Kusura bakmayın atlamışım. Kardeş külüp olarak eklenecek hocam.
Printable View
@MakiLee şimdi aklıma geldi stad'ı ekleyiniz lütfen :)
Selim trabzonsporun stad inşasını koyacakmısın tarihi tam belli değil ama 2 yıl diyorlar bir hatırlatayım dedim:)
ihale verildi yakında gelir :D
Bugun mu geliyor Güncelleme ve lütfen Beşiktaş ın stadı olsun :)
Güncelleme Yarın akşam gelicek gibi arkadaşlar biraz daha sabır :) Elimizden geldiği kadar iyileştirmeye çalışıyoruz.
Pazar günü yani bizde sabırsızlanıyoruz ama gerçekten teşekkürler emeğiniz için :)
FMKolik'13 Fix v3
İndirmek için tıklayın.
Yapılan Değişiklikler:
Eksik transferler tamamlandı
28.07.2013 tarihine kadar transferler tamamlandı
Sakatlıklar giderildi
Galatasaray-Reading kardeş kulüp sözleşmesi imzalandı
Beşiktaş Stadı Recep Tayyip Erdoğan stadyumu olarak düzeltildi
Yapımda Emeği Geçen Arkadaşlar :
Makilee - Selim Atalay
Razerss - Orçun Erdil
Mirif - Berkay Çalış.
Kendim dahil herkese teşekkür ediyorum . Sizler için elimizden geldiği kadar güncellemeye çalıştık umarım memnun kalırsınız . Önümüzdeki hafta bir güncelleme daha gelir. Herkese İyi Oyunlar,Bol Fm'li günler.
Büyük bir emek ve zaman harcamışsınız , teşekkür ederim :)
Yalnız bişey farkettim , Beşiktaş'ın transfer bütçesi çok fazla şişirilmiş sanki :D
Bu dosyayı nereye atıcaktık beyler
Yamanın son halini ilk mesaja ekledim, Başlığı da düzelttim, tekrardan ellerinize sağlık.
Teşekkürler beyler bu arada Chedjou ve Erman'ın maaşlar yanlış bir el atın :D Chedjou'nun 1.2 gözüküyor ancak her yıl 2.2 Euro ile anlaşıldı bide Erman 950.000 TL alıyor onu söyliyim sağolun.
Yama süper
...........
Ellerinize sağlık beyler.
................
Fenerbahçenin 2+1 cezası oyuna yansıtıldı mı ? Şampiyonlar ligine katılamıyorum da ?
FMKolik'13 Fix v4
- 04.08.2013 tarihine kadar bütün transfer yapılmıştır.
- 4600 Küsür değişiklik yapılmıştır.
- Mesut Özilin castilla da olması ve satış listesinde başlaması sorunu çözülmüştür.
- Türk takımlarının bütçesi gerçeğe uygun olarak ayarlanmıştır
- Avrupaya giden takımlar %100 olarak doğru ayarlanmıştır
- Avrupadan bazı takımların bütçeleri ayarlanmıştır
- Serbest kalan oyuncular mümkün olduğunca yansıtılmıştır.
- Bazı sözleşmeler uzatılmıştır
İndirmek için : Tıklayın!
Dipnot : Gördüğünüz gibi her güncelleme üstüne koyarak ilerliyoruz. Hatalarımız olabilir fakat bunu sizin yardımlarınız ile çözeceğimize inanıyoruz. Herşey güzel bir Football Manager için :)