@byariff
Yalnız o Avni Aker'de idi abi :D
Printable View
@byariff
Yalnız o Avni Aker'de idi abi :D
yaşasın türk hakemleri :)sene sonu komple hepsi gitsin de yenileri gelsin bunların yahu
Yan hakem bunu göremiyorsa bıraksın bu işi bıktık artık yeter be !
Başkan yok cezalı
2. yarı gol buluruz. Sow'un pozisyonunun kaç km olduğunu merak ediyorum. :D
İnşallah Fenerbahçe kazanır yoksa sonradan çok konuşulacak çok hak yendi denilecek.
Milimlik pozisyonda değil. Beşiktaş maçında aynı şekilde yaklaşık 1 metre ofsayt değildi ofsayt verdi. Burada da 70-80 cm gol gene verilmedi. Boşa oynuyoruz emeğe yazık valla.
Umarım bu maçı Fenerbahçe kazanır, olası bir Galatasaray şampiyonluğu tertemiz olsun..
Top cok hızlı görmemeleri normal denmesini hiç anlamıyorum . Bu adamların işi bu, bunun eğitimini alıyorlar, bundan para kazanıyorlar. Görmeme gibi bir lüksleri yok.
Yardımcı hakem en son Akhisar'lı oyuncu ile birlikte. O durduğu açıdan da o kadar süratli bir topu açıdan görmesinin imkanı yok.
O dedeyi leftere benzettim :/
Yazık verilmeyen gole bak.
http://s1.directupload.net/images/130331/cz5zdpoa.swf
bu swf en iyisi sanırım , yardımcı hakemin son stoperle beraber hareket etmesi gerekirken , sow topa vurduktan sonra hareketleniyor , ayrıca atıp tutmuyoruz yorum yapıyoruz yanlış görmüş de olabiliriz , seviyeli konuşursak sevinirim.
Simdi yan hakem aslında doğru yerde. Çünkü işi son savunmaci hizasında durmak ve bu kadar ani bir sutta çizgiye inemez ama tam kaleye karşıdan giden bu topu abitoglu nasıl goremez? Nerede duruyor ki orta hakem bu basit topun geçtiğini göremiyor.
Webo görüyo seviniyo. Hakemin Webo ile aynı hizada olması lazım son stoper Webo ile aynı hizada çünkü ama nerede duruyor hakem. Bahanesi olmaz bu işin para kazanıyorsan işini doğru yapıcaksın.
Yalnız stadda o pozisyonu en iyi gören kişi Webo zaten.
Edit:
Hak yerini şimdi buldu :) Attı Webo 1-0
Webo aslanım
son stoper hareketleniyor , hakem yerinde sabit duruyor , webo son stoperle beraber hareketlenip doğru yerde durduğu için golü görebiliyor ama yardımcı hakem sow topa vurduktan sonra hareketlendiği için o 2 saniyelik arada olması gereken yerden uzak olduğu için belki %60-70 olacak görme şansını 0'lıyor.
işte bu çok rahat bir gol :)
Iyi oldu bu iyi :)
Bu golüde vermeseydi. Beklerdim öyle bi şey yani.
Hakemin o golü bilerek vermediğine inananlar var.. Neyseki attı Fener golünü..
Bu kaçanları aramasak bari 2-3 yapalım rahat rahat izleyelim Beykan felan girsin.
Sow'un içine hami kaçmış :D
Bu kadro bu oyunu oynamamalı.
Sooooooooooooooooooooow adamım!
Canımsın SOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWW
Akhisar'ın kalecisi ve orta sahası çok kötü. Emin, Merter, Bilal temposu çok düşük oyuncular. Kaleci Oğuz'da yeterli değil bence.