Helal olsun bu takımaa. Beklee bizi Amsterdam geliyoruzzz
Printable View
Helal olsun bu takımaa. Beklee bizi Amsterdam geliyoruzzz
Helal olsun Caner girdin değiştirdin oyunu.Aykut Hoca'yı da tebrik etmek lazım akıllı bir değişiklik yaptı.
Kuyt aldığın para, giydiğin çorap, giydiğin krampon, giydiğin FORMA helal olsun sana be abi.
O yaşta bu baskı bu istek bu pres sen adamın ham maddesisin. Yarı Final çok yakın artık helal olsun size be helal olsun.
Bu arada Caner girince Sol taraf işledi, soldan atak yapamadık Caner girene kadar açık ve net.
Yarı final hayırlı olsun şimdiden.Tebrikler Fenerbahçe'ye :)
Umarım o kupa yine gelir bu sene Türkiye'ye.
Sağlam yendik artık eleneceğimizi düşünmüyorum tabii bu futbol ama özgüven geldi bir kere takıma.
En güzelide Aykut Kocaman'ın sevinci idi. :)
Mükemmel bir sonuç. Tebrikler Fenerbahçe. %90 yarı final kapısını araladık. Yedek kulübesinin sevinci görülmeye değerdi.
Yalnız Aykut Kocaman'ın o an ki sevinci görülmeye değerdi.Çok sempatik adam :D Sow'un el ense süperdi,adam yamuldu :n:
2. yarı mükemmel bir top oynadık. O baskıya o direklere rağmen gol gelmese çok yazık olucaktık. Tebrikler Fenerbahçem!
Allahım sana şükürler olsun.
Diyecek söyleyecek hiçbir şey yok .
Tebrikler temsilcimize 2 direk vardı maçı yenemeseydik yazık olacaktı gerçekten.Fazla konuşulacak bir şey yok muazzam bir futbol oynadı Fenerbahçe rakibine pozisyon vermedi doğru dürüst ve 2 farklı kazanarak yarı finale %95 çıktı diyebiliriz.Maçın seyircisiz olması da çok iyi oldu Fenerbahçe adına Lazio taraftarını biliyoruz zaten daha zorlu olabilirdi maç olsalardı ama yoklar.En fazla 1 fark yeriz orada Yarı Final'e çıkacağız hayırlısıyla.
Amsterdam uçak biletlerine hücum var sanırsam çoğu uçuşta yer yok gözüküyor. Allah'ım kısmet olursa orada olacağım.
Ne desek boş. biz sustuk , Fenerbahçe sahada konuşuyor :) Teşekkürler , emeği olan herkese teşekkürler.
Allahım budur yaaa inşallah finale çıkar finalde Chelsea ile kapısırız. :D
Sow'un Aykut Kocaman'a tokadı ve hocanın gülüp dönüp Sow'a sarılması , hoca çok fazla eleştiriyi haketti ama kompleksli , takıntılı eleştirileri ? haketmediğini bir kez daha kanıtladı .
Emeği geçen herkese helal olsun. Yarı final çok yakın.
lazio 10 kisi kaldiktan sonra oyunu rölantiye almaya calisti fakat kocaman ilk defa dogru bir hamle yapti caner macin kaderini degistirdi..
Yapmayın etmeyin artık şu adama biraz saygı
chelsea 3-1 rubin kazan
tottenham 2-2 basel
benfica 3-1 newcastle
Petkoviç neyin kafasında takımımızın net pozisyonları vardı dedi :D :D :D
Avrupalı Fenerbahçe için işler hep lehine gelişiyor :) Önceki turlarda çektiği kuraları, oynanan maçları şöyle bir gözümün önüne getiriyorum, işler hep istediğimiz gibi gitti. Hala da gidiyor, aman nazar değmesin. Rakip eksilmişken bunu en iyi şekilde değerlendirmek gerekiyordu, 2-0 rövanş için mükemmel sonuç. Oradaki maçın seyircisiz olacağını düşünürsek Fenerbahçe için 'yarı finalin kapısını açtı, sadece içeri adım atmak kaldı' diyebiliriz :) Tebrikler.
Artık sistem oturmuş gözüküyor.Sezon sonunda Sow'u kaybetmezsek bir iki takviye ile daha da iyi olacağız.Aykut Hoca'ya çok saydık fakat Webo transferiyle beraber oynanan oyun birçoğumuzu susturmuştur diye düşünüyorum.Oyunda devamlılık eksiğimiz var.Örneğin bu maçın ikinci yarısını 90 dakikaya yayamıyoruz.Özetle Aykut hoca iyi bir tarz yakaladı ve geliştirirse kalmasından yanayım,belki de erken konuşuyorumdur bilemiyorum.
Ahh Ahh bir de Emre olsa şu takımda daha ne istenirdi ki...
Ben birşey soracağım. Bu resimler dolasıyor internette de , bu maçta da Real Madrid atkıları açılmış, var mı doğruluk payı ?