Cenabet Çakma GS'li :n: Git Bir Abdest Al :icon_biggrin:
Printable View
Sabri'nin oynamasına bende katılıyorum Eboue'yi kessin artık hoca ligde Riera'yı keseceğine onu kessin yahu.
Bence Hamit veya başkası yerine sağ açık oynamalı Sabri. 4-4-2 veya 4-4-1-1. Sabri sağda Bruma solda.
bruma ne top oynuyor arkadas bu adam daha hazir degil ya hazir olsaydi ?
Bruma çok özel topçu çok,çok erken bir yorum yapıyorum ancak Amrabat'tan her türlü iyidir.
bu maçta başka gol olmaması mucize gibi bir durum olur.
Bruma şimdiden döktürüyor valla çok sevdim ben bu çocuğu.
tolga özkalfa rezaletleri oynuyor
bruma harika vurdu hakan son anda cikartti
Ofsayt çok ince, arada santimler oynuyor. Hakeme bunun için bir şey diyemeyiz.
https://pbs.twimg.com/media/BUEEpxUCQAAT_zT.jpg:large
ters ayağıyla bruma ne vurdu öyle
Drogba net kacirdi of abi ya bu goller nasil kacar aklim almiyor
Melo inanılmaz oynuyor inanılmaz.
O kaçar mı yeter ya yeter :(
Melo hem güzel oynuyor hem de çok güzel taklit etmiş Serkan'ı.
45321456465432 tane pozisyon olan maç alt bitti,lanet olsun.
Güzel maç, kötü sonuç. Son 3 maçı da kazanacak pozisyonu bulduk, sorun gol atamamak. Çok acil çözüm şart, yoksa çok erken şekilde hedeflerden saparız.
bu takım şampiyon olur bakın 4 haftadan söylüyorum :D
Şut rekoru kırdık vallaha bitiricilik dışında her anlamda iyiydi oyuncularımız.
sayamadim ama rahat 10 tane net gol kacirdik galiba. takim boyle oynasin canimi yesin sonuc onemli degil benim icin atak oynuyalim yavas oynamayalim hizli oynayalim
macin adamlari bence Melo ve bruma , ozellikle brumaya degincem 2 ay antreman yapmamis bir oyuncu klupteki sorunlari nedeniyle fizik eksikligi var en onemliside beyini var amrabat gibi degil insallah cok yararli olacak cook.
Benim için kesinlikle sürpriz bir sonuç oldu.Bursa ve Eskişehirspor zorlayıcı takımlar ama Antalyaspor'la berabere kalmak bir şeylerin yanlış gittiğinin göstergesidir.
Galatasaray'ın golü ofsayt. Antalya'nın galibiyet güme gitmiş.
Hakem bildiğiniz maçın içine etti. Uzun zamandır böyle rezalet bir yönetim görmemiştim. Zaten maçın kontrolünü de tamamen kaybetti bir süre sonra. Maç içinde konuşursak 5 atıcağımız takıma ellerimizle verdik puanı. Burak'ta sağolsun bugün ıska rekoru kırdı, bir vuramadı şu gelen ortalara. Son olarak golü attıktan sonra 70 dakika boyunca yatan bütün Antalyasporlu futbolcuları tebrik ederim.
Galatasaray'ın 2 penaltısı verilmedi,galibiyetimiz güme gitti.
Ben takımdan memnunum son toplardaki sıkıntımızı da çözdük mü seriye bağlarız diye düşünüyorum.Bruma şimdiden neler yapacağını gösterdi tamamen hazır hale geldiğinde çok canlar yakar bu çocuk.Melo'ya gelirsek bu maçta forvete koysak kesin atardı golü acayip istekliydi hep böyle oynasın canımızı yesin.
ilk yarı 2 elle oynamaya vermedi hakem,2 penaltıyı da
Hee bu arada Bruma'nın o şutu bize 1 sene yeter, yalansa yalan diyin :n::n: