fark 7 oldu eğer bu farkı açtırmazsak maçı alma ihtimalimiz yüksek
Printable View
fark 7 oldu eğer bu farkı açtırmazsak maçı alma ihtimalimiz yüksek
Bizimkiler iyice düştü oyundan, son çeyreğin ortasında Fenerbahçe vurup geçebilir.
Fener toparladı olmadı bu.
Gs handikapla baslamıs gibi oldu resmen. :D Maçın basından beri gerideyiz farkı azaltmak icin ugrasıyoruz.Fark 7ye indi harika oldu eger bu farkla son ceyrege girebilirsek kazanırız bence.
Bizim bayanlar hep böyle zaten. Son kısımlarda adamı kanser ediyor. Bakalım ne olacak :D
Bize çaldıkları tekniği son pozisyonda çalamadılar.
9 fark kötü oldu.6-7 farkla girseydik son ceyrege kazanma ihtimalimiz yüksekti ama 9 zor 1-2 sayı farkla Gs kazanabilir.
İki üçlüğü arka arkaya yemeyeydik iyiydi.
Spikerler de adamı korkutuyorlar. Yok Galatasaray kadrosu kısıtlı, illa ki yorulacaklar, skorun %42 sini zaten iki kişi üretiyor falan :)
Fark 5'e kadar indi. Son 6 dakika müthiş olacak.
Tahminim doğru çıkacak gibi maalesef.
Heyecandan ölecem, 3'te 3 atarsak fark 2 olacak.
farkı tekrar 7e çıkardılar ,fark2yken sakin ve güzel bir hücüm etseydik Galatasaray'ın moralini bitirirdik
Elimizle verdik resmen, Sakin oynadığımız zaman ne güzel farkı kapattık ne gerek var aceleciliğe.
Yahu açtım açmasam mı dedim :D
Oha ne maç oluyor :D Şebnem kimyacıoğlu imkansızı attı.
G.Saray Şebnem'in üçlüğüyle kupaya uzandı diyebiliriz artık. Ben iki takımı da tebrik ediyorum, mücadelelerinden ötürü. Türkiye'ye çok önemli bir gurur yaşattılar.
veeeeeeeeeee Avrupanın en büyüğü: GALATASARAY !
Pota altında bombos pozisyonları kaçırırsan yenilmeyi hakediyorsun demektir bu.O Yakubu nasıl bir pivot anlamadım normal bir oyuncuyu da koysan kaçırır orda o atısları bir tane atamadı yahu.
o iki üçlük olmasaydı maçı almıştık belki şuan ama artık mucizeden fazlasını aramak olur tebrikler iki takımada müthiş bir gururdu Türk Finali izlemek
Şebnem'in imkansız şutu kazandırdı maçı.
ŞEBNEM ÇOK BÜYÜKSÜN BE !!!! Geliyor kupa geliyor !
Şebnem mucize yarattı resmen
Onlar üzgün, Ekrem MEMNUN!
Başta Işıl Alben olmak üzere tüm takıma helal olsun.
Avrupa şampiyonu Galatasaray !!!!!
Galatasaray'a tebrikler, hakkederek kazandılar. Bize de bu sene de olmadı be demek kalıyor.
Helal olsun kızlar ! Ev sahibini eleyerek zaten haketmiştik bu kupayı helal olsun size !
Öncelikle iki kulübü de tebrik ederim, Türkiye için çok büyük olay finalde karşılaşmaları.
İkinci olarak da aslanlarımızı tebrik ederim, büyük iş başardılar :)
Iste bu be ! Helal olsun sizlere !!!!!
galatasaray 5+1 kisilik kadroyla buyuk is basardi. fenerbahce ilk ceyrekte kaybetmisti zaten. 10 dakkada 20 sayi fark mi yenir. fakat her fb-gs macinda ayni sey yasaniyor, hic ders alinmamis.
galatasarayi tebrik etmek lazim, buyuk is gercekten. ekaterinburgu eleyen takim olarak zaten hakketmislerdi sampiyonlugu. biz olsaydik 20 sayi fark yerdik o macta :)
Helal olsun size muhteşemsiniz muhteşem.