adamlar ne guzel duvar pasi yapiyor be
Printable View
adamlar ne guzel duvar pasi yapiyor be
Kusura bakmayın ama Sow'un geriye yardım götürdüğü bir takımda taraftar kime ne küfür etse haktır. Fenerbahçe taraftarının her türlü eleştirisine katılıyorum. Böyle futbol olmaz olsun. Tamam savunma yapabilirsin ama hücumda da kompak bir şekilde oynamasını bileceksin.
Sahanda alanı böyle daraltıyorsun ama İngiltere'de adamlar bu oyunla ilk yarıda işini bitirir. İkinci yarı böyle devam ederse Fenerbahçe yer.
İlk yarı bitti.
İlk yarı bitti.
Beyler Smart Spor şu an şifresiz. 5 dakika önce öğrendim ben de. 2. yarıyı kaçırmayın derim. :D
Hala iddia ediyorum bu takım bu sistemle oynayamaz...
Bu takımdan hiç bir şey olmayacağını bir kez daha gördük. Hoca böyle giderse takımı küme düşürecek.
Bu oyunla olmaz. Olmaz yani. İki pas yapamıyoruz ileride. Ancak şişirerek tehlik yapmaya çalışıyoruz. İlk yarının son dakikalarında Arsenal ağırlığını koymaya başladı. Muhtelen ikinci yarıda golü bulup üstün yatarlar. İngiltere'de de turu garantilerler.
Alper ve ya Emenike'den biri girmeli. Ve ikiside kanatta falan değil ortada oynamalı.
Bu arada smart spor şifre girdi..
Sahada Fenerbahçe adına top taşıyacak oyuncu yok, Alves ile uzun top yaparak atak başlatmaya çalışmak nasıl bir strateji ürünüdür çözemedim. Mertesacker'in boyunu 1.75 sanıyorlar herhalde.
Bekir ve Webo çıkıp G.Gönül+Emenike girerse bir şeyler olabilir :)
2 veya üstü gollü galibiyet olmazsa tur İngiltere'de hayal.
Doldur boşalt futbolunu bile oynayamıyoruz. Neden? Karşı takımda iki tane uzun boylu stoper var, geleni indiriyorlar. Bir tane doğru düzgün atağımız yok, şutumuz da yok.
2 ve üzeri gol mü ? Daha kaleye şutun yok olmazda olması imkansız da. Bu sistemle kaleye gitmek imkansız geçen Salzburg maçında aynısını yaptık ve devreyi şut atmadan tamamladık aynısı. Benim aklım duruyor artık, bir takım kendine bu kadar engel olabilir mi ? Neden Fenerbahçe'nin her maçta rakibi yine kendisi oluyor ?
Olmuyor işte bu sistemle, olmuyor olmuyor olmuyor. Nasıl bir inattır nasıl bir saçmalıktır anlamak mümkün değil.
GG girdi...
Transfer yaparken, yöneticilerin futboldan anlamazsa böyle bir saçma kadro ile sahaya çıkarsın. Orada bizi çok rahat geçer Arsenal.. Emirates, 60.000 taraftar ve Arsenal...
Gökhan oyunda sonunda.Bu takımda ruhunu ortaya koyacak tek ADAM !!!
Avrupa Ligi'nde inşallah birşeyler yaparız... Kadlec sap gibi bekliyor yahu nasıl bek bu...
Ve yerriiiiiiiiiiiiz
Adamların sol beki gelip kale dibinden gol atıyor. O kadar mahkum oynarsan olacağı budur.
Attılar :(
0-1 yine cok iyi paslasarak geldiler
Ben güveniyorum takımımıza 3-4 tane atıp çeviririz bu maçı...
Hadi bakalım...
görünen köy kılavuz istemez..
Dökülüyoruz şuan. Arsenal resmen dalga geçiyor tokatlıyor bizi... Aslında Arsenal ile aramızda fazlada fark yok ama...