10 kişi kalması da etkilemedi Fener'i. helal olsun valla
Printable View
10 kişi kalması da etkilemedi Fener'i. helal olsun valla
Vay anasını 2-2 oldu, Ersan'ın hareketi bence kırmızıydı.
Almeida attı
Arkadaş ondan sonra niye Cristian oynuyor diyoruz. O kadar ahmaklar varki zorla formasını Cristian'a veriyorlar. Cristian kadar hem gereksiz sayılan ama bir o kadar da avantadan oynama fırsatı bulan başka bir adam yok. Al buyur 2-2 oldu. Bravo meireles
Bu nasıl .Mac böyle ?
ulan meireles bir maç izlicez dedik içine ettin
Yok artık..
yok artık ya bu nasıl bir maç. Almeida attı yine. Oğuzhan çok iyi organize etti..
Bu nasıl maç.
Şu maçın ilk yarısını kaçırdığım için o kadar pişmanım ki :(.İkinci yarıya yetiştim şimdide gol olmaz :(.
HuGOALmeida :p
2-3 Almeida.
Fenerbahçe'de 44 resmi maça çıkan Meireles, kariyerinde kırmızı kart görmemişti. 4 kırmızı kart gördü Türkiye'de.
bu maç dönmez beyler. Meireleste devre arasına kadar tribünden izleri bizim maçları.
Bir yanda Gökhan Gönül bir yanda Serdar Kurtuluş ikisi de çok kötü. Bir yanda Oğuzhan, bir yanda Alper ikisi de çok iyi. Uzun zamandır böyle maç izlememiştim ligimizde, 2. yarı da güzel olur umarım.
Maç çok zevkli gidiyor,ikinci yarıda aynen devam etsin.
Ersan kırmızı olmalıydı. Kuyt'ın çıkması lazım bi tane ortasaha girmeli oyuna.
ne mac oluyor be guntekin
Yahu Gökhan Gönül'ün berbat oyununun yanında yine Volkan yine Volkan yeter artık ya ! Kaleye her gelen top gol olur mu arkadaş ayıp olmasın diye dokun 1 tanesine Mert'e hakaret şu adamın bu performansla kalede olması kaç maçtır yeter artık !
Görüldügü üzere kaleye gelen bütün toplar gol diger şutta Almeida'nın orta sahadan vurdugu zaten.
http://l1311.hizliresim.com/1h/y/v1lgz.jpg
Allah'ını seven şu Serdar'ı alsın oyundan. Bu kadar kapasitesiz bir oyuncu var mı? Atiba sağa geçsin, yedekte var mı bilmiyorum ama Motta girsin.
Bilic Ersan'a çok kızdı, haklı da ama atağı kesti. Sarı kart doğru. Ne kırmızı kartı eşitlemeye çalışmayın. Bu konuda herkesi karşıma alırım.
volkan jübilesini yapsın Meireles'te ilk uçakla portekiz'e gitsin lütfen
İkinci yarı Beşiktaş farka gider Kalede Volkan durdukça
Maç bana da dönmez gibi geliyor şu şartlarda. Ancak içime doğan şu ki Emenike veya Sow'u sarkıtırsak savunma arkasına sarı kartlı Ersan'da kırmızı kart görebilir. Ancak o şekilde kazanabiliriz gibi.
Ersan'ın girişinin topla alakası yok. Direk kırmızı karttı.
Off ne maç oluyor yahu.Yarın çok önemli bir sınavım var,ona çalışıyorum.Arada göz atıyorum maça ntvspor 'un sitesinden.Bu maçı kaçırdığıma çok pişman olacağım sanırım.İnşallah ikinci yarıda avantajımızı yitirmeyiz.
En fazla berabere biter bu maç. Defansımızın maşşallahı var. Galiiba Ersun hocanın ilk yarılık iyi performans istatistiği erken patlayacak. Bu maçla birlikte bir düşüş yaşayabiliriz.
Salih Kuyt değişikliği lazım bence Sow ve Emenike araya bugün bu kadar iyi kaçarken tam olması gereken değişiklik.
Çok güzel bir derbi oluyor ama hala bu maçın her an dönebileceğini hissediyorum. Ayrıca ilk yarı eleştirilerine gelecek olursak; Serdar Kurtuluş savunma yönünde çok verimsiz Slaven yerinde olsam Hutchinson'u sağa çeker Motta'yı oyuna alırım tabi kontenjan sorunu yoksa. Fenerbahçe'de Meireles istemesede çok sert bir hareket yaptı ve bence kart doğru bir karardı. Dediğim gibi maç her an dönebilir.
Ramon girsin sol beke ikinci yari ozaman gorun
43 ve 45'te yenilen 2 gol... Meireles'in sülalesinin kulakları bugün eminim çok çınlıyordur. Almeida gibi bir adam nasıl bize 2 gol atabilir onu anlayamıyorum hala. Hemde 2 dakikada :S