Fatih Hoca haklı da olsa öfke kontrolü kurslarına gitmesi gerekiyor.Cidden yani çok sinirli.
Printable View
Fatih Hoca haklı da olsa öfke kontrolü kurslarına gitmesi gerekiyor.Cidden yani çok sinirli.
Fatih Terim'in bu hareketi kasıtlı yaptığını hepimiz biliyoruz, ortada bu denli tepki verilecek bir durum olmadığını kendisi de biliyor ancak bunu yapması gerekirdi kendi adına. Ordu maçındaki gibi bir reaksiyon bekliyor bence oyunculardan. Ki bu gerginlik oluşmasa oyuncular kolay kolay reaksiyon vermezler..
Bence Fatih Terim'in taktik dışında kazanma tekniği biraz da bu. Doğru yanlış tartışılır ancak işe yarıyor.
Hakemin hatalı bir kararı varsa oda Hamit'i 2. sarıdan atmamasıdır. Direk bileğine bastı Lawal'in faul bile vermedi. Fatih Terim o kadar hareket etti saydı sövdü tribüne yollandı mı göremedim ? Muslera olmasa abartmıyorum maç 3-0 felandı heralde. Mersin o kaçırdıklarını aramazsa iyidir. Kırmızı kart ise doğru karar orada omuz omuza mücadeleden fazlası var Dany kolunu açarak itiyor.
Burası Türkiye bir futbol çölü :)
Bu maçı kazanacağız başka yolu yok !
Saldır Galatasaray !
Takım elbiseli kişiler kimdi Terim'in fiziki temas uyguladığı bilen var mı ?
Mersin'i fazla hatta çok fazla küçümsedi Gs. Ben hakemin kötü yönettiğini düşünmüyorum!
He bu arada hiç küfür etmezdi galatasaray tribünleri :) "Hepiniz ..." küfürlerini deplasman tribününde ki Mersin taraftarı ediyordu heralde :)
2 yıldır etmiyordu dediler sana da fırsat doğdu tabi :)
Nerdeyse oradaki kadını bile ittiriyordu az kalsın...
Ya bırakın tartışmayı,olan oldu maça bakın.Maçtan sonra tartışın bol bol.Lütfen beyler tahrik olmayın,tahrik etmeyin.Maça odaklananın.
Hakemlerin genel problemi.Bu sene başı yanmayan takım yok.Bana sorarsan Galatasaray hakem yönünden diğer kulüplerden bir nebze daha şanslıydı.Somut olarak Fenerbahçe'nin 2 tane golü verilmedi bu sezon Caner olayına hiç girmiyorum.Fenerbahçe örneğini veriyorum çünkü diğer takımların maçlarını takip edemiyordum bir süredir.Özetle hakemler çok kötü ve bunun rengi yok.
Eboue, Amrabat girsin. 2-5-2 tarzı bir oyun oynayalım. Biraz fazla ofansif olacak ama yapacak bir şey yok.
Beyler biraz sakin olur musunuz ?
Burada hakeme öfke kusunca devre arası girip hakem bunları okumuyor. Hakemi forum kuralları içinde eleştirin lütfen.
Fatih Terim'in daha sakin olması gerekirdi. Orada gereksiz yere büyüdü olaylar. Kenardan müdahale ettiler adama hemen o da sinirlendi fakat fazla abarttığını düşünüyorum.
Ayrıca hakem de öyle çok çok kötü bir yönetim sergilemiyor. Gayet iyi bence. Kötü gibi görünmesinin sebebi taraftarın hoşnutsuzluğu ki bu da kötü oyun ile alakalı. Emre Çolak nerede oynayacagını tam olarak anlayamamıs durumda ilk yarı itibariyle. Birisi ona sol açıkta ya da forvet arkasında değil sol iç orta saha olarak oynadıgını hatırlatmalı, arada sırada geri gelip top yapmalı. Emre'nin yapması gerekenleri Sneijder yapmaya çalışıyor bir ileri geliyor, bir geri gidiyor, çabalıyor fakat yoruyor bunlar da onu. Hamit yokları oynuyor. Ne sağ bek oynarken ne de orta saha da oynarken resmen sahada yoktu. Bakalım ikinci yarı neler olacak. Umarım Galatasaray teknik ekibi saçmasapan değişikliklerle maçı daha da berbat etmez.
Hamitin kırmızıyı hakem yemiş
Ahkam kesenlerin dikkatine.Quote:
Bu ülkede hakemlere ana avrat küfür etmek, rakibe küfür etmek, şike yapmak, ırkçılık yapmak serbest! Topu yere vurmak yasak!
Fatih Terim'e laf söyleyenler şunu bilsin; Hoca hakemin üstüne yürüdü diye atılmadı! Topu yere vurdu ve atıldığı icin üstüne yürüdü!
Ben TV başında sinirleniyorsam, Fatih Terim de tepki verecek, o da insan. Bize olunca herşey çok kolay, ismi lazım olmayan kişilerin sahaya girip sonrasında da abuk sabuk konuşmalarının karşılığı para cezası oluyor.
Amrabat girdi hadi be keloglan al su maci cevir.
Sahada onu yapan kim bilir soyunma odasında ne yapar ?
Amrabat hadi oğlum,şu maç bir oyna yavrum be,hadi be.
Sneijder yine boş bir maç geçirdi ve çıktı
Emre ağlıyormuydu bana mı öyle geldi ?
Katılıyorum, Beyler Şunun Farkına Varın Terimde Taktik bilgisi Yok, Yürek Var Ama Bildiğimiz yürek değil, bildiğiniz Oyuncuların Gözü krokuyor Mecburen Oynuyor Oyuncular, En Başından beri Terimin Takıma Gelmesine Karşıydım Bu Takıma Lucescu Gelse İnanın Daha Farklı Şeyler Olabilirdi, Yazıklar Olsun.