pff.
Kaçırdı kuyt :D
Kanser oldum burda bu ne abi neler kaçıyor böyle :(
Şu dakikaya kadar gol atamamış olmamız mucize.
Kadroya alınmaması gereken adam Volkan. Topal veya Hasan Ali değil. Kuyt'ı da ekleyebiliriz Volkan'ın yanına.
Kuyt zarar vermeye devam ediyor.
Kuyt'ı penaltılara kalan bir maçta 5 kişi arasına yazarken düşünürüm, neden o attı hiç anlamadım.
Emre kullanmalıydı penaltıyı Kuyt gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor.
Kornerlerde ön direk organizasyonu yapacağız diye kornerleri harcıyoruz resmen.
Şu ilk yarıyı yabancı biri izlese, Dünyanın en salak takımı der bize kesin.
Kaytın FM de penaltı özelliği 20 değilmi :D :D
Yine ilk yariyi maglup kapadik. Yeter artik yahu, maci cevirmelerini beklemekten gina geldi artik. Bi macta da ilk golu siz atin be
Neyse ilk yarı en azından 1 gol yedik, bu da önemli bir gelişme.
en azından sahadaki hırs ve mücadele yönünden ümitlendim geçen maçlardaki gibi defansta top çevirmiyoruz takım ilerde basabiliyor gerçi sivas ın önde olmasınında etkisi var
Takım ilk kez bu kadar iyi oynuyor. Isırıyor , basıyor , pozisyona giriyor. Gel gör ki 1 şut 1 gol ye üstüne penaltı kaçır , Webo bomboş kafayı dışarı vursun. Volkan ve Kuyt kadro dışı kalsın 1-2 maç kendilerine gelsinler olmuyor böyle.
Ayrıca Kuyt L'pool'da da penaltıları kullanıyordu onun kullanacağını penaltı olurken düşündüm ancak bu kadar kötü vurmasını beklemiyordum.
takim bu kadar mucadele verirken, istekliyken volkanin bu aptalca golleri yuzunden mac bagira bagira gidiyor yine. devre arasinda istifa gunlerinde soz verenlerin basinda degil miydi bu adam, yazik. git ameliyatini ol artik. su takima yazik.
kuyt liverpoolda da penaltilari kullanirdi. kendisi penalticidir, kaciracagini hissetmistim ama. olmayinca olmuyor :)
Bence takım olarak baktığımızda bu sezonun en iyi maçını çıkarıyoruz,bireysel perfonmanslar kötü gerek kuyt gerek volkan.
Ben de Liverpool'da Gerrard ve Torres varken Kuyt'un nasıl penaltı kullandığını çözemedim.
Volkan anca çene olmaya basladı eger böyle devam edicekse radikal bir şekilde Mert'i alsın 11e şımarıklıgın lüzumu yok.