Geçmiş olsun. Şampiyonluk gitti.
Printable View
Geçmiş olsun. Şampiyonluk gitti.
Tam ben diyecektim, Rıdvan Dilmen diyo ki Salih defansif olarak yetersizmiş. Ne diyeyim. Şu çocuk dışında takımı ayakta tutan bir adam daha olsaydı skor şimdi 2-0 olmazdı. Maçtan sonra Kankisiyle beraber umarım tüm suçu ona yıkmazlar. Yemişim şampiyonluğunu 4 puan geridesin zaten, Şampiyonluğu kaybetmek mümkün ama her gün yıldızı geceleri delecek şekilde parlayan bir çocuğu kaybetmek daha kötü.
Bu maç en kötü 2-2 biter. Gençlerbirliği kolay lokma değil, Fenerbahçe'de ahım şahım oynamıyor.
Şahsen ben totem yapmıyorum,Salih oyunda kalırsa Fenerbahçe kazanır.
Kazanırız.
Gençlerbirliği Galatasaray maçı 3-3 bitmişti. Hiçbir büyük takım elini kolunu sallayarak bu sahadan galibiyetle çıkamaz. Maç 3-2 olsa 3-3 olur. Gençleribirliği sıradan bir Anadolu takımı değil zaten maç başlayınca 3. golü atmak için çabalayacaklardır.
Gençler' in şu müziğini çok seviyorum. Kırmızı - Kara burası Angara :D
Fenerbahçe orta sahası mutlaka savunma yapmalı yoksa gençlerbirliği üçüncüyü bulur. Bekleyip görelim. başarılar gençlerbirliği
Stat da bizim bir zamanlarki kayak pistini andırıyor. Herkes düşüyor.
Sow'u almak icin ne bekleniyor merak ediyorum.
Fenerin bu maçı çevirme imkanı çok zor yahu.Maçı izliyorum iyi oynuyor ama sow çok etkisiz.Dakikalar 60 a geliyor ve artık zora girdi bence.
Galatasaray taraftarı şampiyonluğu kutlayabilir yavaş yavaş :D
Topuz atsa bi ihtimaldi ama artık çok zor.
Adama kendi stadında yabancı madde geldi.
Mucize gerçekleşirse eğer son 25 dk kaldı gerçekleşmesine :D
Takım ölü resmen ayakta duracak halleri yok.
sahsi gorusum fenerbahcenin bu maci kazanma istegi yok bizim maclarda biz geriye dustugumuzde bir oyuncuya 2-3 kisi basardi fenerbahcede o hirsi goremedim ben bugun
Neyse artık. Benfica maçı var perşembe o daha önemli
Caner'i sol beke atarak öldürdük zaten bir de üstüne Mehmet girince iyice yavaşladı takım.
Tosic duracell takmış herhalde, bu nasıl bir enerji.
tosic bu maçlik degil hep boyle harika bindirmeleri var ligimizin su an en iyi sol beki bence.
Ramazan neler yapıyor öyle vay be :)
Bu maçın zorlu geçeceği çok net belliydi maç 1-0'ken Fenerbahçe bayağı bi bastırdı çok net pozisyonlar kaçtı şanslıydı Gençlerbirliği sonra atamayana atarlar olunca iş bitti.Ama şampiyon yine Saraçoğlunda belli olur.Gaziantep'de puan kaybedeceğimizi düşünüyorum Fenerbahçe'de evinde Kayserispor'u geçecektir.
Tebrikller Galatasaray 33.Haftaya Şampiyon Olarak Gidecektirler.