Perez ve Gaitan yok bu avantajı iyi kullanıyoruz gibi hucümda çok ağır kalıyor Benfica. Bir gol atmalıyız.
Printable View
Perez ve Gaitan yok bu avantajı iyi kullanıyoruz gibi hucümda çok ağır kalıyor Benfica. Bir gol atmalıyız.
Cristian niye ceza sınırında değildi haksızlık ! Amatör olsanız böyle kart görmezsiniz.
Benfica maçı 11 kişi tamamlayamaz, hem sert oynuyorlar hem de çok itiraz ediyorlar. Yan toplar hariç de tehlike yaratacak gibi gözükmüyorlar. Fenerbahçe 1 gol atsa gerisi gelir gibi.
Zieglerin kanat 2'dir açık veriyor,gol yersek o kanattan yeriz
Penaltı !!!!!!!!!!!!1
penaltı yess
ya allahım .....
kovun şu adamı
Suç sende değil seni oynatanda oynatanda !!!!!!!!!!! Gel de çıldırma Allahım !
Allah'a havale ediyorum seni.
Baroni kadar boş, Baroni kadar neyse burada söylenecek şey değil bunlar.
Salih girerse çok boşluk yakalar ben söylüyorum, Baroni artık git lütfen git. İnsanda azıcık gurur olur ya oradaki tüm taraftarların hakkı sana helal değil bunu da bil !
Salih girmeden gol atamaz Fenerbahçe.
Maç başındandır insiyatif 0 sorumluluk 0 katkı 0 amatör oyuncular gibi kart gör üzerine ve ele geçen nimeti harca, Ne günah işledik bu adam bela oldu başımıza !
Defol git lan bu takımdan. Maçı kaybedersek katili bu adamdır. Allahın cezası. Hiç bir katkısı yok 2. yarı çıkarması lazım bu herifi... Takımın kaderi ile oynadı resmen. Bu adamın penaltı atmasına hiç bir anlam veremiyorum. Lan biraz cesaretli ol be adam. Heriflerde de 19 yaşında çocuk oynuyor be yazık sana vizyonuna..
Bu iş bitti bence. Bu durum takımda moralleri bozar, benfica'ya moral verir.
Bırakın onu bunu
alla alla alla alla alla saldır kanaryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
webo çatır çatır kullanıyor arkadaş işte kullandır ne kullandırıon bu kazmaya
aykut hoca dersine iyi calismis gorunuyor, ilk yari itibariyle bence basariliydik. penalti gol olsaydi skoru da bulmustuk, yazik oldu.
Yahu Salihin 11de Oynaması İçin daha ne yapması lazım? Çıkar Artık Şu Baroniyi Al Salihi.
Şu oyunla ilk yarı gol bulamadık, Cristian Allah seni bildiği gibi yasın. Benim anlamadığım neden o adama kullandırırsın penaltıyı. Kuyt var Webo var Sow var. Neyse umarım moraller bozulmaz ikinci yarı kesin atarız bu şekilde devam.
Baroni penaltı kaçırdı ama bu kadar laf söylemeye gerek yok.Şampiyonlar Ligi Dünya Kupası gibi nice büyük turnuvaların finallerinde penaltı kaçıyor.Penaltıya ah vah edip kahır olacağına Fenerbahçe gol için doğru hamleler yapıp gol için tabiri caizse kendini yırtmalı.Haydi Fener saldır.
Oyununa laf etseniz neysede penaltı kaçırdı diye bu lafları söylemeniz ayıp.Demek herkes sizin gibi düsünse stadda 0-5 vericez maçı Allahtan taraftar mantıklı da destek verdiler soyunma odasına girerken.
Hayatında penaltı kaçırmamış Webo varken, hatta Kuyt ve MeireLes varken bu penaltıları neden Baroni atar, anlamıyorum arkadaş.
Penaltı hariç iyiydi cristian. Böyle devam. Goller gelecek.
Yazık oldu, penaltı kaçtı. Kaçırdıktan sonra da ağladı. Bence bu dediğinizin tam tersi takımı ateşleyecek. Keşke Webo vursaydı ancak oldu bitti yapacak birşey yok. Sonuçta yarıfinal oynuyoruz, umutlarımızı bir penaltıya bağlayamayız.
Yahu tamam penaltı kaçırdı diye iyi sövdünüz sizde.Yeri geliyo dünyanın en iyi oyuncusu bile penaltı kaçırıyo ne kupalarda , olabilir futbol bu.He oynadığı oyunu eleştiriyosanız o ayrı
Herşey güzel. Oyun güzel. Poziyona yaratma süper. Maç lehimize. Adamlarda 3 sarı kartlı oyuncu olmuş. İlk yarının sonu penaltı kazanıyorsun. İkinci yarı süper moralle çıkacaksın. Allahın denyosu (bizdeki tek sarı kart gören üstün zekalı) çıkıyor aptalca yan direğin dışını hedef alarak vuruyor. Ve takımı taraftarı çileden çıkarıp moralini alt üst ediyor... Şu Benficayı 2-3 sıfır yenmek varken eğerki kaçırırsak onlar bizi elerler tabi. Aykut Kocaman Baroni'yi ikinci yarı çıkarması lazım. Çıkarması lazım. Çıkarması lazım.
Her şey güzel, umarım golü buluruz.
SALDIR KANARYA !!!
Hee anlamadıgım nokta şu önceki maçta penaltıyı gole çeviren Webo neden atmadı bu penaltıyıda ?Maçtan önce duran toplar belirlenmiyor mu bu takımda o an canı isteyen mi atıyor ?
Fenerbahçe kaliteli oynuyor. Net pozisyonlarda var. Şimdilik her şey iyi gözüküyor. Moussa Sow çok büyük oyuncu. Ortada oynadığı zaman Fenerbahçe bir anda pozisyon bulmaya başladı. Bence sol çizgiye gitmesi performansını düşürüyor.
baroni icin o kadar fazla negatif enerji var ki, kacirmamasi mucizeydi zaten. seven bir tane adam yok su camiada kendisini, benim gibi bir cok kisi ona guvenmeyip kaciracagini dusunmustur. kacirdi da (: